- 30 Ekim 2016
- 1.415
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
Klomen kullanan arkadaşlarım belirti birşey oluyor mu ? Ağrı vs şu 5 günde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli ugurlu olsun tebrik ederim darisi banaben polikistik hastasıydım klomen verdi doktorum onun yanında folik asit başladı ilk kullanımda hamile kaldım çok mutluyu teşiekkür ederim
Ben de bir benim oluyor sanıyordum anneme takılırdım menapozdan dolayı kapı pencere her yeri açardı kışın şimdi ondan beter oldum bir de tam 3. gün inanılmaz bir bulantı yaşadım akşam ilacından sonra hatta bırakacaktım ama diğer gün olmadı. Bir de ishal oldum yani klomen öyle rastgele bir ilaç değil hormon yüklüyor size yoğun şekilde. İğneyi bilmiyorum salı günü gideceğim ama korktum şimdiden eğer olursa bir de ondan çekeceğiz demekKlomen kullanırken ateş basıyodu beni. İğneden sonra da zaten yaşanmayan belirti kalmıyo.
Maşallah görmek istediğimiz umut mesajları benim de ilk olacak olursa salı hünü kontrol var bakalımben polikistik hastasıydım klomen verdi doktorum onun yanında folik asit başladı ilk kullanımda hamile kaldım çok mutluyu teşiekkür ederim
Galiba öyle yapıyor yumurta 18mm 25 mm arası bir boyuta gelmişse ve çatlamamışsa iğne veriyor anladığım kadarıyla benim de salı hünü kontrolüm var bakalım ne olur ne biterÇatlatma iğnesini klomenden sonra mı yapıyor doktor . Ben ilk defa kullanıyorum klomen
Klomen tedavisini normal kadın doğumda mı başlatıtnız infertilide bölümünde mi? Gerçi özele gittiyseniz bunlar yoktur. Ben demi özele gitsem yaaaBen bu ay kullandım 5. Günü başladım günde iki tane ama tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama iğneyi bulamadık hiçbiryerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz zamanı da kaçırdık pek umutlu değilim açıkçası hepimiz için hayırlısı olsunYem yumurtayla ikiz gebelik yaşanıyor mu peki klomenle çoğul gebelik mümkün düye duydum