- 7 Şubat 2022
- 2.692
- 1.790
- 27
- Konu Sahibi Hasretimm123
Klomen kullandım ama obülasyon testiyle pik göremedim . Bu durumu yaşayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerlendirdik bakalım eve gelirken bi ağrı oldu ama o sürede çatladıysa müthiş hızSilikleştiyse sen eve gelene kadar çatlamış 3 4 gün sık sık değerlendirseydin
ay hadi inşallah bebişin olur :) yaz bize de sonucu mutlakaHerkes 20 üstü olmaz diyor ama benim doktorum 23 ü görünce benim istediğimde buydu 1 yumurta ve yeterli olgunlukta olmasını istiyordum dedi . Hemen eve gecer geçmez iğneni vur dedi . Patlamaya hazır bomba gibi bekliyor yumurtan dedi bakalım bu gün iğnenin 6. Günü
Çatladığı an benim kasığıma öyle bir agrı girdiki bacağımı oynayamadım tam iğneden 36 saat sonra çatladıdeğerlendirdik bakalım eve gelirken bi ağrı oldu ama o sürede çatladıysa müthiş hız
Yazarım canm 14 ünde test yapacam inşallah o zamana kadar regl olmazsamay hadi inşallah bebişin olur :) yaz bize de sonucu mutlaka
benimde anlık bıçak batması şeklindeydi 1 dk falan o acıyı hissettim ama inş o an çatlamıştır :)Çatladığı an benim kasığıma öyle bir agrı girdiki bacağımı oynayamadım tam iğneden 36 saat sonra çatladı
Ne zaman regl günün inşallah güzel sonuçlar alırızbenimde anlık bıçak batması şeklindeydi 1 dk falan o acıyı hissettim ama inş o an çatlamıştır :)
16 sı amin inşallahNe zaman regl günün inşallah güzel sonuçlar alırız
2 gün var aramızda sende haber ver bana16 sı amin inşallah
tamam inş hayırlı haberler yazarız :)2 gün var aramızda sende haber ver bana
İnşallah canmtamam inş hayırlı haberler yazarız :)
Ben kırmızı kart yedim sen ne durumdasın canımİnşallah canm
Bende bu gün oldum reglBen kırmızı kart yedim sen ne durumdasın canım
onümüzdeki aya artık nasipseBende bu gün oldum regl
Aynn canm hakkımızda hayırlısıonümüzdeki aya artık nasipse
Cnm güncelin nedir?adetin kaçıncı günündesiniz. benimde gelişmedi klomenle adetin 16.günü yumurta yoktu ultrasonda
Hayır kasım ayı boş geçti bir sonraki adetim ocak4 bu adettede yumurta oluşmadı. Tüp bebege yönlendirdi. Aşılama yapılcakmış mış mışşşşşCnm güncelin nedir?
Kaç kez takip yaptrdın ve 16.günden sonra yumurta olmuş muydu?
Hayır kasım ayı boş geçti bir sonraki adetim ocak4 bu adettede yumurta oluşmadı. Tüp bebege yönlendirdi. Aşılama yapılcakmış mış mışşşşş