aaaa ıns ıns ıns yaaa ama sıvılce cıkıo kuck kuck
Bende de olmuştu yumurtalar catladiktan gebe kaldiktan snra geçmişti cnm inşallah tez zamanda hayırlı güzel hbrlerini alırız
doktr uygn grrse ypar ztn ama sn ynede tklıf et bnce bndede pko vr bnde 11 aydr tdavı grym evlndm evlenelı hc krnmadm bnde klomn kllndm smdı bklemedeymArkadaşlar merhaba beni de aranıza alın lütfen. 1 yıl önce dış gebelik geçirdim 6 ay korunmadan sonra doktora gittiğimde pco olduğumu öğrendim 6 kilo almıştım o 6 ay boyuncakontrolün üzerinden 5 ay geçti ve hala hamile kalamadım bu ay doktor klomen verdi adetin 3. günü başlayıp 5 gün günde bir defa kullandım. cuma günü yumurta takibine başlıcaz nasipse. sizlere sorum doktor söylemese bile ben istesem mi çatlatma iğnesini ( tabi yumurta oluşmuşsa) ? cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar.
daha önceki doktorum bi iki üç ay gibi sadece klomen olmazsa sonraki aylarda klomen + çatlatma iğnesi uygularız demişti de ondan soruyorm ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum çünkü yumurtlama testlerinden takip ettiğim kadarıyla bende çatlama sorunu olduğunu düşünüyorum bakalım ne diyecek bu doktor hayırlısı hakkımızda Rabbim çok bekletmeden yavrumuza kavuşturur bizleri de inşdoktr uygn grrse ypar ztn ama sn ynede tklıf et bnce bndede pko vr bnde 11 aydr tdavı grym evlndm evlenelı hc krnmadm bnde klomn kllndm smdı bklemedeym
ıns cnm ıns ama ıgne olcada kesın olck dıe bsy ykkı bn ıgne oldm ama kesın gzyle bkamıyrm bklıyrm ıgne olalı 14 gn olması lzmmıs dgru snuc ıcn bgn test yptm ınce bı czgı dha vrdı ama ddm ya dgru ckmıyomus 14 gn olmadn yarn adet gnm dluyo bklm nlck rbbm hpımıze en kısa zmanda nasıp etsn ınssss ınsssdaha önceki doktorum bi iki üç ay gibi sadece klomen olmazsa sonraki aylarda klomen + çatlatma iğnesi uygularız demişti de ondan soruyorm ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum çünkü yumurtlama testlerinden takip ettiğim kadarıyla bende çatlama sorunu olduğunu düşünüyorum bakalım ne diyecek bu doktor hayırlısı hakkımızda Rabbim çok bekletmeden yavrumuza kavuşturur bizleri de inş
kaç gün oldu tam olarak iğneyi vurguladı. ince ve silik çizgi de olsa hamilelik denebiliyor diye biliyorum cnm inş öledir hayırlı haberlerini bekliyorum :)ıns cnm ıns ama ıgne olcada kesın olck dıe bsy ykkı bn ıgne oldm ama kesın gzyle bkamıyrm bklıyrm ıgne olalı 14 gn olması lzmmıs dgru snuc ıcn bgn test yptm ınce bı czgı dha vrdı ama ddm ya dgru ckmıyomus 14 gn olmadn yarn adet gnm dluyo bklm nlck rbbm hpımıze en kısa zmanda nasıp etsn ınssss ınsss
cnm ınce czgın ılactn olablıyomus 26 agststa oldm bklıyrm adet blrtlerm vr yarn bırgn adt olacm dıe coook krkuyrmkaç gün oldu tam olarak iğneyi vurguladı. ince ve silik çizgi de olsa hamilelik denebiliyor diye biliyorum cnm inş öledir hayırlı haberlerini bekliyorum :)
inş seninki hamileliktendir cnm tabii hakkında hayırlı ise öledir. adet belirtilerim var diye de kafaya takma zaten çoğu kişide adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olabiliyocnm ınce czgın ılactn olablıyomus 26 agststa oldm bklıyrm adet blrtlerm vr yarn bırgn adt olacm dıe coook krkuyrm
ayyy cnm ıns ya ıns ck krkuyrm ıns olmam bu sfer sevnırm ya dua et bna olrmuinş seninki hamileliktendir cnm tabii hakkında hayırlı ise öledir. adet belirtilerim var diye de kafaya takma zaten çoğu kişide adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı olabiliyo
İnş öledir arkadaşım dua ederim tabiki çocuk bekleyen herkes hep dualarımda zaten Rabbim bana sana ve isteyen herkese bu Güzel duyguyu yaşatsın inş tez zamandaayyy cnm ıns ya ıns ck krkuyrm ıns olmam bu sfer sevnırm ya dua et bna olrmu
amın cnm ammınnn ıns ıns bgn ıgne olalı 9 gn oldu ıns adet olmam yaaaaİnş öledir arkadaşım dua ederim tabiki çocuk bekleyen herkes hep dualarımda zaten Rabbim bana sana ve isteyen herkese bu Güzel duyguyu yaşatsın inş tez zamanda
Bakalım ben daha kontrole bile gitmedim yarın gidecem yumoş olmuş mu diye inş hayal kırıklığına uğrayıp dönmem ya çok korkuyorumamın cnm ammınnn ıns ıns bgn ıgne olalı 9 gn oldu ıns adet olmam yaaaa
senın kac gn olduBakalım ben daha kontrole bile gitmedim yarın gidecem yumoş olmuş mu diye inş hayal kırıklığına uğrayıp dönmem ya çok korkuyorum
Benim yarın adetin 13. Günü yumurta takibim başlıcak öğleden sonra randevum var bakalım artık inş yumurta gelişmiştir.senın kac gn oldu
ıns cnm ıns ıkımzde hayırlı haberler alırz bnde ıgnemı oldm bklıyrm 9 gn olduBenim yarın adetin 13. Günü yumurta takibim başlıcak öğleden sonra randevum var bakalım artık inş yumurta gelişmiştir.
Aaa az kalmış ya bir haftan bile yok inş önce sen bana sonra da ben sana müjde veririm cnm :)ıns cnm ıns ıkımzde hayırlı haberler alırz bnde ıgnemı oldm bklıyrm 9 gn oldu
Sen nasıl kullandın klomeni en son? ben bu ay ilk kez kullandığım için doktor ilk seferde çok yüklenmeyelim kist olmasın diye günde bi defa beş gün almamı istedi senin nasıldıAaa az kalmış ya bir haftan bile yok inş önce sen bana sonra da ben sana müjde veririm cnm :)
Sen nasıl kullandın klomeni en son? ben bu ay ilk kez kullandığım için doktor ilk seferde çok yüklenmeyelim kist olmasın diye günde bi defa beş gün almamı istedi senin nasıldııns cnm ıns ıkımzde hayırlı haberler alırz bnde ıgnemı oldm bklıyrm 9 gn oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?