• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

bebekim32

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
18
Merhaba , ben bu ay klomen kullamaya başladım doktor bana kontrole gel demedi , bugun 4. Gün içeceğim, sizler ne zaman gittiniz yumurtanız ne zaman büyüdü çatlatma ne zaman yaptınız ?

Merhaba , ben bu ay klomen kullamaya başladım doktor bana kontrole gel demedi , bugun 4. Gün içeceğim, sizler ne zaman gittiniz yumurtanız ne zaman büyüdü çatlatma ne zaman yaptınız ?
Adetin 11-12.günü gibi gidilir genellikle

Merhaba, ilaç 5 gün içilir, bittikten 2 gün sonra yani ilaç başladığı günden 1 hafta sonra kontrole gidilir. Ben öyle gitmiştim.

Nebıcım doktor bu belkı yunurtlar buyuyecek cstlamayacsk bunu takıpmetmesı gereır yada buyumeycek yanı ılac bıttımten ıkı gun sonra gıtmem lazım kontrole ben 3 kez kullandım bu ılaclardan hep bu sekılde ılerledık

Merhaba. Bende klomen kullanıyorum. Bugün 3. Günüm 5 gün kullan sonraki gün kontrole gel dedi doktorum

Nebıcım doktor bu belkı yunurtlar buyuyecek cstlamayacsk bunu takıpmetmesı gereır yada buyumeycek yanı ılac bıttımten ıkı gun sonra gıtmem lazım kontrole ben 3 kez kullandım bu ılaclardan hep bu sekılde ılerledık
Herkes öyle diyor bende gidicem bugun tekrar

Merhaba bende klomen kullandım klomenden sonra beşinci gün iki yumurtam büyüdü çatlama iğnesi oldum ve şu an hamileyim haftaya keseyi göreceğiz allahın izniyle çok stresli ve çok uzun gelen bir süreç ama güzel düşünmeye çalışın kafanızı oyalayacak şeyler bulun moral olsun diye yazmak istedim 🥰

Merhaba bende klomen kullandım klomenden sonra beşinci gün iki yumurtam büyüdü çatlama iğnesi oldum ve şu an hamileyim haftaya keseyi göreceğiz allahın izniyle çok stresli ve çok uzun gelen bir süreç ama güzel düşünmeye çalışın kafanızı oyalayacak şeyler bulun moral olsun diye yazmak istedim s
Sağlıkla kucağınza alın inşallah:) güzel haberler maşallah bende çatlamayı gördüm degerlendirdik bakalım :)

Merhaba herkese. 31 yaşındayım. 1.5 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı. 4 Nisan günü adetimin 3. günü Klomene başladım, 5 gün kullandım günde 1 defa tablet. Bugün 13 Nisan doktora gittim 3 adet yumurtalık oluşmuş çatlatma iğnesi yapalım dedi. 19:00 da çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki ve ondan sonra gün aşırı önerdi. Ben de burayı okudum epey sonradan mesaj yazmak istedim, kalbim hepinizle canım kadınlar.

Merhaba herkese. 31 yaşındayım. 1.5 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı. 4 Nisan günü adetimin 3. günü Klomene başladım, 5 gün kullandım günde 1 defa tablet. Bugün 13 Nisan doktora gittim 3 adet yumurtalık oluşmuş çatlatma iğnesi yapalım dedi. 19:00 da çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki ve ondan sonra gün aşırı önerdi. Ben de burayı okudum epey sonradan mesaj yazmak istedim, kalbim hepinizle canım kadınlar.
Ugurlu gelsin 🌺

Dün çatlatma iğnesi vurdum 19:00 da. Bugün böyle bir hafif ağrı giriyor yumurtalıklarıma normal midir? İlk ilişkiyi 36 saat sonra dedi doktor.

Ben letuyu icerken de yumrtaliklarim ağrıyor catlatma iğnesi olursam yandık ozaman

Back
X