Çok sevindim canım benim Allah razı olsun sizlerden umut oluyorsunuz benim gibilereIlk denememde tuttu çok mutluyum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah :)))
kac yumurtan vardi canim bide pko varmiIlk denememde tuttu çok mutluyum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah :)))
kac yumurtan vardi canim bide pko varmi
ufff cok zor yaaa bklemek ne ypacagım blırtı vrmıydı dllenmeyı anlayamıysn dmı bn 26 sında ıgne oldm dllnme olp olmadgı ne zmn bllıolr dktora ne zmn gdyımEvet pko vardi cnm 3 yumurtam gelişmişti hatta geç döllenme oldu 1 hafta geç catladi
ufff cok zor yaaa bklemek ne ypacagım blırtı vrmıydı dllenmeyı anlayamıysn dmı bn 26 sında ıgne oldm dllnme olp olmadgı ne zmn bllıolr dktora ne zmn gdyım
benım suan cok akıntı yok bıde ıgnenın etkısıyle nıe pozıtıf ckıo bn ne zmn gdeym dktora 14 gn olsndamı gdymDoktor bisey demedi mi su zaman gel falan diye dicektim doktor bisey demedi yazmışım cnm sen ruh halini sakin tutmaya çalış zor biliyorum ama o da çok önemli hiç ummadigin anda oluveriyo
benım suan cok akıntı yok bıde ıgnenın etkısıyle nıe pozıtıf ckıo bn ne zmn gdeym dktora 14 gn olsndamı gdym
demedi o yzdn vbn ne zmn gdeym sn 14 gn byunca bklednmıHerkesin değişir ama belirtisi. Bilmiyorum ki cnm ara bi doktorunu ne zaman geleyim diye çünkü onun demesi gerek aslinda şu gün gel diye
demed
demedi o yzdn vbn ne zmn gdeym sn 14 gn byunca bklednmı
bakar mısınız arkadaslar bana yardım EDIN ADETIME 3 GUN VAR IGNEDEN SONRA 14 GUN OLMASINA9 GUN VAR SIVILCE CIKMAYA BASLADI BELIM AGRIYO SIZCE ADET OLR MUYM BU BELRTILER OLP HAMILE KALAN VRMI ARAnzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?