Evet ilk aylarda oluyordu hatta çok çabuk görüyordum. Kafama taka taka son 2 ayda siliklesmeyi göremedim gebelik testi yaptım acaba mi dedim ama negatif görünce hemen ertesi gün Dr a gittim yumurta rezervime baktıPeki siliklesme oluyor muydu ovulasyon testi bizde ? Benim yumurtlama dan sonra siliklesme oluyor bu da çatlama demek diye biliyorum ama demekki değilmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullananlar ?!
- Konu Sahibi Minicikpandam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım 1.73 boyum 56 kiloyum herhangi bir sorun Yok Allah sah Salim kucağına almayı nasip etsin haklısın sanırım acele ediyorum
Siz yinede saglikli beslenmeye devam edin. Her ihtimale karsi folik asit kullanmaya baslayin.
Ben bir yil once 5 kilo aldiktan sonra adet donemim 5 gun uzamisti. Rabbim insallah en yakin zamanda nasip eder.
Valla ben çok korkuyorum böyle işlerden bi ton hormon var neticede. Ters bisey olmasın Allah korusun. O yüzden sabahtan beri ısrar ediyorum sana da.Haklısın canım doktoru değiştirmem gerekiyor. Belki de
Folikasit kullanıyorum canım teşekkür ederimSiz yinede saglikli beslenmeye devam edin. Her ihtimale karsi folik asit kullanmaya baslayin.
Ben bir yil once 5 kilo aldiktan sonra adet donemim 5 gun uzamisti. Rabbim insallah en yakin zamanda nasip eder.
Valla ben çok korkuyorum böyle işlerden bi ton hormon var neticede. Ters bisey olmasın Allah korusun. O yüzden sabahtan beri ısrar ediyorum sana da.
Üff bende çok kararsızım canım sanırım kullanmicam
İlaç bitikten 5gün sonra gidiyorum doktora benMerhaba adetin 5. Günü klomen başlayıp kontrole ne zaman gittiniz ? Kontrole gitmeyen var mı? Kaçıncı günü doktorunuz çağırdı acaba ?
İlaç bitikten 5gün sonra gidiyorum doktora ben
İğne mi vercek canım
Uygun görüyorsa veriyor cnm 3 aydır kulanıyorum bana vermediİğne mi vercek canım
Uygun görüyorsa veriyor cnm 3 aydır kulanıyorum bana vermedi
Anladım canım çatlama oluyor demekki o yüzden iğne vermiyor
Aynen öyle cnm sende çatlama olmasa öylr verirAnladım canım çatlama oluyor demekki o yüzden iğne vermiyor
Aynen öyle cnm sende çatlama olmasa öylr verir
Tamam canım teşekkür ederim
Kaçıncı günün de kullandınız pekiDün klomen bitti bugün doktor kontrolüne gittim adetimin 10. günündeyim. 15 13 ve 11 mm 3 yumurta vardı yarın tekrar gelmemi istedi doktor, eğer yeterli büyüklüğe gelmiş olan varsa çatlatma iğnesi yapacağız
Kaçıncı günün de kullandınız peki
5. gününde başladım
5. gününde başladım
Teşekkürler Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Ne kadar doz alıyorsunuz hala iğne vermemis.Uygun görüyorsa veriyor cnm 3 aydır kulanıyorum bana vermedi
50 mg kulandımNe kadar doz alıyorsunuz hala iğne vermemis.
Günde kaç tane içtiniz?50 mg kulandım
2 tane içtim cnmGünde kaç tane içtiniz?
Peki siz gittiginizde size catlamis filan deyip saat veriyo mu? Benim ilk ay yeterli buyukluge ulasamamisti vurulamadim. O zaman gunde 1 tane kullandim, 5 gun. Gecen ay ve bu ay gunde 3 tane kullandim ve igne de vuruldum. Ignenin amaci catlama saatini kendimiz belirleyip iliskiyi denk getirmek sonucta. Burda bi cogu da igne vurulduktan sonra gebe kalmis. Kafama takildi sizin durum.2 tane içtim cnm