Klomen kullanip adet ağrısı gibi ağrı çeken var mı?

Yok canim 3. Gün başladım toplam 3 tane ictim korktum kist olur diye biraktim hiç böyle ağrı olmamıştı ilaçtan diye düşündüm

ben de de oldu ağrı canım doktorumu aradım sordum çok normal dedi yumurtalar büyüdüğü için ağrı oluyormuş sonra adetimin 11. günü kontrole gittim hakikaten 2 tane yumurtam vardı 21 mm tüm ağrılar bundan dolayı korkmana gerek yok :KK66:

Ben 3 tane içtim diye iğne olmadim herhalde benimde çatladı sagol canim ya korktuydum

Bende bugün 9.45 te çatlatma iğnesi oldum akşama doğru belim ağrımaya başladı normalmi bu kızlar dün kasıklarımda hafif bi sancı geçti gibi

Normal canim yumurtan çatlıyor ondan mide bulantısı da oluyo bazen degerlendir zamanları inşallah tutar bebişin :21:

Normal canim yumurtan çatlıyor ondan mide bulantısı da oluyo bazen degerlendir zamanları inşallah tutar bebişin :21:
Ayyy inşaallah canım geçen ay boş geçti tutmadı inşaallah bu ay güzel şeyler olur yaaaa rabbim isteyen herkeze versin inşaallah :dua:

Yeni sayılır canim doktor çok yumurtam oluyo diye çok kullanmami istemiyo çok ağrım oldu benimde 1 hafta sürdü ağrı.
Hmmm benimde yeni 2. Ay bu daha geçen ay hafif kasık sancısı vardı şişkinlik ve sinir harbi adet olunca felaket bi ağrı oldu şuan hafif kasık sancısı var bide belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun artık

Hmmm benimde yeni 2. Ay bu daha geçen ay hafif kasık sancısı vardı şişkinlik ve sinir harbi adet olunca felaket bi ağrı oldu şuan hafif kasık sancısı var bide belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun artık
Hayırlısı olsun canim bende umut ettim bu ay test yapmak dan sıkıldım artik gidisine bıraktım psikolojik olarakda agri oluyo kafaya takinca.

X