Gebeliğe Hazırlık Klomen Kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimkini de geciktirdi gibi geldi bana. Ben 24-25 günde bir adet olurum en geç 26, bu durumda yumurtlamam 11-12 gibi oluyordu ama bu ay klomen kullandım 13.gün yumurta kontrolüne gittim çatlayan yumurta olsaydı söylerdi dr büyüyen yumurtalar için çatlatma iğnesi yaptı işte

Evet benimkini de geciktirdi gibi geldi bana. Ben 24-25 günde bir adet olurum en geç 26, bu durumda yumurtlamam 11-12 gibi oluyordu ama bu ay klomen kullandım 13.gün yumurta kontrolüne gittim çatlayan yumurta olsaydı söylerdi dr büyüyen yumurtalar için çatlatma iğnesi yaptı işte
Hayırlısıyla tutunmuştur inşallah minik.. ben iğne olmadım sadece ilaç kullandım. 17.günüm bakalım 28 inde göreceğiz.. ( regl günüm )

Benim normalde 21di ama iğneden dolayı 14. Gün oluyormuş o yüzden 23. Her türlü bayrama geliyor. Bu Pazar pazartesi test yapıcam bakalım

Buarada iğne yapınca ne zaman ilişki önerdi? Ard arda gün verdi mi?

Yok cnm sadece 36 saat sonra dedi gün aşırı bile demedi benim yumurta sayım fazla olduğu için bir kere demiş olabilir ama benim yine de iki gün sonra bir kere daha ilişki oldu. Dr biraz rahattı yumurta çatlamış mı diye bile çağırmadı adetin gecikince gel dedi

Yok cnm sadece 36 saat sonra dedi gün aşırı bile demedi benim yumurta sayım fazla olduğu için bir kere demiş olabilir ama benim yine de iki gün sonra bir kere daha ilişki oldu. Dr biraz rahattı yumurta çatlamış mı diye bile çağırmadı adetin gecikince gel dedi
Olacaksa tek ilişki ile de oluyor.. inşallah mutlu son yakındır..

bana da 36 saat sonra ve 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi doktorum. Hayırlısı hepimiz için. bugün çok agrım oldu. hayıra yormak istiyorum Rabbim hepimizin yureklerindekini nasip eder inşallah.

Back