• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar......

bnde klomen kullandım + catlatma ignesi ile hamile kaldım . ilk ay olmadı ama ikinci ayda oldu benmki fazla ugrasmadık Rabbime sükürler olsun

U
kızlarrr merhaba,

7 yıldır evliyim ve 9 aydır denedik olmadı :( bu ay doktor kontrolü ile adetimin 5.günü klomen kullanmaya başladım.5 gün kullandım 2şer adetten.
Bugün 12. günüm ve yumurta takibine gittim.3 adet yumurtam vardı.biri oldukça küçükmüş.biri Solda 13.2mm ,diğeri sağda 15.4
15.gün için çatlatma iğnesi vurulacağım. 13-15-17 günlerde de ilişki önerdi.
Yumurtaların gelişimi nasıl sizce?
Adet döngüm 30-31 gün normalde 16-17-18 gibi yumurtluyorum.İğne için erken mi ?

İlk seferde bebeğine kavuşabilen var mı ?

Allah isteeyen herkese versin bebişini inşallah

Cnm erken degil bence. Ben 13. Gunde yapmistim igneyi.yumurtalarin boyutu daha yeteri kadar buyuk olmadigi icin 15. Gun demistir.zaten igneyi yaptiktan sonraki gun catlicak yumurta. Yani yine 16 veya 17. Gun olacak. Hayirlisiyla ilk seferde olur ins

U

Cnm erken degil bence. Ben 13. Gunde yapmistim igneyi.yumurtalarin boyutu daha yeteri kadar buyuk olmadigi icin 15. Gun demistir.zaten igneyi yaptiktan sonraki gun catlicak yumurta. Yani yine 16 veya 17. Gun olacak. Hayirlisiyla ilk seferde olur ins

Çok teşekkür ederim canımm inşallah :)
İğneyi kendin mi yapmıştınn

merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım adetimin 13.günü gittim doktora yumurtaların gelişimi güzel dedi ama mm falan söylemedi.hatta iğne yazdı ama bulamayabilirsin dedi prengly 5000 diye bişey.o gün içinde vurulmamı ama bulamazsam vurdurmasamda olacağını söyledi.anlamadım ya çatlamadıysa yumurtalarım kafam karıştı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.acaba gelişim iyi de nasılsa çatlar diye mi bulamayacağım bir iğne verdi.hatta 2 tane yazdı aynı anda ikisinide vurulcaksın dedi.ben 2 tane 1500 dozunda buldum ama 5000 i bulamadım iğneyi vurunamadım haliyle..off ya çatlamadıysa yahuuu :2::2:

merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım adetimin 13.günü gittim doktora yumurtaların gelişimi güzel dedi ama mm falan söylemedi.hatta iğne yazdı ama bulamayabilirsin dedi prengly 5000 diye bişey.o gün içinde vurulmamı ama bulamazsam vurdurmasamda olacağını söyledi.anlamadım ya çatlamadıysa yumurtalarım kafam karıştı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.acaba gelişim iyi de nasılsa çatlar diye mi bulamayacağım bir iğne verdi.hatta 2 tane yazdı aynı anda ikisinide vurulcaksın dedi.ben 2 tane 1500 dozunda buldum ama 5000 i bulamadım iğneyi vurunamadım haliyle..off ya çatlamadıysa yahuuu :2::2:
cnm ben de ignesiz kullaniyorum klomeni. eger kendi kendine catlama sorunu varsa igne mutlaka gerekli ama diger durumda catlamamasi cok nadir olan bisey. kafana takma fazla. ben gecen ayda ignesiz kulandim. yumurtlama testi yaptim emin olmak icin 3 gun cift cizgi ordum yani catladi kendi.istersen sende yumurtlama testi yap. icin rahat olur.

yook aksatmam gününde dayanıcam kapısına :) Allah ümitlerini tüketmesin tezz zamanda bebiş versin hayırlısıyla. evet herşey strese bağlı çalışıyordum iş stresi, şimdi çalışmıyorum yine ev işi, bahçe işi (bahçeyi güzelleştircem yabani otları temizlicem diye her yanım ağrıyor bu arada çapa yapmaktan) bide bebek için strese girdim daha ilk günden pöff stres bizim içimizde herşey bahane...

cnm slm,kendini fazla yorma bence çapa yapıyorum demişsin.bahçede oyalan otları temizle ama çapa ağır olabilir ... allah hayırlı bebişler nasip etsin hepimize :D

cnm slm,kendini fazla yorma bence çapa yapıyorum demişsin.bahçede oyalan otları temizle ama çapa ağır olabilir ... allah hayırlı bebişler nasip etsin hepimize :D

ya bu arada kızlar klomen kullanırken ilişki yasak mı dr bişey demedi bana.pzt gidiyorum kontrole bakalım klomen ile yumurtalar nasıl oldu.ben klomene regl 3.günü başladım 5 gün boyunca yarım tablet içtim.bugün sondu hayırlısı bakalım sonuçlarımı bende paylaşırım.

ya bu arada kızlar klomen kullanırken ilişki yasak mı dr bişey demedi bana.pzt gidiyorum kontrole bakalım klomen ile yumurtalar nasıl oldu.ben klomene regl 3.günü başladım 5 gün boyunca yarım tablet içtim.bugün sondu hayırlısı bakalım sonuçlarımı bende paylaşırım.

cnm adetin bitmisse neden yasak olsun. benimde yarin son ins

selam kızlar...gamzecim bende adet oldum bugun... beraber yola devam etcez hayırlısı olur inş...şimdi doktordan randevu aldım yine klomen tedavisi icin bakalım inş bu sefer nasip olur...:31::31:

adetime 8 gün var ama karnım ağrıyo belim ağrıyo offf ya acaba hastamı olcam erkenden.olmak istemiyom:(

s.a. bu gece ben de klomene başladım. ilk defa kullanıyorum. Rabbim gönüllerimizdekini hayırlarla nasip etsin inşaAllah birbirimize dua edelim

allahım inş. bu perşembe akşamı dualarımızı kabul ederde kucaklarımzıı boş bırakmaz. bende bu ay ilk defa klomen kullandım ama gene başaramadık sanırım 28. günüm adet sancılarım başladı daha gelen giden yok ama eşimin gözleri dolmaya başladı şimdiden oflayıp pufluo buayda olmadı die bunalıp dışarı çıktı şimdi onun bu halini görmek benide derinden üzüo ama napalım rabbim kararlamıştır gününü :(:(

allahım inş. bu perşembe akşamı dualarımızı kabul ederde kucaklarımzıı boş bırakmaz. bende bu ay ilk defa klomen kullandım ama gene başaramadık sanırım 28. günüm adet sancılarım başladı daha gelen giden yok ama eşimin gözleri dolmaya başladı şimdiden oflayıp pufluo buayda olmadı die bunalıp dışarı çıktı şimdi onun bu halini görmek benide derinden üzüo ama napalım rabbim kararlamıştır gününü :(:(

Evet kararlastirilmis bir zaman var ama beklioruz o zamnin gelmesini. elden bisey gelmiyor.uzuluyor mutlaka insan ama RAbbim isyan ettirmesin ins bizlere.

slm kızlar bende bu ay başladım klomen kullanmaya yarın vajinadan ultrasonda bakacak doktorum :18::18:

ama yinede şükredin yumurtalarınızı geliştiriyor hiç yumurtasını büyütmeyen arkadaşlarımda var

ben 4 ay sonra adet oldum oda ilaçla oldu..doktor hiç yumurta gözükmüyo dedi adet 4.günü başladım klomene yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım :34:

selamun aleyküm arkdaşlar. ben de 1 yıllık evliyim.ilk 2 ay korunduk sonra 10 ay boyunca korunmadık ama gebe de kalamadım.pco luyum.5 ay boyunca progestan kullandım. bu ay hem progestan hem de klomen kullandım.klomen de ilk ayım.siteden takip ettiğim kadarıyla ilk kez klomen kullanan arkadaşların çocukları olabiliyo.inşallah bizim de bu ay yüzümüz güler.veren de O, alan da.rabbim herkese evlat sevgisi tattırsın.

Back
X