- 6 Mart 2025
- 76
- 41
- 3
- 29
- Konu Sahibi amasyaelmasi
-
Ben bugün kontrole gittim sagda ve solda yumurta gelişmiş 14 mm olctu bugün 11. Gün dongumun inşallah biraz daha büyürler yaBen de ptesi rahim filmi çektirdim sol tüp kapalıymış maalesef. Doktor önümüzdeki ay klomen tedavisine başlayalım dedi. Ama sol yumurta gelişir ve çatlarsa gebelik oluşmaz dedi
İnşallah, günlerini değerlendirin mutlakaBen bugün kontrole gittim sagda ve solda yumurta gelişmiş 14 mm olctu bugün 11. Gün dongumun inşallah biraz daha büyürler ya
Naptınız büyüdü mü yumurtalar? İnşallah gebesinizdirBen bugün kontrole gittim sagda ve solda yumurta gelişmiş 14 mm olctu bugün 11. Gün dongumun inşallah biraz daha büyürler ya
Mrb evet geçtiğimiz hafta buyumuslerdi değerlendirdik bakalım smd beklemedeyim haftaya belli olur inşallahNaptınız büyüdü mü yumurtalar? İnşallah gebesinizdir
İnşallah güzel haberler alırsınız bana da umut olursunuzMrb evet geçtiğimiz hafta buyumuslerdi değerlendirdik bakalım smd beklemedeyim haftaya belli olur inşallah
MaşallahBen klomen kullandım adetin 3. Gününden itibaren fakat yumurtalarım istenilen büyüklüğe ulaşmadı bu ay farklı bir ilaca geçeceğiz. Hiç stres yapma klomen kullanan arkadaşım 2. kullanımında pcos+sol tüpü kapalı olmasına rağmen ikizlere hamile kaldı. En doğru zamanda en güzel mutluluğu yaşayacaksındır.
İnşallah canım adet oldun mu rahim filminden sonraİnşallah güzel haberler alırsınız bana da umut olursunuz
Kahverengi akıntım geldi bir iki güne kadar olurum , takvim ayın 4 ünü gösteriyor. Doktor adetin 2. Günü gel dediİnşallah canım adet oldun mu rahim filminden sonra
Eşinin sperm sorunu yok değil miKahverengi akıntım geldi bir iki güne kadar olurum , takvim ayın 4 ünü gösteriyor. Doktor adetin 2. Günü gel dedi
SOrun yok onda çok şükürEşinin sperm sorunu yok değil mi
İyi bari canim brokoli kuru açıyormuş kapalı olan tüpü ben regl olursam eğer onu deniycem biSOrun yok onda çok şükür
Teşekkür ederim deneyeceğim bende, umarım size gerek kalmaz regl olmazsınızİyi bari canim brokoli kuru açıyormuş kapalı olan tüpü ben regl olursam eğer onu deniycem bi
İnşallah bana dünden beri arada böyle kasik agrisi giriyor acaba yeniden mi yumurtlama oluyor birde bugün sürekli acıkıyorum bi türlü doymadımTeşekkür ederim deneyeceğim bende, umarım size gerek kalmaz regl olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?