• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı?

ii akşamlar kızlar bnde geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 tane yumurtam oluştu
ama ne yazıkki tutmadı ve hasta oldum:(
tekrar doktora gittim bu defa kist oluştuğunu öğrendim sanırım
klomen bende fazla yumurta oluşturdu ve çatlamayınca
kiste dönüştürdü
şimdi doğum kontrol hapı verdi umarım geçer

Kızlar selam bu ay klomen kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü başladım.Günde 2 defa 5 gün içtim. Adetimin 9. günü doktora gittim. Doktor 15mm ve 20 mm iki adet yumurtam oluşmuş.Çok güzel ilaç cevap vermiş dedi. Bu ay iğne yapmayalım. Sen kendiliğinden çatlayabiliyosun,olmazsa önümüzdeki ay yaparız dedi, ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Bugün çalışmalara başlıcaz bakalım.Kızlar sizce yumurtalıklarım gelişmiş mi ?Çatlatma iğnesiz hamile kalabilir miyim? Okuduğumda hep klomen +iğne ile herkes hamile kalmış. Hamile kalanlar ayrıntılı yazabilir mi ?Lütfen yardım....

Kızlar selam bu ay klomen kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü başladım.Günde 2 defa 5 gün içtim. Adetimin 9. günü doktora gittim. Doktor 15mm ve 20 mm iki adet yumurtam oluşmuş.Çok güzel ilaç cevap vermiş dedi. Bu ay iğne yapmayalım. Sen kendiliğinden çatlayabiliyosun,olmazsa önümüzdeki ay yaparız dedi, ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Bugün çalışmalara başlıcaz bakalım.Kızlar sizce yumurtalıklarım gelişmiş mi ?Çatlatma iğnesiz hamile kalabilir miyim? Okuduğumda hep klomen +iğne ile herkes hamile kalmış. Hamile kalanlar ayrıntılı yazabilir mi ?Lütfen yardım....
canım bnmde solda 15 sağda 20 mm iki yumurtam oluşmuştu doktorum garanti olsun diye çatlatma iğnesini verdi zaten zararlı birşey değil bnce iğneni yaptır seninde yumurtan güzel gelişmiş hatta bnm arkadan gelen sonraki küçük yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştürmüş inşallah gebe kalırsn hyırlısıyla

şule merhaba canım bana doktor kendi bu ay vurmayalım kendi çatlasın bekleyelim dedi , olmazsa önümüzdeki ay iğne yaparız dedi. Genelde herkes klomen +iğne ile hamile kaldığı için bu aydan pek ümidim yok , ama genede kısmet süpriz olursa süper olur, sen şuan hangi aşamadasın ?gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

şule merhaba canım bana doktor kendi bu ay vurmayalım kendi çatlasın bekleyelim dedi , olmazsa önümüzdeki ay iğne yaparız dedi. Genelde herkes klomen +iğne ile hamile kaldığı için bu aydan pek ümidim yok , ama genede kısmet süpriz olursa süper olur, sen şuan hangi aşamadasın ?gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

kızlarrr süreçlerimizi burdan takip edelim miiii bende bu ay ilk defa kullandım klomen merake diyorum kimler nasıl hamiş kalmış yada kalıcakkk ..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...in-birbirimize-yoldas-olalim-dertleselim.html

bende ılk aralıkta başladım klomene 5 gün kullandım ve 10 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı
ıkı gun ağrı cektım acaba hamilemıyım diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

canım bu doktora kalmış birşey bir ay bekler yumurta kendi çatlasın der ikinci ay tedavide çatlayma iğnesini verir sen canını skma iğne olmadın diye gebelik olmaz gibi bir düşünceye kapılma rabbim ol dedikten snra bu tedaviler hepsi bahane olur bnde bu ay yasmin kullanıcam umreyede gidiyrm işte adet geçiktirici larak kullanıp umreden döndükten snra ilacı bırakıp hasta olduktan snra dr gidicm inş. bu yasmin kistimi yok edip eritr duanı eksk etme acaba kist için nasl bir kür yapsam

bende ılk aralıkta başladım klomene 5 gün kullandım ve 10 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı
ıkı gun ağrı cektım acaba hamilemıyım diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

cnm iğne kullandn mı birde kaç yumurtan oluştu inş. gebesndir iğne yaptıysan 14 gün snra test yap inş. gebesndr

merhaba yazını okudum ama şu an sanırım hamilesin :) çatlatma iğnesi kullandın mı bende günde 2 defa 5 gün içtim hapı bugün bitti 2 gün sonra kontrole çağırdı o zaman mı söylüyo doktorlar herşeyi

Bende tarlusal kullandim öyle geldi reglim bgn reglimin 5.gunu olduğu için doktorum basla dedi sabah aksam 5 gün kullanicam bakalım hayırlısı

Bende tarlusal kullandim öyle geldi reglim bgn reglimin 5.gunu olduğu için doktorum basla dedi sabah aksam 5 gün kullanicam bakalım hayırlısı
Aynen bende tarlusal kullaniyorum dun basladim kullanmaya reglim gelince 5. Gunu Basliycam nasipse

Arkadaslar merhaba sizi okuyorum cok umitleniyorum allah banada guzel sonuclar verir insallah bu ay hamile kalirim. 1.5 senelik evliyim 2 ay once 7 haftalik bebegimi dusuk yaptim kurtajla aldilar bu ayda doktor klomen verdi adetimin 5.gunu ve bugun klomenle ilk gunum ins sabirsizlikla sonuclarini bekliyorum

Arkadaslar merhaba sizi okuyorum cok umitleniyorum allah banada guzel sonuclar verir insallah bu ay hamile kalirim. 1.5 senelik evliyim 2 ay once 7 haftalik bebegimi dusuk yaptim kurtajla aldilar bu ayda doktor klomen verdi adetimin 5.gunu ve bugun klomenle ilk gunum ins sabirsizlikla sonuclarini bekliyorum
Hayrlisi cnn Rabbim nasip etsin insss sana ve bizlere

canlarim cok mutluyum doktor 2 yumurtaliginda 3er yumurtan olusmus dedi yuksek ihtimalle ikiz bebek olur persembe gunu gel bakalim catlamazsa igne dedi icime bir su serpildi dualarinizi eksik etmeyinn lutfen

canlarim cok mutluyum doktor 2 yumurtaliginda 3er yumurtan olusmus dedi yuksek ihtimalle ikiz bebek olur persembe gunu gel bakalim catlamazsa igne dedi icime bir su serpildi dualarinizi eksik etmeyinn lutfen
Canım senin adına çok sevindim bende iki ay sonra başlıycam klomene doktor ne dedi sana İnşallah güzel haberler verirsin bizlere :KK9:

Back