klomen kullananlarrrrrr......

ebemero

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
502
263
18
30
merhaba arkadaslar pcos hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamıyordum evlıyim bebiş istiyoruz gecen ay klomen kullandım günde 2 kez 5 gün kullandım ama yumurta gelişmedi 7 mm de kaldı dr bu ay 4 doza cıkartacak galiba bugun gidicem dr a bu durumda olup doz artınca yumurtası gelişen var mı

Canım sana tavsiyem vitamin takviyesi al folik asit bal pekmez fındık ceviz meyve incir bunlara dikkat edersen allah'ın izni ile güzel sonuçlar alırsın

inşallah artık hayırlısı femaraya da basladık o da yumurtlamayı desteklıyor galıba

Canım aynı durumdaydız ama ben kulandım artıra artıra hiç gelişme olmadı bende işallah sende olur

Kızlar bende klomen kullanıyorum yumurta rezervin az fsh yüksek ben takviye olarak multi vitamin arı sütü bal polen propolis karışım i kestane bali yanımda bioesteron kullanıyorum düzenli şekilde doktor geçen hafta menopoz a girmek üzeresiniz yumurta 2 tane ancak var dedi tüp bebeğe geçelim dedi ısrarın ettim çünkü doğal dememek istiyorum 4 sene sonra iki tüp um de açıldı ve bunlarla klomen e başladım pazartesi günü doktora gittim çok güzel 6 tane çok güzel yumurta var maşallah dedi dedim menopoz ne oldu ben görüntü ye bakarım şu an çok güzel dedi yani kesinlikle takviye alın ben tüp bebek de hiç bilmeden araştırmadan gittim 5 kutu yumurta geliştirici iğne yedim zorla 4 tane yumurta toplandı 1 tanesi döllendi tuttu ama kalbi durdu
Bugün çatlatma iğnesi verecek dua edin inşallah tutar hayırlı şekilde

Canım aynı durumdaydız ama ben kulandım artıra artıra hiç gelişme olmadı bende işallah sende olur
inşallah canım ya bu ayda olmassa klomen ya 4 e cıkcak yada gnal f 75 başlancak bu ay sancılarım oluyo ınaşşalah yumurta buyume sancısıdr

Merhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Bir sıkıntı olmaz değil mi

Bende 3 gün başladım canım herşey yolunda gitti o adet süresi ile ilgili ayarlama yapıyor doktor şimdi çatlama iğne mi oldum bekliyorum

Bende gecen ay klomen kullandm sag tarafmdaki yumurtalar gelisti catlatma ignesi oldum ama ne yazikki bugun adet oldum o kadar uzgunum ki

Ben pazartesi gittim femara etkiledi galiba 21 milim olmus pazartesi dr bikac gune catlar dedi ama bakalim
Insallah ise yarar umutsuzluk çok kotu bisi bende tedavimi oldum bitti hic biseyin kalmadi dedi catlatma ignesi oldum ama tutmadi yarin yine hastaneye gitcem

Insallah ise yarar umutsuzluk çok kotu bisi bende tedavimi oldum bitti hic biseyin kalmadi dedi catlatma ignesi oldum ama tutmadi yarin yine hastaneye gitcem
inşalllah bu ay olur canım aynen zor durum bende de aynı moral kalmıyor ınsanda olmadıgında

Merhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Bir sıkıntı olmaz değil mi
Bende 3 gün başladım canım herşey yolunda gitti o adet süresi ile ilgili ayarlama yapıyor doktor şimdi çatlama iğne mi oldum bekliyorum
Valla buraya yazdiktan sonra içim rahatladi cok sagolun ins guzel haberlerini de aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…