Amın inşallah cümlemizin gönlündekını versın RabbimSogan kürünü de yaptim 15 gun araliksiz içtim adetimi duzene soktu.Duzenli icmeye devam et arkadaşım.Allah im gönlündekini versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın inşallah cümlemizin gönlündekını versın RabbimSogan kürünü de yaptim 15 gun araliksiz içtim adetimi duzene soktu.Duzenli icmeye devam et arkadaşım.Allah im gönlündekini versin.
Soğan kürü içtınız mi peki ?Benim de klomenden sonra oldu doktorum ara verdi 2 ay.Su an incir suyu içiyorum bi de hayıt suyu diye biseye başladım.Kist umarım gider adetle.
Ictim soğan suyu ama geblik olmadi.Sadece adetimi düzene soktu. Aralık ayinda içtim 15 gün düzenli olarak.Aynı zamanda klomen çatlatma iğnesi de kullandım.Soğan kürü içtınız mi peki ?
Allahım inşallah hepimizi güldürür mutlu eder bebeyımız olurIctim soğan suyu ama geblik olmadi.Sadece adetimi düzene soktu. Aralık ayinda içtim 15 gün düzenli olarak.Aynı zamanda klomen çatlatma iğnesi de kullandım.
Inşallah ümidimizi kaybetmeyelim.Rabbim çok büyük.Allahım inşallah hepimizi güldürür mutlu eder bebeyımız olur![]()
Canım merhaba tedavi görüyor musun şuan bende bu ay klomen estrofem ve duphaston kullanıyorum da ignede vuruldumMerhaba acaba kaç kiloyla hamile kaldınız pcosda kilo önemli ya simdi bende Şubat'ta tedaviye basliycam ilk kez kilo ver dedi şubata kadr doktorum şuan 58 kiloyum şubata kadar 56 olmayı düşünüyorum insaAllah
Merhaba canım ewet tamda bugün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldumCanım merhaba tedavi görüyor musun şuan bende bu ay klomen estrofem ve duphaston kullanıyorum da ignede vuruldum
Bende geçen ay klomen kullandım tek yumurta oluştu ama o ay olmadı bu ay yine klomen kullandım cnm 4 yum oluştu 1 tanesi 21 mm 2 tanesi 18.5 mm diğeri de 14 mm di bende ayın 16 sında geçen hafta salı günü vuruldum iğneyi sonraki gün çatlama oldu ilişki ve gün aşırı oldu canm Perşembe günü kontorele gittim hepsi catlamisti şuan bekliyorum benimkide bu hafta sonu belli olur die düşünüyorum ama heyecanlıyım senin belirtin var mı şuan inşallah sen ben ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim bu ay versin kimsenin kucağı boş kalmasınMerhaba canım ewet tamda bugün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldumfemara kullandım yumurtam 21 oldu bide folik asit olarakta gynositol kullanıyorum şuan cumartesi kontrole çağırdı sen nezmn iğne vuruldun benim ilk tedavim
Bnde klomen kullandım sonra 11. Gün estrofem kullandım rahim kalinligim geçen hafta 12.5 du birde duphaston verdi doktorum bebek olursa tutunsun die olmazsada adet olayım die hep düzenli hasta olurum bat normalde 6 sında ayın ama bu ay 3 gün önce yumurta çatladı öne gelir bende folik asit folibol kullanıyorum canım dua et hepMerhaba canım ewet tamda bugün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldumfemara kullandım yumurtam 21 oldu bide folik asit olarakta gynositol kullanıyorum şuan cumartesi kontrole çağırdı sen nezmn iğne vuruldun benim ilk tedavim
Aaa çok güzel yumurtalarin olmuş canım bu ay hamile kalırsın insaAllah ozaman senin iğneden sonra 8. Günün bikac gün sonra test yapabilirsin ben daha bugün igne oldum suanlik hiç bir ağrım yokBende geçen ay klomen kullandım tek yumurta oluştu ama o ay olmadı bu ay yine klomen kullandım cnm 4 yum oluştu 1 tanesi 21 mm 2 tanesi 18.5 mm diğeri de 14 mm di bende ayın 16 sında geçen hafta salı günü vuruldum iğneyi sonraki gün çatlama oldu ilişki ve gün aşırı oldu canm Perşembe günü kontorele gittim hepsi catlamisti şuan bekliyorum benimkide bu hafta sonu belli olur die düşünüyorum ama heyecanlıyım senin belirtin var mı şuan inşallah sen ben ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim bu ay versin kimsenin kucağı boş kalmasın![]()
Bana rahim kalinligimla ilgili bişey demedi ilaçta vermedi sende pco varmı ?ederim sürekli dua ediyorm isteyen herkes içinde ediyorum duamiBnde klomen kullandım sonra 11. Gün estrofem kullandım rahim kalinligim geçen hafta 12.5 du birde duphaston verdi doktorum bebek olursa tutunsun die olmazsada adet olayım die hep düzenli hasta olurum bat normalde 6 sında ayın ama bu ay 3 gün önce yumurta çatladı öne gelir bende folik asit folibol kullanıyorum canım dua et hep![]()
4 gün sonra yapmaya baslarim ama bakalım inşallah güzel haberler veirirz birbirimize canm ben iğnenin sonraki günü 32. Saatinde bı sancı çektim yumurtalarim çok olduğu için galiba sonra hiçbir şey olmadı su 2 gündür bel ağrım hafif göğüs ve kaşık batmalarim var ama işte umitlenip sonra üzülmek istemiyorum ama çok dua ediyorum herkese ve kendim için doktorun sana nasıl ilişki önerdi canimAaa çok güzel yumurtalarin olmuş canım bu ay hamile kalırsın insaAllah ozaman senin iğneden sonra 8. Günün bikac gün sonra test yapabilirsin ben daha bugün igne oldum suanlik hiç bir ağrım yok
Yok canm ben 31 günde adet olurum senede 1 kere geçerse bendede eşimdede çok şükür bı sıkıntı çıkmadı bı kere kimyasal gebelik geçirdim 4 ay önce 2 aydirda doktora gidiyorum canimBana rahim kalinligimla ilgili bişey demedi ilaçta vermedi sende pco varmı ?ederim sürekli dua ediyorm isteyen herkes içinde ediyorum duami
Hadi insaAllah pozitifi görürsün canım bana doktorum üç günude değerlendir dedi zaten cumartesi gidicem bidaha heralde gün önerir4 gün sonra yapmaya baslarim ama bakalım inşallah güzel haberler veirirz birbirimize canm ben iğnenin sonraki günü 32. Saatinde bı sancı çektim yumurtalarim çok olduğu için galiba sonra hiçbir şey olmadı su 2 gündür bel ağrım hafif göğüs ve kaşık batmalarim var ama işte umitlenip sonra üzülmek istemiyorum ama çok dua ediyorum herkese ve kendim için doktorun sana nasıl ilişki önerdi canim
Anladım cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah sende bende güzel haberler veririz insHadi insaAllah pozitifi görürsün canım bana doktorum üç günude değerlendir dedi zaten cumartesi gidicem bidaha heralde gün önerir
Amin canım senn az kalmış haber verirsin sonucu olurmuAnladım cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah sende bende güzel haberler veririz ins![]()
Ay inşallah güzel haberlerle gelcem Allah'ımin izniyleAmin canım senn az kalmış haber verirsin sonucu olurmu![]()
Amin bomba gibi gelAy inşallah güzel haberlerle gelcem Allah'ımin izniyle![]()
İnşallah kuzummAmin bomba gibi gel![]()