Canım sana tavsiyem vitamin takviyesi al folik asit bal pekmez fındık ceviz meyve incir bunlara dikkat edersen allah'ın izni ile güzel sonuçlar alırsınmerhaba arkadaslar pcos hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamıyordum evlıyim bebiş istiyoruz gecen ay klomen kullandım günde 2 kez 5 gün kullandım ama yumurta gelişmedi 7 mm de kaldı dr bu ay 4 doza cıkartacak galiba bugun gidicem dr a bu durumda olup doz artınca yumurtası gelişen var mı
Canım aynı durumdaydız ama ben kulandım artıra artıra hiç gelişme olmadı bende işallah sende olurmerhaba arkadaslar pcos hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamıyordum evlıyim bebiş istiyoruz gecen ay klomen kullandım günde 2 kez 5 gün kullandım ama yumurta gelişmedi 7 mm de kaldı dr bu ay 4 doza cıkartacak galiba bugun gidicem dr a bu durumda olup doz artınca yumurtası gelişen var mı
inşallah canım ya bu ayda olmassa klomen ya 4 e cıkcak yada gnal f 75 başlancak bu ay sancılarım oluyo ınaşşalah yumurta buyume sancısıdrCanım aynı durumdaydız ama ben kulandım artıra artıra hiç gelişme olmadı bende işallah sende olur
İşallah canıminşallah canım ya bu ayda olmassa klomen ya 4 e cıkcak yada gnal f 75 başlancak bu ay sancılarım oluyo ınaşşalah yumurta buyume sancısıdr
Bende 3 gün başladım canım herşey yolunda gitti o adet süresi ile ilgili ayarlama yapıyor doktor şimdi çatlama iğne mi oldum bekliyorumMerhaba,
Ben de ilk defa klomen kullaniyorum. Aslında mantar oldu onun için gittim bir de adetim gecikti. Süt hormonu yüksek çıktı. O yüzden adet olamamışım.
Sorum okuduğum yazılardan çoğu 5. Gün başlamış ama bana doktorum 3. Gün başla dedi. Bir sıkıntı olmaz değil mi
Bende gecen ay klomen kullandm sag tarafmdaki yumurtalar gelisti catlatma ignesi oldum ama ne yazikki bugun adet oldum o kadar uzgunum kimerhaba arkadaslar pcos hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamıyordum evlıyim bebiş istiyoruz gecen ay klomen kullandım günde 2 kez 5 gün kullandım ama yumurta gelişmedi 7 mm de kaldı dr bu ay 4 doza cıkartacak galiba bugun gidicem dr a bu durumda olup doz artınca yumurtası gelişen var mı
Ben pazartesi gittim femara etkiledi galiba 21 milim olmus pazartesi dr bikac gune catlar dedi ama bakalimBende gecen ay klomen kullandm sag tarafmdaki yumurtalar gelisti catlatma ignesi oldum ama ne yazikki bugun adet oldum o kadar uzgunum ki
Insallah ise yarar umutsuzluk çok kotu bisiBen pazartesi gittim femara etkiledi galiba 21 milim olmus pazartesi dr bikac gune catlar dedi ama bakalim
inşalllah bu ay olur canım aynen zor durum bende de aynı moral kalmıyor ınsanda olmadıgındaInsallah ise yarar umutsuzluk çok kotu bisibende tedavimi oldum bitti hic biseyin kalmadi dedi catlatma ignesi oldum ama tutmadi yarin yine hastaneye gitcem
Valla buraya yazdiktan sonra içim rahatladi cok sagolun ins guzel haberlerini de alirizBende 3 gün başladım canım herşey yolunda gitti o adet süresi ile ilgili ayarlama yapıyor doktor şimdi çatlama iğne mi oldum bekliyorum
benim femara ile 21 milime ulaşmış sonunda ne zaman çatlar acaba
pazartesi 21 milimdi bugun 23 olmusmudur 2 günde agrılarım devam ediyor ama bilemiyorum da ya23 mm de çatlıyor canm
pazartesi 21 milimdi bugun 23 olmusmudur 2 günde agrılarım devam ediyor ama bilemiyorum da ya
pazartesi 21 milimdi bugun 23 olmusmudur 2 günde agrılarım devam ediyor ama bilemiyorum da ya
aynen sancım cok oluyo kasıktaa yapıyorum canım da silik cıkıyo test bozuk cıktı galıbaovülasyon testi yapıpta da bilebilirsin yumurtladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?