Klomen kullandığı ilk ay hamile kalanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün klomene başladık..hadi hayırlısı inşallah ilk aydan olur =)

Arkadaşlar bu konunun üzerinden çok zaman geçmiş olmasına rağmen klomen kullanmadan önce bunları okuyup çok araştırdığım için ve başkalarına da yardımcı olur düşüncesiyle yazmak istedim ben ilk klomen kullanışımda hamile kaldım bir yıl boyunca korunmadığı ız halde bebeğimiz olmadı çok şükür ilkinde hamile kaldım 7 haftalık hamileyim

O kadar sevindimki yeni güncel bir yorum olmasına bende aralıkta klomene baslayacam ins yedi aydır olmadı pko oldugu için galiba olmuyor siz sadece klomen mi kullandınız iğnede vurulmak mantıklımı acaba ??

Bende adetimin 3. günü başladım günde 2 ad. içiyorum. bugün son ilacımı içip cumartesi doktora gideceğim.. inşallah hayırlı ile bu ay olur :)

ben de ilk kez kullandım 22 v2 24 mm 2 adet yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki günlerini söyledi. Allah'tan hayırlısı artık. Eşimde de hareketli sayısında sorun var ama doktoru bu spermlerle hamile kalabilir demiş bilmiyorum. Bu şekilde hamile kalan var mı aranızda?

kez kullandım 22 v2 24 mm 2 adet yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki günlerini söyledi. Allah'tan hayırlısı artık. Eşimde de hareketli sayısında sorun var ama doktoru bu spermlerle hamile kalabilir demiş bilmiyorum. Bu şekilde hamile kalan var mı aranızda?[/QUOTE]
Hic kullanmadim her degerim iyi cikiyor ama sizin yazdikla

Yazdiklariniz umut oluyor. Insallah ben de onumuzdeki ay kullanir ve hamile kalirim. Hepimiz icin en yakin zamanda olsun kizlar insallah :)

Arkadaşlar bende klomen ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım hemde ilk ay ve pkolu olmama rağmen çok şükür hamileyim

O kadar sevindimki yeni güncel bir yorum olmasına bende aralıkta klomene baslayacam ins yedi aydır olmadı pko oldugu için galiba olmuyor siz sadece klomen mi kullandınız iğnede vurulmak mantıklımı acaba ??
cnm sen ğebe mısın ? klomenle mı kaldın

cnm sen ğebe mısın ? klomenle mı kaldın
Ben hamileyim ama klomenle degil iki kere kullandim igne ile yumurta olustugu halde gebelik olmadi 5 ay sonrasinda rahim filmi cekindim ikinci ay gebe kaldim ve suan en zor zamanlari yasiyorum yaa gercektrn zormus bu surec allah hayırlı hamilrlikler nasip etsin bende pko vardi ama adetlerim duzenliydi sadece yumurtam gec catliyordu

klomen kullandım arkadaşlar vajinal akıntı ve kaşıntı çok fazla acaba ilaçtan kaynaklanan bi durummudur sizce

Bende 1 ay da hamile kaldım çatlatma iğnesi vurulmadan
2 gunde bi iliski mi.oldu acaba bende dun igne oldum doktorum sartlandirmak.istemiyorum dedi 2 3 gubde bu iliski dedi ama ben hergun yapma taraftariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…