Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı?

Ilk denememde tuttu çok mutluyum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah :)))

Ilk denememde tuttu çok mutluyum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin ve isteyen herkese tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah :)))
Çok sevindim canım benim Allah razı olsun sizlerden umut oluyorsunuz benim gibilere

kızlarrr klomene başlamıştım sonucunu dün aldım 14uncu günümdü kan testi yaptırdım 12,74 cıktı değerim nasıl sizce 6 yumurtam oluşmuştu doktor çarşamba tekrar çağardı bakalım :) o kadar mutluyum kı anlatamam allah isteyen herkese versin dualarım sizinle tam ümüdimi yitirdim geldi

Ben de cumartesi başlıycam.doktor iğne vermedi. Hormon sonuçlarına çok guzel dedi.gelişmeleri yazarım.

Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim ilk 1.5 sene korunduk yasmin kulandim. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ve diş gebelikle sonuçlandı sol tüpüm kistlerin ve bebeğim alındı. Doktor 6 ay korunmanızı söyledi ve ocak ayından beri korunuyoruz bebeğimde tekrar olması doktor pko teşhisi koydu ve orgametril ve klomen kullanmamı söyledi adetinin 12. Günü tekrar gel dedi böyle durum lan aranızda karşılaşan oldumu? arkadaşlar çok korkuyorum çocuğum olmucak diye.

Evet pko vardi cnm 3 yumurtam gelişmişti hatta geç döllenme oldu 1 hafta geç catladi
ufff cok zor yaaa bklemek ne ypacagım blırtı vrmıydı dllenmeyı anlayamıysn dmı bn 26 sında ıgne oldm dllnme olp olmadgı ne zmn bllıolr dktora ne zmn gdyım

ufff cok zor yaaa bklemek ne ypacagım blırtı vrmıydı dllenmeyı anlayamıysn dmı bn 26 sında ıgne oldm dllnme olp olmadgı ne zmn bllıolr dktora ne zmn gdyım

O beklediğim zamanda çok gergindim gerçekten zor oluyor hemen olsun öğreneyim rahatlayim diyosun. Döllenme zamani çok akıntım oldu başka bi belirtim olmadı.o zamanlar doktor gün veriyodu ona göre gidiyodum ama çok sık gidiyodum o ne derse onu yapiyodum doktor bisey demedi şu zaman gel falan diye

Doktor bisey demedi mi su zaman gel falan diye dicektim doktor bisey demedi yazmışım cnm sen ruh halini sakin tutmaya çalış zor biliyorum ama o da çok önemli hiç ummadigin anda oluveriyo

Doktor bisey demedi mi su zaman gel falan diye dicektim doktor bisey demedi yazmışım cnm sen ruh halini sakin tutmaya çalış zor biliyorum ama o da çok önemli hiç ummadigin anda oluveriyo
benım suan cok akıntı yok bıde ıgnenın etkısıyle nıe pozıtıf ckıo bn ne zmn gdeym dktora 14 gn olsndamı gdym

benım suan cok akıntı yok bıde ıgnenın etkısıyle nıe pozıtıf ckıo bn ne zmn gdeym dktora 14 gn olsndamı gdym

Herkesin değişir ama belirtisi. Bilmiyorum ki cnm ara bi doktorunu ne zaman geleyim diye çünkü onun demesi gerek aslinda şu gün gel diye

demed

demedi o yzdn vbn ne zmn gdeym sn 14 gn byunca bklednmı

Ignede degisiyo mu bilmiyorum ama haptan snra ben 5 gunde bir gittim bazen 1hafta da 2-3 kere gittim çünkü ilactan snra büyüyen yumurtalar yine kiste cevirme ihtimalinden baya sık gittim

bakar mısınız arkadaslar bana yardım EDIN ADETIME 3 GUN VAR IGNEDEN SONRA 14 GUN OLMASINA9 GUN VAR SIVILCE CIKMAYA BASLADI BELIM AGRIYO SIZCE ADET OLR MUYM BU BELRTILER OLP HAMILE KALAN VRMI ARAnzda

bakar mısınız arkadaslar bana yardım EDIN ADETIME 3 GUN VAR IGNEDEN SONRA 14 GUN OLMASINA9 GUN VAR SIVILCE CIKMAYA BASLADI BELIM AGRIYO SIZCE ADET OLR MUYM BU BELRTILER OLP HAMILE KALAN VRMI ARAnzda

Bel ağrısı yumurtalarinin catladiginin belirtisi bende de cok olmuştu kivranmistim hatta snra da gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…