- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
-
- Konu Sahibi Haziran1985
Canım benim rica ederim.Burdan seni takip edeceğim.Güzel haberlerini alıncada bize mutlaka bildir.Kendine iyi bak sevgiyle kal.Öptüm byyy.
arkadaslar lutfenn cevaplayinn adetin 15.gunu klomen ictin bu ay ama oyle sanci aggri pek olmadi hic olmadi denecek kadar hafif sizlamalardi ama bugun cok fena patlicak sanki acayip sizliyo igne batiyor sanki yumurtam mi catliyor acaba
Merhaba arkadaslar ben 2 aydir klomen kullaniyorum ama sonuc negatif doktor ilacimin dozunu arttirdi ama catlatma ignesinden bahsetmedi klomen kullanan herkez catlatma ignesi olmak zorunda mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eğerki kendiliğinden yumurta çatlaması gerçekleşiyorsa vermez cnm bende kullanıyorum klomen bende iğne hiç olmadım
Merhaba arkadaşım adetin 15.günü klomen içtim yazıyorsun.Doktor kontrolündemi içtin.5.günü olmasın o.Klomen adetin 5.gününde içilir benim bildiğim.Daha açık yazarsan sevinirim.
İnşallah güzel haber veririm sonuç ne olursa yazarim..sende kendine i i bak canim benim..optik bende.
Arkadaşım merhaba.Merak ettim seni.Adet oldunmu.
arkadaşım merhaba.merak ettim seni.adet oldunmu.
evet canım adet oldum..cuma günü doktora gidiyorum...
Olsun canım hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir bildiği vakti saati gelince olur.Bende şu an adetliyim ve önümüzdeki ay gidecem doktora bana artık aşılamaya geçilecek galiba.Ben nerdeyse 10 sefer klomen kullandım ama umudumu hiç kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim de.Bizde burdan bağıra bağıra HAMİLEYİMMM diyeceğiz inşallah.Kendine iyi bak kandilinde mübarek olsun kardeşim.Bu arada kaç yaşındaydın canım.
Olsun canım hayırlısı olsun Rabbimin vardır bir bildiği vakti saati gelince olur.Bende şu an adetliyim ve önümüzdeki ay gidecem doktora bana artık aşılamaya geçilecek galiba.Ben nerdeyse 10 sefer klomen kullandım ama umudumu hiç kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim de.Bizde burdan bağıra bağıra HAMİLEYİMMM diyeceğiz inşallah.Kendine iyi bak kandilinde mübarek olsun kardeşim.Bu arada kaç yaşındaydın canım.
merhaba arkadaşım klomenin yan etkileri oluyor aynı şeyleri ben 3 ay yaşadım birde çatlatma iğneside oldum sonuç negatifArkadaşlar merhaba,
Bu ay ilk kez klomen kullandım ve gün sayımı yöntemiyle de birlikteliklerimizi yumurtlamadan 4-5 gün önceden günaşırı yaptık. Eşime keçiboynuzu kürü de uyguladım bunun yanısıra. Klomenle hamile kaldığımı zannediyorum hamile kaldım diyemiyorum ama regl günüme 13-15 gün var ve göğüs uçlarımda ve karnımda şöyle 1 haftadır aşırı sancı, normal sütyen giyemiyorum, göğüs uçlarım çok belirginleşti acıyor, yine alt tarafta özellikle alt karında yumurtalıkların olduğu bölgede kramp ve sancı, bel ağrısı, adet olacakmış hissiyatı, gaz yapan birşey yemediğim halde gaz şikayetim, baldır ve alt bacakta ödemli bir hal var... arasıra da duygusallaşıp ağlama halleri ...
Bu belirtiler erken hamilelik belirtileri olabilir diye düşünmeye başladım çünkü hiç adetime 15-20 gün kala adet öncesi sendromu yaşamadım. Şüphelerim var, yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum... Sonuçta regl günüm geçince test yapacağım ve pozitif çıkarsa kan testi de yapacağım ama bu sefer göğüs ağrısı ve alt karın ağrılarıyla bel ağrısı çok belirgin oldu yaşayan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
Bu mübarek kandil gecesi çocuk isteyen tüm bayanlar, aileler için kolaylık dileyeceğim..
Teşekkürler...
merhaba arkadaşım klomenin yan etkileri oluyor aynı şeyleri ben 3 ay yaşadım birde çatlatma iğneside oldum sonuç negatif
inşallah sen hamilesindir arkadaşım onun belirtileridir bunlar
evet canıım hayırlısı elimizden geleni yapıyoruzz ALALH ım a bırakyoruzz gerisini..oy canım kesinkle ümidimizi kaybetmeyecez..kaç defa kullanılıyor ki klomen dr bana 2 kere klomen kullanacaz sonra aşılama dedii...endee bu ay klomen sonrası ALALH kerim..SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OSUN DUALARIMIZ KANU OLSUN BOL BOL DUA EDELİM CANIM..ben im yaş 26 canım senin ..
Canimmerhaba bugun adetlendim ve 28 gunde evlendigimden beri ilk defa... bende doktoruma asilamadan bahsettin hic bir sıkıntın yok dedi dogal yolla deneyelim dedi daha yasin genc dedi dedim 29 oldum oooo dedi bu yasami diyosun diye bana soylendi hayirlisi bakalim allahim bizimde bebeklerimiz olsun artik bu gece dualarimiz kabul olsun adetliyim edemiyorumgorusuruz canim