Klomen kullanıp adeti erken biten var mi?

terzioff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
293
132
34
Merhaba hanimlar ben 2. Defa klomen kullandim .2. Defa kullandigimda normalde adetim 8 gun yogun olarak surerdi bu defa 5 gun surdu ve cok az oldum bu neden olur basina boyle bi sey gelen var mi ?

Merhaba hanimlar ben 2. Defa klomen kullandim .2. Defa kullandigimda normalde adetim 8 gun yogun olarak surerdi bu defa 5 gun surdu ve cok az oldum bu neden olur basina boyle bi sey gelen var mi ?
Ben geçen ay kullandığım da öyle olmuştu normalde 10 gün süren adet 3 gün sürmüştü ama hamile değilim ben belki üstüne görme olmuş olabilir doktorunuz ne diyor bu duruma

normalde adetinizin bu kadar uzun olmaması gerek 10 gün mü sürüyor yani
Evet en az 8 gün en fazla 11 12 gün ortalama 9 10 gün sürüyor rahimim çok kalın geçen ay klomen kullandığım da rahim duvarım 15 mm birden inceldi belki o yüzden kısa sürmüştü

baya uzun sürüyormuş şaşırdım o yüzden
Evett adet olmak istemiyorum her ay hastanelik oluyorum her ay adetim de 2 defa kolumdan bir defa kalçadan iğne vuruluyorum da ağrım geçmiyor doğum sancısı gibi acı çekiyorum 4 senedir aklıma geldi yine adetim yakın korkmaya başladım ne gece ne gundüz 1 hafta uyku uyuyamıyorumm

Ben geçen ay kullandığım da öyle olmuştu normalde 10 gün süren adet 3 gün sürmüştü ama hamile değilim ben belki üstüne görme olmuş olabilir doktorunuz ne diyor bu duruma
Doktora hic sormadim ama siz test yaptiniz mi eger ustune gorme olduysa klomen tehlike yaratabilir . Test yapin .

Doktora hic sormadim ama siz test yaptiniz mi eger ustune gorme olduysa klomen tehlike yaratabilir . Test yapin .

Rahim kalinlasmasi mi var bana da oyle demiati bi doktor ama benimkiler en fazla 8 gun ama siddetli agri kramplar Allah kimseye vermesin

Rahim kalinlasmasi mi var bana da oyle demiati bi doktor ama benimkiler en fazla 8 gun ama siddetli agri kramplar Allah kimseye vermesin
Normal bi rahim kalınlığı 15 mm olmalı en fazla o da benm rahim kalınlığım 30 ve üzeri oluyorduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…