Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabın icin teşekkür ederim canımBen 5gun kullandım ama herhangi bişey olmadı
Rica ederim.catlatma iğnesi oldun mu canımCevabın icin teşekkür ederim canım
iğne perşembe günü oldum canım 12. günümde ve 24 saat sonra çatladığını hissettim zaten doktorumda 36 saate kalmayabilir demiştiHangi gün çatladı peki iğne oldun mu canim
Ayyy inşaallah canım geçen ay boş geçti tutmadı inşaallah bu ay güzel şeyler olur yaaaa rabbim isteyen herkeze versin inşaallahNormal canim yumurtan çatlıyor ondan mide bulantısı da oluyo bazen degerlendir zamanları inşallah tutar bebişin
Amin canim benimde boş geciyo kısmet iste.Ayyy inşaallah canım geçen ay boş geçti tutmadı inşaallah bu ay güzel şeyler olur yaaaa rabbim isteyen herkeze versin inşaallah
Aynen senin kaçıncı ay tedavide cnm ?Amin canim benimde boş geciyo kısmet iste.
Yeni sayılır canim doktor çok yumurtam oluyo diye çok kullanmami istemiyo çok ağrım oldu benimde 1 hafta sürdü ağrı.Aynen senin kaçıncı ay tedavide cnm ?
Hmmm benimde yeni 2. Ay bu daha geçen ay hafif kasık sancısı vardı şişkinlik ve sinir harbi adet olunca felaket bi ağrı oldu şuan hafif kasık sancısı var bide belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun artıkYeni sayılır canim doktor çok yumurtam oluyo diye çok kullanmami istemiyo çok ağrım oldu benimde 1 hafta sürdü ağrı.
Hayırlısı olsun canim bende umut ettim bu ay test yapmak dan sıkıldım artik gidisine bıraktım psikolojik olarakda agri oluyo kafaya takinca.Hmmm benimde yeni 2. Ay bu daha geçen ay hafif kasık sancısı vardı şişkinlik ve sinir harbi adet olunca felaket bi ağrı oldu şuan hafif kasık sancısı var bide belim ağrıyo bakalım hayırlısı olsun artık
Aynen yaaa psikoloji tamamen ona odaklı cnmHayırlısı olsun canim bende umut ettim bu ay test yapmak dan sıkıldım artik gidisine bıraktım psikolojik olarakda agri oluyo kafaya takinca.
Yeni mi çocuk düşündünüz canimAynen yaaa psikoloji tamamen ona odaklı cnm