Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullananlar
- Konu Sahibi Aslblr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik klomen klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Merhaba bende 5 gun klomen ardindan catlTma ignesi oldum 18 mm ydi benim yumosta 1 tane zaten diger ikisi kucuktu bugun igneden sonra 6.gun test yaptim negatif ignenin etkisi gecmis fakat hamilelik ne zaman belli olur yada bu negatif olmadigi anlaminami gelir bilemedim akinti ve ara ara kasiklarda batmanin disinda da hic bir belirti yok sizde ne gibi belirtiler var ve kacinci gununuz igneden sonra
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Evet oyle soyluyorlar cunku pozitif cikma ihtimali igneden dolayi yuksek ben test yaptim ve direk negatif cikti en azindan bundan sonraki belirtilerimin igneden kaynaklanmadigini anliycam diye umitliyim hayirlisi dilerim kavusuruz kuzucuklarimiza sizin ilk cocukmu gelecek olan melek
Bende iğneden sonra çok fazla ağrı olmadı sadece sağ taraftaki yumurtam buyumustu galiba çatladi bilemiyorum ağrı girip çıkıyordu. Evet ilk çocuğum 6 aydır evliyim ve evlendigimden beri çok istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı Rabbım bu ay nasip eder inşallah bizlereEvet oyle soyluyorlar cunku pozitif cikma ihtimali igneden dolayi yuksek ben test yaptim ve direk negatif cikti en azindan bundan sonraki belirtilerimin igneden kaynaklanmadigini anliycam diye umitliyim hayirlisi dilerim kavusuruz kuzucuklarimiza sizin ilk cocukmu gelecek olan melek
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Amin cumlemize Insallah benim ignenin ilk gunu yaklasik 7 saat sonra felaket agrim oldu yerimden kalkamadim nerdeyse ve o gun olmak uzere 3 gunu degerlendirdik bugun ignenin oldugu gunu sayarsak 7gun dedigim gibi test negatif cikti hep yazmislar 12 15 gunden once pozitif cikar yanilirsiniz yapmayin diye ben sadece ignenin etkisi gecmismi diye yaptim ve evet negatif tek korkum bu negatif ignenin etkisiyle birlikte bebekte mi yok anlami boyle birsey yasayan varsa yazssin lutfen yani erken yapilan testte once negatif sonra pozitif oldumu ?
Değerleriniz belli bir yüksekliğe erişmeden pozitif sonuç göremezsiniz. Yine değerlendirmeye devam edin. Regl gecikmesi de yapabilyormuş hap ve iğne bende yapmadı ilk ay pozitif olmadı maalesef, ikinci ayımdayım. Öncesinde test yapıp neg sonuç alınca + regl olunca iki posta yıkım oluyor. Naçizane tavsiyem regliniz geciksin 1-2 gün öyle yapın.Amin cumlemize Insallah benim ignenin ilk gunu yaklasik 7 saat sonra felaket agrim oldu yerimden kalkamadim nerdeyse ve o gun olmak uzere 3 gunu degerlendirdik bugun ignenin oldugu gunu sayarsak 7gun dedigim gibi test negatif cikti hep yazmislar 12 15 gunden once pozitif cikar yanilirsiniz yapmayin diye ben sadece ignenin etkisi gecmismi diye yaptim ve evet negatif tek korkum bu negatif ignenin etkisiyle birlikte bebekte mi yok anlami boyle birsey yasayan varsa yazssin lutfen yani erken yapilan testte once negatif sonra pozitif oldumu ?
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Ben 19 gunde bir 6 gun mens oluyorum toplamda 25 gune takabul ediyor ancak bundan 4 ay once 7 haftalik bir dusuk yasadim ve gunlerim bozuldu bazen 7 gun gecikti bazen 4 gun bu ayda eski hesaplamama gore 1 gun erken oldu simdi igne yapildi gecen persembe gunu saat 11.00 de dun dayanamayip test yaptim hani yalanda olsa o cift cizgiyi goreyim diye ama malesef.6.gun klomene basladim 5 gun kullandim 2 gun sonra catlatma ignesi oldu su durumda zaten igneden sonra 12 gun kaliyo mense 6.gun igneli gunu sayarsak 7. Gun negatif bu 12 gunun bugun itibariyle 8 gunu bitti 4 gun kaldi 4 gunde yukselirmi bilmem bir umut bekliycem eger pozitif olursa buraya mutlu haberi yazicam
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Kizlar kimse yazmamis ama ben soyliyim igneden sonraki 6.gun test yaptim negatif cikti 7.gun yine negatif bugun 8. Gun ve cooook bariz pozitif tabi yine emin degilim ama 2 gun negatif sonra pozitif olunca umutlandim mense 4 gun var kesinlesirse yine buraya yazarim herkesin ve benimde mutlu haberlerini aliriz Insallah..amin
Amin amin canım inşalah Rabbım sana da kısmet eder bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde 5 günüm bu hafta içinde test yapsam mı acaba bende yoksa beklesem mi biraz daha?Kizlar kimse yazmamis ama ben soyliyim igneden sonraki 6.gun test yaptim negatif cikti 7.gun yine negatif bugun 8. Gun ve cooook bariz pozitif tabi yine emin degilim ama 2 gun negatif sonra pozitif olunca umutlandim mense 4 gun var kesinlesirse yine buraya yazarim herkesin ve benimde mutlu haberlerini aliriz Insallah..amin
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
Bence yapma gulum bekle en az 9 gun olsun ben anlamadim bugun yine yaptim yine negatif gerci az once yaptim kola su ayran icmistim ama yinede olsa hayalet cizgi cikar diye bekkedim yok o bile cikmadi mense kaldi 3 gun yani iki gun sonra 3.gun regl olmasi gerek umudum kalmadi hic igneden sonraki 9.gun igneli gunude sayarsak 10.gun olsaydi dunki gibi poziyif olurdu dun neden poziyif ilk idrarla yapildigindanmi ilacin etkisinin tavan yapmasindanmi hicbirsey anlamadim yinede bekliycem 3 gun sonra olmazsam kqn tahlili yaptircam hayirlisi bakalim insallah senin olur olunca banada dua et
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Canim merhaba belki gün icinde yaptigim icin negatif cikmistir yani insallah hamilesindir benimde bugün igne olali 9.günüm canim ben de carsamba günü yani 12.gün kan vermeyi dusunuyorum bacaklarim belim agriyor sanki adet olcakmisim gibi ve arada kasigim agriuor yani ignenin etkisi daha gecmedimi anlayamadim ben deBence yapma gulum bekle en az 9 gun olsun ben anlamadim bugun yine yaptim yine negatif gerci az once yaptim kola su ayran icmistim ama yinede olsa hayalet cizgi cikar diye bekkedim yok o bile cikmadi mense kaldi 3 gun yani iki gun sonra 3.gun regl olmasi gerek umudum kalmadi hic igneden sonraki 9.gun igneli gunude sayarsak 10.gun olsaydi dunki gibi poziyif olurdu dun neden poziyif ilk idrarla yapildigindanmi ilacin etkisinin tavan yapmasindanmi hicbirsey anlamadim yinede bekliycem 3 gun sonra olmazsam kqn tahlili yaptircam hayirlisi bakalim insallah senin olur olunca banada dua et
Bende neden hiç bir belirti yok ya benimde bugün igne vurali 8 gün oldu ama birşey yok ilk gün sadece kasık ağrısı oldu çok az başka da bir belirti yok neden acaba bu ay da mı tutmayacakCanim merhaba belki gün icinde yaptigim icin negatif cikmistir yani insallah hamilesindir benimde bugün igne olali 9.günüm canim ben de carsamba günü yani 12.gün kan vermeyi dusunuyorum bacaklarim belim agriyor sanki adet olcakmisim gibi ve arada kasigim agriuor yani ignenin etkisi daha gecmedimi anlayamadim ben de
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Canim herkesin bünyesi farkli tepki veriyor yani belirtisi olmayip hamile kalan da çok yani benim igneden 36 saat sonra iliski oldu sonra olmadi baya 4 gün yani igne boşa gitti galiba bir kere olan iliskiyle hamile kalamam galiba o yuzden belirtilerim bile umut vermiyorBende neden hiç bir belirti yok ya benimde bugün igne vurali 8 gün oldu ama birşey yok ilk gün sadece kasık ağrısı oldu çok az başka da bir belirti yok neden acaba bu ay da mı tutmayacak
Merhaba iğneden sonraki bir hafta iki günde birKizlar kimse yazmamis ama ben soyliyim igneden sonraki 6.gun test yaptim negatif cikti 7.gun yine negatif bugun 8. Gun ve cooook bariz pozitif tabi yine emin degilim ama 2 gun negatif sonra pozitif olunca umutlandim mense 4 gun var kesinlesirse yine buraya yazarim herkesin ve benimde mutlu haberlerini aliriz Insallah..amin
Merhaba, 36 saat sonrası ve sonrakindeki bir hafta içinde iki günde bir ilişki olması gerektiğini söylemişti benim doktorum.Canim herkesin bünyesi farkli tepki veriyor yani belirtisi olmayip hamile kalan da çok yani benim igneden 36 saat sonra iliski oldu sonra olmadi baya 4 gün yani igne boşa gitti galiba bir kere olan iliskiyle hamile kalamam galiba o yuzden belirtilerim bile umut vermiyor
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Evet benim doktorum da öyle söyledi fakat biz sadece bir kez uyabildik birtakim sïkıntılar oldu umudum yok o yuzdenMerhaba iğneden sonraki bir hafta iki günde bir
Merhaba, 36 saat sonrası ve sonrakindeki bir hafta içinde iki günde bir ilişki olması gerektiğini söylemişti benim doktorum.
Bizim de öyle oldu maalesef geçen ay iki kere olabilmişti, bu ay yine başladım. Nasip canınızı sıkmayın.Evet benim doktorum da öyle söyledi fakat biz sadece bir kez uyabildik birtakim sïkıntılar oldu umudum yok o yuzden
- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
Evet nasip yani İnsallah tez zamanda kavusuruz bebeklerimizeBizim de öyle oldu maalesef geçen ay iki kere olabilmişti, bu ay yine başladım. Nasip canınızı sıkmayın.
- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33