Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende olmadıPeki siskinlik normal midir hanimlar? Gobegim o kadar buyudu ki devasa odem var
Igne kullandim ben ama ovitrelleBilmiyorum bende olmadı
Adetin kaçıncı günü kullandınValla ben igne yapmadım sadece klomen kullandım 5 gün ilaç bitince 6. Gün yumurtladım 7. Gün çatladı
Letu ile aynı dimi klomen canım ben daha başladım geçen ay tutmadi doktor kontrolünde bu ay kendim denicem çünkü ovulasyon testi alicam kasimda kurtaj oldum adetim karmakarışık oldu kendim kontrol altına alıp denicemmValla ben igne yapmadım sadece klomen kullandım 5 gün ilaç bitince 6. Gün yumurtladım 7. Gün çatladı
O zaman ilaç bitince hemen ovülasyon testine başla bende ovülasyonla ilerledimLetu ile aynı dimi klomen canım ben daha başladım geçen ay tutmadi doktor kontrolünde bu ay kendim denicem çünkü ovulasyon testi alicam kasimda kurtaj oldum adetim karmakarışık oldu kendim kontrol altına alıp denicemm
Bugün başladım letu 3.gunu canım 20 tane aldım takip edicem hayirlisiylaO zaman ilaç bitince hemen ovülasyon testine başla bende ovülasyonla ilerledim
Sonuç nedirValla ben igne yapmadım sadece klomen kullandım 5 gün ilaç bitince 6. Gün yumurtladım 7. Gün çatladı
Sonuç nedirMerhaba herkese. 31 yaşındayım. 1.5 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı. 4 Nisan günü adetimin 3. günü Klomene başladım, 5 gün kullandım günde 1 defa tablet. Bugün 13 Nisan doktora gittim 3 adet yumurtalık oluşmuş çatlatma iğnesi yapalım dedi. 19:00 da çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki ve ondan sonra gün aşırı önerdi. Ben de burayı okudum epey sonradan mesaj yazmak istedim, kalbim hepinizle canım kadınlar.
Benim daha regl 1 hafta var beklemedeymSonuç nedir
Belirti var mı acabaBenim daha regl 1 hafta var beklemedeym
Kasıklarım agrıyor artık belirti aramıyorum 1,5 sene olunca ben sadece klomen kullandım çatlama yapmadım senBelirti var mı acaba
Ben letu ve çatlatma iğnesi 1,5 senelik evliyim bende hiç bir belirti yokKasıklarım agrıyor artık belirti aramıyorum 1,5 sene olunca ben sadece klomen kullandım çatlama yapmadım sen
Bende 1.5 senelik evliyim catlatma yapali 2 gun oldu bekliyorum bi 10 gune belli olur ama gunasiri iliski yasayamadik cunku kocam cok gerildi gorev gibi olunca sadece 1 iliski olduBen letu ve çatlatma iğnesi 1,5 senelik evliyim bende hiç bir belirti yok
Rabbim ol derse olur canım bende 4 günü değerlendim eşim iş te yorgun oluyordu hiç takma üzülmeBende 1.5 senelik evliyim catlatma yapali 2 gun oldu bekliyorum bi 10 gune belli olur ama gunasiri iliski yasayamadik cunku kocam cok gerildi gorev gibi olunca sadece 1 iliski oldu
Bende dün gittim doktora klomen için 2.kez kullanan geçen ay yumurtalarim tepki vermedi ilaca bu aya nolcak bilmiyorum adetimin 5.gunu 20 Nisan da klomene baslicam 5 gün içip 2. Gün gel dedi bakalım umudum yok bu kez geçen ay baya umutluydumMerhaba , ben bu ay klomen kullamaya başladım doktor bana kontrole gel demedi , bugun 4. Gün içeceğim, sizler ne zaman gittiniz yumurtanız ne zaman büyüdü çatlatma ne zaman yaptınız ?
Klomeni ilk kullanısin mi hayirli olsun canımMerhaba bende klomen kullandım klomenden sonra beşinci gün iki yumurtam büyüdü çatlama iğnesi oldum ve şu an hamileyim haftaya keseyi göreceğiz allahın izniyle çok stresli ve çok uzun gelen bir süreç ama güzel düşünmeye çalışın kafanızı oyalayacak şeyler bulun moral olsun diye yazmak istedim![]()
Çok teşekkür ederim evet ilk kullanışım 10 aylık evliyim kesesini gördük yeni, isteyen herkese nasip olsun inşallahKlomeni ilk kullanısin mi hayirli olsun canım
Amin inşallah canım benim de pazartesi kontrolüm var klomen bugün bitiyor benim 2. Kullanısin pcosum klomen yumurtalara tepki vermemiş dedi doktor geçen ay bu ay da çok umutsuzum hiç bir belirti yok şuanÇok teşekkür ederim evet ilk kullanışım 10 aylık evliyim kesesini gördük yeni, isteyen herkese nasip olsun inşallah![]()