Kizlar, ben 2 doktor degistirdim, sebebide: hsg filmi istediler, septum uterus vardi , ameliyat oldum Devlet hastanesinde. Cunku gittim ozel hastane beni kaziklamak istedi. O doktora gitmeyi vazgectim. Ameliyattan sonra iyilestim sonra baska doktora gittim Yumurta takibi istedim ilac Klomen istedim vermedi. Cunku benim yumurtam tembel diye dusunuyordum. Megersem Gercekten oyleymis. Doktora gittim adet oldum busefer ilac yazmanizi istiorum dedim ve yazmadi.oyle oyle oyaladi beni. Ilacsiz takip yapti parami yedi. 6 ay da boyle gecti . bugun Baska bi doktora gittim adetimin 2. Gunu bugun. Bana Klomen yazdi gunde 2 kez sabah aksam tok karnina toplam 100 Mg oluyor. 5 gun boyunca icmeliyim. Ilac bittikten 3 gun sonra gel yumurta takibine bakalim, Sonrada catlatma ignesi yapariz duruma gore dedi. Suan doktordan memnunum cunku en azindan ilaca basladim. Kendi basina olucagi yok cunku. Ve her ay duzenli adet oluyorum. Acaba ne kadar surer bu Klomen tedavisi. Adet her ay oliyorum 30 gunde bir. Ama yumurtam buyumuyo buyumedigi icin catlamiyor.