klomen kullananlar

İyi akşamlar adetin 3. günü klomeni başladım doktor 10 gün sonra kontrole cağırdı (gittiğim doktor 40 km uzakta ve yol biraz tehlikeli buyüzden mi 10 gün sonra gel dedi bilmiyorum.) Yani adetin 14. günü kontrole gidicem,bana geç kalınıcakmış yumurtalar çok büyüyecek yada kistleşicek diye korkuyorum.Ne yapmalıyım ? 11.günü mü gitsem ?

Ben de pkos um adetin 3.günü gittim doktora 4.günü günde 2defa klomen içtim bitince 2gün sonra 5günde hap bitiyor yani 7.gün doktora gittim 3yumurtam oluşmuş ikisi 11mm doktor 4gün sonra tekrar gel dedi 18-22arası olmalı dedi bakalım yarın gideceğiz

Kızlar adetin 21. günü progesteronum 3,03 betam 0,309 çıktı önceden 0,1 çıkıyordu klomen diaformin ve inofolik kullandim ilaçlardan yükselmiş olabilir mi.

İyi akşamlar Bende ilk defa klomen kullendım. 10 gun sonrası çatlatma iyneside aldım ve o ay 6 gun geçıktı reglim. kan testı yaptım negativ çıktı hamilelik belirtılerım vardı 6 gun sonra çok az 3 gun lekelenme oldu. Regl oldum sandım. Ama 5 gun sonra mide bulantı arttı ve karnım şişmayı başladı. Az az kremsı sarı akıntı gelmeyı başladı sabahları kalkamiyorum halsızım acaba hamile olabilirmiyim

Kizlar, ben 2 doktor degistirdim, sebebide: hsg filmi istediler, septum uterus vardi , ameliyat oldum Devlet hastanesinde. Cunku gittim ozel hastane beni kaziklamak istedi. O doktora gitmeyi vazgectim. Ameliyattan sonra iyilestim sonra baska doktora gittim Yumurta takibi istedim ilac Klomen istedim vermedi. Cunku benim yumurtam tembel diye dusunuyordum. Megersem Gercekten oyleymis. Doktora gittim adet oldum busefer ilac yazmanizi istiorum dedim ve yazmadi.oyle oyle oyaladi beni. Ilacsiz takip yapti parami yedi. 6 ay da boyle gecti . bugun Baska bi doktora gittim adetimin 2. Gunu bugun. Bana Klomen yazdi gunde 2 kez sabah aksam tok karnina toplam 100 Mg oluyor. 5 gun boyunca icmeliyim. Ilac bittikten 3 gun sonra gel yumurta takibine bakalim, Sonrada catlatma ignesi yapariz duruma gore dedi. Suan doktordan memnunum cunku en azindan ilaca basladim. Kendi basina olucagi yok cunku. Ve her ay duzenli adet oluyorum. Acaba ne kadar surer bu Klomen tedavisi. Adet her ay oliyorum 30 gunde bir. Ama yumurtam buyumuyo buyumedigi icin catlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…