canım bnmde solda 15 sağda 20 mm iki yumurtam oluşmuştu doktorum garanti olsun diye çatlatma iğnesini verdi zaten zararlı birşey değil bnce iğneni yaptır seninde yumurtan güzel gelişmiş hatta bnm arkadan gelen sonraki küçük yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştürmüş inşallah gebe kalırsn hyırlısıylaKızlar selam bu ay klomen kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü başladım.Günde 2 defa 5 gün içtim. Adetimin 9. günü doktora gittim. Doktor 15mm ve 20 mm iki adet yumurtam oluşmuş.Çok güzel ilaç cevap vermiş dedi. Bu ay iğne yapmayalım. Sen kendiliğinden çatlayabiliyosun,olmazsa önümüzdeki ay yaparız dedi, ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Bugün çalışmalara başlıcaz bakalım.Kızlar sizce yumurtalıklarım gelişmiş mi ?Çatlatma iğnesiz hamile kalabilir miyim? Okuduğumda hep klomen +iğne ile herkes hamile kalmış. Hamile kalanlar ayrıntılı yazabilir mi ?Lütfen yardım....
şule merhaba canım bana doktor kendi bu ay vurmayalım kendi çatlasın bekleyelim dedi , olmazsa önümüzdeki ay iğne yaparız dedi. Genelde herkes klomen +iğne ile hamile kaldığı için bu aydan pek ümidim yok , ama genede kısmet süpriz olursa süper olur, sen şuan hangi aşamadasın ?gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.
bende ılk aralıkta başladım klomene 5 gün kullandım ve 10 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı
ıkı gun ağrı cektım acaba hamilemıyım diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
şule merhaba canım bana doktor kendi bu ay vurmayalım kendi çatlasın bekleyelim dedi , olmazsa önümüzdeki ay iğne yaparız dedi. Genelde herkes klomen +iğne ile hamile kaldığı için bu aydan pek ümidim yok , ama genede kısmet süpriz olursa süper olur, sen şuan hangi aşamadasın ?gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.
bende ılk aralıkta başladım klomene 5 gün kullandım ve 10 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı
ıkı gun ağrı cektım acaba hamilemıyım diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Kızlar selam bu ay klomen kullanmaya başladım. Adetimin 3. günü başladım.Günde 2 defa 5 gün içtim. Adetimin 9. günü doktora gittim. Doktor 15mm ve 20 mm iki adet yumurtam oluşmuş.Çok güzel ilaç cevap vermiş dedi. Bu ay iğne yapmayalım. Sen kendiliğinden çatlayabiliyosun,olmazsa önümüzdeki ay yaparız dedi, ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Bugün çalışmalara başlıcaz bakalım.Kızlar sizce yumurtalıklarım gelişmiş mi ?Çatlatma iğnesiz hamile kalabilir miyim? Okuduğumda hep klomen +iğne ile herkes hamile kalmış. Hamile kalanlar ayrıntılı yazabilir mi ?Lütfen yardım....
Klomen ilacini kullana. varmi suan aranizda
Bnde regl 5. Gunu basliycam fakat regl getirtirici ilac kullaniyorum suanBen bugün başladım ilaca
Aynen bende tarlusal kullaniyorum dun basladim kullanmaya reglim gelince 5. Gunu Basliycam nasipseBende tarlusal kullandim öyle geldi reglim bgn reglimin 5.gunu olduğu için doktorum basla dedi sabah aksam 5 gün kullanicam bakalım hayırlısı
Hayrlisi cnn Rabbim nasip etsin insss sana ve bizlereArkadaslar merhaba sizi okuyorum cok umitleniyorum allah banada guzel sonuclar verir insallah bu ay hamile kalirim. 1.5 senelik evliyim 2 ay once 7 haftalik bebegimi dusuk yaptim kurtajla aldilar bu ayda doktor klomen verdi adetimin 5.gunu ve bugun klomenle ilk gunum ins sabirsizlikla sonuclarini bekliyorum
Canım senin adına çok sevindim bende iki ay sonra başlıycam klomene doktor ne dedi sana İnşallah güzel haberler verirsin bizlerecanlarim cok mutluyum doktor 2 yumurtaliginda 3er yumurtan olusmus dedi yuksek ihtimalle ikiz bebek olur persembe gunu gel bakalim catlamazsa igne dedi icime bir su serpildi dualarinizi eksik etmeyinn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?