• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirtim yoktu çatlatma iğnesinde 36 saat sonra kasık aprım vardı sadece oda hafif bir ağrıydı yani öyle pek bir belirti olmuyor ve çok şükür bebeğimi kucağıma aldım

Kızlar bende klomen kullandım yarın 5. Gün bitecek ama çatkatma iğnesi vurulmıcm doktor ek olark coraspirin ve duphastton verdi sizede verldimi

Ben bu ay kullandım 5. Günü başladım günde iki tane ama tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama iğneyi bulamadık hiçbiryerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz zamanı da kaçırdık pek umutlu değilim açıkçası hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻 Yem yumurtayla ikiz gebelik yaşanıyor mu peki klomenle çoğul gebelik mümkün düye duydum

ben polikistik hastasıydım klomen verdi doktorum onun yanında folik asit başladı ilk kullanımda hamile kaldım çok mutluyu teşiekkür ederim
Hayirli ugurlu olsun tebrik ederim darisi bana🙏 bende pcosum, doktora ilk gidisim inofolic verdi simdilik sadece, klomen neye gore kullaniliyor, ne zaman ilac iciliyor bilgi verir misiniz rica etsem

Klomen kullanırken ateş basıyodu beni. İğneden sonra da zaten yaşanmayan belirti kalmıyo.
Ben de bir benim oluyor sanıyordum anneme takılırdım menapozdan dolayı kapı pencere her yeri açardı kışın şimdi ondan beter oldum bir de tam 3. gün inanılmaz bir bulantı yaşadım akşam ilacından sonra hatta bırakacaktım ama diğer gün olmadı. Bir de ishal oldum yani klomen öyle rastgele bir ilaç değil hormon yüklüyor size yoğun şekilde. İğneyi bilmiyorum salı günü gideceğim ama korktum şimdiden eğer olursa bir de ondan çekeceğiz demek

Ben bu ay kullandım 5. Günü başladım günde iki tane ama tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama iğneyi bulamadık hiçbiryerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz zamanı da kaçırdık pek umutlu değilim açıkçası hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻 Yem yumurtayla ikiz gebelik yaşanıyor mu peki klomenle çoğul gebelik mümkün düye duydum
Klomen tedavisini normal kadın doğumda mı başlatıtnız infertilide bölümünde mi? Gerçi özele gittiyseniz bunlar yoktur. Ben demi özele gitsem yaaa

Merhaba ben pco var 11 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz klomen kullandım 5 gün Sabah akşam Dr kontrole gittim 2 yumurtam olgunlaşmış ve göbekten çatlatma iğnesi oldum Şimdi beklemedeyim ve bu sırada kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sizdede oluyor mu

Back