• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı ve pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nartanesi555

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
152
75
13
27
Herkese iyi geceler hanımlar,ben 22 yaşındayım ve ergenliğimden beri pcos var.3,5 yıldır evliyim 1 yıldır da bebek istiyoruz.Doktoruma Eylül ayında gittiğimde kilo vermemi istemişti 7 kilo kadar verdim 3 ayda.10 Aralık'ta tekrar gittim testler yaptı bir sorun çıkmadı.Klomen verdi beş gün kullandım çarşamba günü kontrole çağırdı 11 mm yumurtam oluşmuş pazartesi günü tekrar gel dedi yani yarın doktora gideceğim ama süreci hiç bilmiyorum catlatma iğnesi verirse 36 saat olacağını vs biliyorum ama biraz gerginim anneme bile demedigim için herkesten gizli gizli acı çekiyorum sanki.Yeni bebeği olanları gördükçe çok üzülüyorum tabiki Allah bağışlasın ama içim burkuluyor.Var mi benim durumumda olan biraz dertleşelim istedim

Olmaz olur mu canım çoğumuz bu yolda geciyoruz bende pko yok ama yumurtalıklar tembelmiş biraz her ay ovülasyon olmuyormuş. Geçen ay klomen kullandim en fazla 13 mm oldu bu ay tekrar kullandim yaron kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor.

Bende aynı durumdayım 1 buçuk sene oldu yaklaşık hamile kalamadım. İkinci klomen denemem bu ay, yarın bat günüm ama yine kırmızılar gelecek gibi hissediyorum

Canım hormon testim nasıldı biraz bilgim.var o konuda
Benim de lh yüksek di insilin yüksek di polistik over tehsisi konulmadi bana inan o nu deseler hah tamam sorunum bu dicektim yok adet hep duzensizdi son yılarda 48,50 günde bi oluyor ama 16 yaşında ilk gittiğim de 6 ay olmadım inan o zaman dedim bi şey var ama hep bi şey yok dediler 21 yaşıda gittim gene kist falan yok denildi bu sefer de adet 50 günde ama azaldı kahverengi pembe tonlardan olmaya başladı sonra evlendim 1.5 sene sonunda şimdi hamileyim 7 haftalık

Benim de lh yüksek di insilin yüksek di polistik over tehsisi konulmadi bana inan o nu deseler hah tamam sorunum bu dicektim yok adet hep duzensizdi son yılarda 48,50 günde bi oluyor ama 16 yaşında ilk gittiğim de 6 ay olmadım inan o zaman dedim bi şey var ama hep bi şey yok dediler 21 yaşıda gittim gene kist falan yok denildi bu sefer de adet 50 günde ama azaldı kahverengi pembe tonlardan olmaya başladı sonra evlendim 1.5 sene sonunda şimdi hamileyim 7 haftalık
Şimdide düşük riskim var dua ediyorum allah hayırlı hamilelik ler versin dualarımızı kabul etsin hepinizin isteyen herkeze versin bana da

Bende aynı durumdayım 1 buçuk sene oldu yaklaşık hamile kalamadım. İkinci klomen denemem bu ay, yarın bat günüm ama yine kırmızılar gelecek gibi hissediyorum
1.5 sene hep uğurlu derler canım 1 senede anca olur derler hep bana inşallah yakında bebek haberini verirsin

Bende de kendimi bildim bileli polikistik over var..
22 yaşında tedaviye başladım, klomen ile 2 yumurtam oluştu ama gebelik elde edemedik. Sonra aşılamaya geçtik. Sonuç 5 negatif aşılama. Güçlü olmaya çalışıyorum ama bir yandan da aldığım olumsuz sonuçlar karşısında bir yanım buruk ve kırık..
Sonra tüp bebek denedik. Yine olmaz diyordu bir yanım, bir yanımda da belkiler, inşallah olurlar.. Adet ağrıları gibi ağrılar gelince dedim yine olmadı, ama hamileymisim. Çok zor ve yıpratıcı bir sürecti benim için. Bir gün ben de kucağımda bebeğimle okuyabilecek miyim bu forumda eski mesajlarımı derdim hep.. Çok şükür..
Her zorluğun arkasından bir kolaylık gelirmiş ya, 2 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ikinci oğluma..
Hersey bir imtihan.. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır.
Bir gün sizler de anne olacaksınız, koskoca dünyayı yarayan Allah'ın gücü bir bebeğe elbette ki yeter.. Fakat bir zamanı var. Vakti gelmeden hiç bir çiçek açmıyor.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. İlerde bir gün bu yazdıklarınızı tebessüm ederek okuyacaksınız sizler de.. :KK200:

Bende de kendimi bildim bileli polikistik over var..
22 yaşında tedaviye başladım, klomen ile 2 yumurtam oluştu ama gebelik elde edemedik. Sonra aşılamaya geçtik. Sonuç 5 negatif aşılama. Güçlü olmaya çalışıyorum ama bir yandan da aldığım olumsuz sonuçlar karşısında bir yanım buruk ve kırık..
Sonra tüp bebek denedik. Yine olmaz diyordu bir yanım, bir yanımda da belkiler, inşallah olurlar.. Adet ağrıları gibi ağrılar gelince dedim yine olmadı, ama hamileymisim. Çok zor ve yıpratıcı bir sürecti benim için. Bir gün ben de kucağımda bebeğimle okuyabilecek miyim bu forumda eski mesajlarımı derdim hep.. Çok şükür..
Her zorluğun arkasından bir kolaylık gelirmiş ya, 2 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım ikinci oğluma..
Hersey bir imtihan.. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır.
Bir gün sizler de anne olacaksınız, koskoca dünyayı yarayan Allah'ın gücü bir bebeğe elbette ki yeter.. Fakat bir zamanı var. Vakti gelmeden hiç bir çiçek açmıyor.. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. İlerde bir gün bu yazdıklarınızı tebessüm ederek okuyacaksınız sizler de.. :KK200:
Ne kadar güzel ne kadar samimi şekilde yazmışsınız 💙 dilerim öyle olur bugün iğne yapılacak çatlatma iğnesi ben biraz korkuyorum inşallah çok acımaz 🙈

Bana da haber verin mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Geldim doktordan bende canim 2 yumurtam büyümüş ( ikiz ihtimali var dedi) catlatma iğnesi uygulamam gerekiyor bu akşam. Çok mutluyum en azından klomen işe yaradı bundan sonra da artık tutar mı tutmaz mı Allah bilir.

Geldim doktordan bende canim 2 yumurtam büyümüş ( ikiz ihtimali var dedi) catlatma iğnesi uygulamam gerekiyor bu akşam. Çok mutluyum en azından klomen işe yaradı bundan sonra da artık tutar mı tutmaz mı Allah bilir.
Sizin adınıza çok çok sevindim.Benim de iki yumurtam var keşke benim de bir ikizim olsa💙

Back