• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

Arkadaşlar bir sorum olucak. Her Klomen kullanan çatlama iğnesi olması gerekiyor mu? Bende kullandım ama doktorum öyle bireyden bahsetmedi bana ?

Arkadaşlar bir sorum olucak. Her Klomen kullanan çatlama iğnesi olması gerekiyor mu? Bende kullandım ama doktorum öyle bireyden bahsetmedi bana ?
Hayir canim gerekmez ama yumurtanin çatladigi zamani tam olarak bilmek icin igne verirler yani garanti olsun diye canim bir de yumurta belki çatlayamazsa kist olusturabilir diye igne verirler

Hsg anestezi aldınızmı cekinirken. Benim dünyamı kararttılar mahvettiler. Psikolojimi bozdu orası

Kizlar ben size ilk sayfada demistim ya bir negatif bir pozitif diye adet gunune 3 kala kan testi yaptim negatif ..adet gunu yine kan testi 1.20 yine negatif adet 4 gun gecikti dedim kesin kist olustu ondan olmadi ve yine kan testi yaptirdim 90.45 suan 11 haftalik hamileyim:anneadayı: darisi sizlerin basina canlar umudunuzu kaybetmeyin hicc kafaya da takmayin takinca olacagi varsada olmuyo cunku:dua:

Ben polikistikover hastasıyım 2 kızım var ikinci kizimada tedaviyle kalmıştım bu kez 3. Çocuğu istiyorduk belki kizlarima bir erkek kardeş olur diye tedaviye basladim klomen kullandım sonra yumurtlama günümü birebir doktorum belirledi sürekli kontrole gittim ultrasonla sağ yumurtamin 18 cm olduğunu catlamak üzere olduğunu söyledi ve o gunle birlikte birer gün arayla sadece 3 kez ilişki olacak dedi ve dediğini yaptım 1 hafta içinde kasiklarimda batma yoğun akıntı oldu yani şöyle soyliyim bebeğim muhtemelen 1 Nisan gecesinden kalma 14 Nisan'da evde test yaptım ve pozitif çıktı şuan 10 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah haftaya kontrole gidicem bakalım bebek bize biraz işaret verir belki kızlarım erkek kardeşimiz olur inşallah diye dua ediyorlar tabiki ilk önce saglikli ve hayırlı bir evlat olmasi

Back