Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve carsamba gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı acaba

Merak ediyorum cok istiorum ondan olabilir mi tabi sizin tuzunuz kuru hamilesiniz belliki

Ayni baslikla tonla konu actiniz insanlar size cevap veriyor ama tatmin olmuyorsunuz. Ne kadar cirkin bir yaklasim tuzunuz kuru hamilesiniz demek. Bu zihniyete sahipken zaten size kimse yardimci olamaz. Hepimiz bu yollardan gectik sorular sorduk ogrenmeye calistik. Kimse burada sizin hamile kalmis oldugunuzu bilemez! Insanlarin cevabi sizi yeterince tatmin etmiyorsa devamli ‘copy paste’ yaparak ayni basliklari acmaktan vazgecin. Burada bir cok konu konusuluyor herkes birbirine saygi ve sevgi cercevesinde kimse kimsenin hakkini ihlal etmeden yardimci olmaya calisiyor. Hepimiz merak ediyor cok istiyorduk bu surecte tonla yollardan gectik kendi adima sizin pis zihniyetinize sahip olmadigim icin bir kez daha sukrediyorum. Ayip...

7. Konu başlığınızı açmışsınız. Amacınızın ne olduğunu anlayamadım. Böyle bir saçmalık olamaz. Kopyala yapıştır ile habire yeni konu mu açılır? Dahil olursunuz bir sohbete çok istiyorsanız , aktif bir konu seçersiniz, insanlarla paylaşırsınız. Can sıkıldıkça “dur bir başlık açayım” da nedir? MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Merak ediyorum cok istiorum ondan olabilir mi tabi sizin tuzunuz kuru hamilesiniz belliki
Merhaba msdyf,
üyelere bu sözleri istemeden sarf ettiğinizi düşünüyorum zira burada birçok kadın aynı sizin gibi hamile kalabilmek, bebeklerine kavuşabilmek için yıllarca uğraştı, bebeklerini dünyaya getirenlerin ya da hamile olanların bir kısmı o kadar kolay erişemediler yavrularına, sizi en iyi onlar anlar siz de bilmeden kırıcı olmayın lütfen.

Merak ediyorsunuz haklısınız ve dilerim en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz ama rica ediyorum aynı içerikle defalarca konu açmayınız zira sizi bilgilendirmek için üyeler her konunuza yazıyor ama siz topiklerinizin hepsini takip edemediğinizden yorumlanmadı sanıyorsunuz.
Lütfen artık bu konuyla ilgili konu açmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…