Gebeliğe Hazırlık Klomen Kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Slm kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde en kısa zamanda evlat nasip etsin insallah.. 2senelik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo soğan kürü incir kürü denedim bi sonuca varamadim bi etki olmadi sorun da yok klomen duyuyorum her yerde bu klomeni doktor mu veriyo herkes kullanabiliyor mu? Meryem ana otu duydum ama hep bi hüsran sonuc. Soğan kürü regli duzenimi bozdu iki ay 5 gün öne attı su son reglim 4 gün gecikince oldu bu sefer dedim bugün hastalandim Klomen mi kullansam acaba

Klomenin etkisi incir kürüyle aynı. Doktor vermeden kullanmadan da doğru değil ayrıca. Senin ve eşinin tahlilleri varsa bakabilirim sıkıntı ne diye.

Klomenin etkisi incir kürüyle aynı. Doktor vermeden kullanmadan da doğru değil ayrıca. Senin ve eşinin tahlilleri varsa bakabilirim sıkıntı ne diye.
Tahliller yanımızda degil cnm is gereği sehir değiştirdik 6 aylık. Ama ikimizde de sorun çıkmadı psikolojik dedi olur dendi ama 2 senedir olmuyo

Merhaba. Klomen doktor kontrolünde kullanılıyor ben de bu ay başladım ama ilk gebeliğimde soğan kürü yapmıştım sonraki ay adetim erken geldi ve bir sonraki ay hamileydim. Bence adetini bozmamış düzeltmiş aslında. Bu ayda bekle olmazsa doktor kontrolünde klomen kullanırsın

Cnm klomen çok önemli bi ilaç kafana göre kullanamazsın. Doktora git.

Anladım cnm ama ben 5 ay bitti soğan kürü kullanalı çoğu kişi ikinci ayda hamile kalıyo olsaydı bence şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum 2 ay 5 gün falan öne attı simdi 6gun falan gecikiyo anlamadım doktora bi gitmem gerekiyo sanırım

Bende sogan kürü meryem ana otu aslan pençesi bal tarçın çörek otu yaptım ama bi sonuç alamadım sogan kürü benımde adet düzenimi bozdu geç olmaya başladım herkeste aynı olmuyormuş bazılarına yaramıyormuş bana yaramadı hormon testi falan yaptırdınızmı klomenı yumurta takibi yapmak için veriyor doktorlar 5 gun kullanıyosun sonra gıdıyosun kaç yumurta kaç cm bakıyor gerekirse çatlatma ignesi veriyor doktora danışmadan kullanayım deme rahim filmi çekildinmi eşine test yapıldımı

Evet cnm bi sorun çıkmadı gerçi baya oldu testler yapıldı ama zamanla olur dendi bi sıkıntı yok dediler ama 2.5 sene olacak olmadı belki de nasip değil cnm yaa

Evet cnm bi sorun çıkmadı gerçi baya oldu testler yapıldı ama zamanla olur dendi bi sıkıntı yok dediler ama 2.5 sene olacak olmadı belki de nasip değil cnm yaa

Bizdede bir sorun çıkmadı bekliyoruz bizimki Allaha kaldı artık kısmet nezaman nasip ederse Rabbim ozaman olacak demekki onunda vardır bi zamanı bizim 1 yıl oldu sizin olmuş baya klomen falan daha önce kullanmadınmı canım bi tekrar görün doktora başlasın tedaviye ozaman verir klomen 3 ay kullanabiliyosun olmazsa aşılama yapılıyor kısmet herşey tabi ama yinede deneyin bunlar vesile olur belki

Merhaba kızlar klomen sabah kullan demisti doktor ama tok ac farkeder mi ? Hep ayni saatte alsam öglen 12 de mesela ? Olur mu

Benim kahvaltı zaten 12yi bulduğu için ben hep öyle yuttum tok karnına demişti benim doktorum

Bende çok fazla uykusuzluk oldu stresten de olabilir bir türlü uyuyamadım. Sol kasığımda ağrı oldu yumurta geliştiği için sanırım

Yok daha bilmiyorum işte haftaya belli olacak. İlk defa kullandım bu ay klomen bittikten 4gün sonra gittim 17-18-19mm boyutlarında 3 yumurta vardı çatlatma iğnesi yaptı şu an beklemedeyim..

İnşallah :) Allah isteyen, bakabilecek herkese , bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…