• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar

mervee.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
10
0
86
Ankara
klomen kullanıorum ama yumurtlaymadım klomen kullanıpta yumurtalayan arakadaslar kacıncaa kullanımdan sonra gerceklestı yumurtlama

valla canım benim kafam karışık ilk kullandığım ay yumurtladım kist oldu geçen ay kullandım hiç gelişmedi günde 3 e çıkardı hapı

ben ılk kullanımımda yumurtalamadım sımdı hapı gunde 2 ye cıkardı ama yumurtlarmıyım bılmıorm

canım benim ço oldu zamanını unuttum 1.5 senede hamile kaldım doğal yoldan ama kalbi durdu 3 aydır takip oluyo ilk ay 2 tane kullandım fazla gelişti kist yaptı sonraki ay doğum kontrol hapı geçen ay yine kullandım budfa hiç gelişmedi seninde bu ay gelişebilir merak etme

ben 7 yil once ilk kullanisimda hamile kaldim bir oglum oldu .ikici sefer yine ise yaradi fakat dusuk yaptim . sonrasinda hic bir ise yaramadi umarim sen de ise yarar:)

mrb arkadaşlar..bi sorum olucaktı benim de..klomen kullandığınıza göre bilginiz vardır sanırım..bana dr adetin 2-3. günü gel sana klomen vercem dedi..ben bugün adet oldum..2.3. günler c.tesi pazar zaten bayram tatili bugünde gidemem..pzt 4.gün oluyo..neden 2.3.gün gel diyolar..yanii gidince muayene veya tahlil mi istiyolar klomen vermeden..ben zaten her ay hormon tahlili yaptırıyorum..eski tahlillerimi dr gördü..2.3. günü gidince dr ne yapıyor?

Back