Klomen kullandim hamilemiyim

esrakar61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
19
9
31
arkadaslar merhabalar buralards yeniyim ve size danismam gereken bi konu var. Bu ay klomen kullandim ve adetimin 16. günü ovülasyon takibinde yumurtlamayi gördük ve esimle degerlendirdik. Ve bugun reglime 3 gün varken kadin Doktoru randevum vardi ve doktor sag yumurtlikta olusnus bir yumurta gördü falkat sol bölümde olusan tüm yumurtalarin döküldügünü söyledi. Ve hamile olabilcegimi reglimi beklemem gerektigini. Ama benim kafam oldukca karisik bu arada test yaptim ve ikinci cizgi oldukca silik cikti. Lütfen yardimci olun hamilemiyim yoksa gördügü kist olabilirmi?

Eklentiler

• 209E7914-E8CC-4D24-85D2-A28F9C8AB22A.jpeg
    209E7914-E8CC-4D24-85D2-A28F9C8AB22A.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 152
Ben görüyorum cizgiyi. Ilk 5 dakika icinde ciktiysa yuksek ihtimal hamilesiniz. Testi adet gecince bir daha yapin sonra da kan verirsiniz.🤗

Acaba herhangi bir belirtiniz var mı yumurtlamayi gordgunuz gün de herhangi bir belirti yaşadınız mı bende klomen kullandım bu ay ayın sekizinde adet günüm benim de ama ben hala kontrol e gitmedim
Sizce ultrasonda doktorun görmüs oldugu sey kese olamicagina göre yeni döllenmis bir yumurta falanmi?🐣

Bugunden beri belimin sag tarafinda bi agri var hic gecmeyen ve asiri bi halsizlik uyuma istegi. Onun disinda birde bi ksc gundur gögüs uclarimda kararma ve hassaslasip buyume var. Sizde varmi belittiler?

Bugunden beri belimin sag tarafinda bi agri var hic gecmeyen ve asiri bi halsizlik uyuma istegi. Onun disinda birde bi ksc gundur gögüs uclarimda kararma ve hassaslasip buyume var. Sizde varmi belittiler?
Ya benimde dün akşam dan beri kasık ağrım var ve sırtımda tam ortasında ağrı var goguslerimde çok az sızlama

arkadaslar merhabalar buralards yeniyim ve size danismam gereken bi konu var. Bu ay klomen kullandim ve adetimin 16. günü ovülasyon takibinde yumurtlamayi gördük ve esimle degerlendirdik. Ve bugun reglime 3 gün varken kadin Doktoru randevum vardi ve doktor sag yumurtlikta olusnus bir yumurta gördü falkat sol bölümde olusan tüm yumurtalarin döküldügünü söyledi. Ve hamile olabilcegimi reglimi beklemem gerektigini. Ama benim kafam oldukca karisik bu arada test yaptim ve ikinci cizgi oldukca silik cikti. Lütfen yardimci olun hamilemiyim yoksa gördügü kist olabilirmi?
Benim adete 5 gün kala böyleydi cok silikti cok şükür hamile ciktim . Sende hamilesin insallah 🌸🐣

Yasiniz kacti acaba?

Yk doktor bana kontrol e gel demedi ovulasyon la da yapmadım doktor bana ilaç bittikten sonra 12. Gün den itibaren 17 . Güne düzenli ilişki yaşayın dedi bende o hafta nin disinda da iki günde bir ilişki yaşadım yani bilmiyorum inşallah olmuştur kendimi bu ilaca o kadar inandirdim ki hep Allah im bu ilacı vesile et diye dua ictim
Peki sen ovülasyon lami takip ettin yoksa doktormu size soyledi yumurtlama gününü?

Yk doktor bana kontrol e gel demedi ovulasyon la da yapmadım doktor bana ilaç bittikten sonra 12. Gün den itibaren 17 . Güne düzenli ilişki yaşayın dedi bende o hafta nin disinda da iki günde bir ilişki yaşadım yani bilmiyorum inşallah olmuştur kendimi bu ilaca o kadar inandirdim ki hep Allah im bu ilacı vesile et diye dua ictim
Insallah olmustur olumlu düsünmek en guzeli 🙏

Insallah olmustur olumlu düsünmek en guzeli
İnşallah gebelik testi nde o iki çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum kiI

İstersen regline iki üc gün kala bi erken gebelık testı yap belki silikte olsa gözükür ve en azından rahatlar ıcın .. ben dün test yaptıö negatıf cıktı bugun yaptıgımda ıse cok silik bir cizgi cıktı.

X