pek alayamadım canım ne iğnesi
Pco falan mi var? Benim yumurtlamam oluyordu aslında ama bir de kurler uyguladim falan incir de yiyorum bakalım faydasını görecek miyim
Hayırlı olsunBende kullandığım ilk ay hamile kaldım. Ve bugün öğrendim hamile olduğumu.
Pco falan mi var? Benim yumurtlamam oluyordu aslında ama bir de kurler uyguladim falan incir de yiyorum bakalım faydasını görecek miyim
Hayırlı olsunYumurtlama sıkıntın mı vardı yoksa iyice gelişmesi için mi vermişti doktorun?
Canım 7-8 yumurtanin gelişmesi çok iyi yani olasılık şans çok fazla inşallah olur hayırlı haberini bizlere de ver belli olunca:)
Yarın peki öncesinde kaç aylık denemen olmuştu ki???
Canım 7-8 yumurtanin gelişmesi çok iyi yani olasılık şans çok fazla inşallah olur hayırlı haberini bizlere de ver belli olunca:)
herkese merhaba
ben şubarın 26 sında dr gittim klomene başladı
o gün adetimin 5. günüydü günde 2 taneden 5 gün kullandım sonra 7 martta tekrar kontrole gittiğimde
yaklaşık 7 8 adet yumurtam olmuştu ve 22mm 23mm çivarında hemen çatlatma iğnesi yapıldı ve 5 gün düzenli ilişki
verdi doktor inşallah bu ay bebişim olur eğer bu ayda olmazsa 9 ay olcak bekliyeli
inşallah sizlerde ve isteyen herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur
inşallah canım..ben de salı günü gidiyorum adetmin 5.günü. bana da klomen vercek heralde.. birkaç yerde daha okumuştum 10.günde,12.günde,14.günde tekrar çağırmş doktorlar muayene için,seni bi kere çağırmış ymurtalarn hazır olduğundan heralde dimi.. ben de merakla bekliyorum neler söyleyecek doktor, bazı doktorlar çatlatma iğnesi yapmıyor bazıları yapıyor fln.. bide 5 gün ilişki derken her gün mü ilişki önerdi doktorun?inşallah olumlu olacak sonucun, ben de haberlerini bekliyorum umutla..
güzel dileklerin için sağol bitanem inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşucaz bebişlerimize
benim doktorum bana çok uzak ben biraz kırsalda oturduğum için bir kere çağırdı o gün gittiğimdede yumurtalar bayağı büyümüştü
eğer iğne yapmazsak kiste dönüşür dedi o yüzden hemen iğne yaptılar hem 4 doz yapıldı beş gün tam ilişki verdi bakalım artık bundan
sonrası rabbime kaldı inşallah bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?