Klomen kullanimi ve kapali sol tüp???

amasyaelmasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
62
37
3
29
Merhaba hanımlar birsey sormak istiyorum ben adetimin 4. Günü klomen kullanmaya başladım sabah akşam olacak şekilde 5 gün kullanicam bugün 2. Gün. Sorum su ki sol tüpüm kapalı sadece sağ tüp acik dendi hsg sonucunda 2023 Nisan ayında çekildim ben bu filmi tabi acaba soldaki yumurtalar büyürse hiç bir işe yaramayacakmi bu klomen tedavisi sol kasigim ağrıyor sürekli ve anladığım kadarıyla oradaki yumurtalar gelişiyor ck stres yaptım şuan sağ yumurtalarını gelişmesini istiyorum aslında o tüpüm açık fikri olan varmi acaba bu konu hakkında yada benimle aynı durumda olan var mı??

Ben de ptesi rahim filmi çektirdim sol tüp kapalıymış maalesef. Doktor önümüzdeki ay klomen tedavisine başlayalım dedi. Ama sol yumurta gelişir ve çatlarsa gebelik oluşmaz dedi

Ben de ptesi rahim filmi çektirdim sol tüp kapalıymış maalesef. Doktor önümüzdeki ay klomen tedavisine başlayalım dedi. Ama sol yumurta gelişir ve çatlarsa gebelik oluşmaz dedi
Ben bugün kontrole gittim sagda ve solda yumurta gelişmiş 14 mm olctu bugün 11. Gün dongumun inşallah biraz daha büyürler ya

Ben klomen kullandım adetin 3. Gününden itibaren fakat yumurtalarım istenilen büyüklüğe ulaşmadı bu ay farklı bir ilaca geçeceğiz. Hiç stres yapma klomen kullanan arkadaşım 2. kullanımında pcos+sol tüpü kapalı olmasına rağmen ikizlere hamile kaldı. En doğru zamanda en güzel mutluluğu yaşayacaksındır.

Back
X