klomen kullanip ates basmasi sikayeti olanlar ne yaptiniz

uzaklar08

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
647
245
23
35
ben bu sikayetleri cok yasiyorum hatta bidahaki ay ilaci birakmayi dysunuyorum boyle bisey basina gelenler oldumu

malesef cnm klomen bende ishal yapti mide bulantisi yapti adet gecikmesi yapti ama sicak basması hiç olmadi

Sik disini biraz cnm bebek icin deger ki ben adetlerim duzensiz oldugu icin normal zamanlarda da bu sorunu yasiyorum ben de bu ay adetimden sonra baslicam iyi sanslar

uzaklar08 su an ben de bu sorunu yasiyorum seninki ne kadar bi surede gecti ve de hamile kalmissin klomenle mi oldu
yok cnm klomen 3 ay kullandim 2 ayi sanki menapoza girmis kadin gibi ozellikle gece ates basmasi terleme oldu rahim duvarimi incelmis ondan saniyorum ates basmasi oluyodu sonra 3 ayimda yum. gelismedi ve gonal f e basladim igne tedavisi yani, igneleri kullanirken herhangi bir yan etki olmadi tabi onunda cok var ama artik mecbur. sonrada esimdede hareket sorunu vardi az olsada. asilama deniycektik zaten ilk basta oyle konusmustuk doktorla ilk asilamada hamile kaldim bu sekilde oldu cnm. bide sunu soyliyim klomenin yaninda rahim duvarin incelmesin diye estrofem diye bi ilac vermesi gerekiyo doktorunun bana vermemisti onada dikkat et cnm

İgne tedavisi hangi durumda yapiliyo peki? Asilama ile igme tedavisi ayni sey mi oluyo? Benim suan klomeni ikinci kullandigim ay. İlkinde tek doz olarak kullandim simdi gunde iki tane kullandim catlatma ignesini oldum adet tarihimi bekliyorum. Estrofem dedigin ilactan vermedi dr. Gerek gormedi galiba.. Her hastaya veriliyor mu acaba?

klomen kullanan hastaya veriliyor cunku rahim duvarini inceltiyor yan etkisini kaldrmak icin veriyolar benim simdiki doktorum veriyo gozumle gordum batta ben niye zamaninda kullanmadim demekki doktor onemli yani her doktor onemsemiyor

asilma ile igne tedavisi ayni degil. igne tedavisi belli oranda igneyle ilac aliyosun tipki klomen gibi ama igne. asilamayada netten bak cnm

Adetin üçüncü günü başlayarak sabah aksam kullandim 5 gün. Mahvetti beni. Bi anda ates,bi anda ter boşaldı. Cok rahatsız etti. Ve 6 yumurta olustu! Doktor şok gecirdi. Iliski yasak dedi. Dorduz besiz olmamasi için. Adet söktürücü ilaç verdi simdi onu kullaniyorum. Catlatma ignesi vermedi,acaba bu 6 yumurta bi sorun yapar mi

Canım merhaba yeni katıldım ben aranıza. Benimde 12mm 3 yumurtam oluşmuş klomen bitti estrofeme devam ediyorum. Perşembe tekrar gidip baktırcam bakalım. Senn durumu merak ettim

Canım merhaba yeni katıldım ben aranıza. Benimde 12mm 3 yumurtam oluşmuş klomen bitti estrofeme devam ediyorum. Perşembe tekrar gidip baktırcam bakalım. Senn durumu merak ettim
6 yumurta olustugu icin o ay asilama iptal edildi. Sonraki ay az dozda gonal f kullandim. Simdi nasipse 5 haftalik hamileyim. Allah size de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…