Klomen kullananlar

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.956
83
30
Merhaba hanımlar buraya yeni üye oldum sizlere sormak istediğim bir konu var bende pko ve yumurta tembelliği var inofolic ve klomene başladı doktorum ilk ay klomen etki etmedi tedaviye cevap vermedi yumurtalıklarım ikinci klomen kullanışım da 25 ağustostu yani adetimin 5. Günü kullandıktan sonra dr gittim ve yumurtalıklarımın büyüdüğünü tedaviye cevap verdiğimi söyledi çatlatma iğnesi vermiyorum dedi gün aşırı ilişki dedi bu gün son adetimin 18. Günü ve iki gündür çok şiddetli kasık ağrım ve karnımda inanılmaz bir şişlik var sizce neden böyle oluyor daha önce hiç böyle olmamıştı adetliymişim gibi ağrı çekiyorum benim gibi olanlar varsa yardımcı olursa çok memnun olurum .

Durumun ne oldu canım merak ettim

Durumun ne oldu canım merak ettim
Adetime iki gün var daha kasıklarım inanılmaz ağırıyor ayaklarıma vuruyo ağrı göğüslerime dokunamıyorum oda ağırıyo perşembe günü test yapmıştım ikinci çizgi eksi işareti gibi ters ve dağınıktı adet günümü bekliyorum bakalım

Bugün ben de doktora gittim ve yumurta tembelliğinden inofolic ve klomene başlamamı söyledi. İşe yarayacak mı merak içindeyim.
İnşallah yarar bende ikinci ay etki etti ama benim kist olduğu için belkide ikinci ay sonuç vermiş olabilir inşallah en yakın zamanda rabbim çocuk nasip eder isteyen herkese

Canım ben sana şey sormak istiyorum. Bnde hafif pco var dedi doktor yani kist yok ama yumurtalıkta pco görüntüsü var yumurta tembelliği olabilir diye klomen başldık bu ay. Adetin 3.günü başladım ve 5 gğn kullandım. İlaç bittikten 5 gün sonra doktora gittim yumurta oluşmamıştı. Doktor 5 gün sonra bida gel belki geç yumurtluyorsun dedi. Ama çok üzüldüm öyle ağladım ki neyse,soracağım şu ki sende ne zaman yumurta oluştu ikinci kullanışında

Canım öncelikle geçmiş olsun moralini bozma sakın ben adetimin 12. günü dr gittim dr geliştiğini söyledi ama klomeni ilk kullandığımda benim yumurtalarım hiç cevap vermemişti soğan kürü denedim tavsiye ederim

Üstelik benim kistler tüm yumurtaların etrafını kaplamıştı sanada faydası olacağına inanıyorum kistinde yokmuş moralini bozcak bişey de yok anlıycağın

Üstelik benim kistler tüm yumurtaların etrafını kaplamıştı sanada faydası olacağına inanıyorum kistinde yokmuş moralini bozcak bişey de yok anlıycağın
Soğan kürünü 6ay önce falan kullanmıştım.Peki şimdi kullanmak için adetimi mi bekleyeyim yani klomenin etkisini azaltır mı ?

Moralimi başta çok bozdum ama şu bana umut olsun istiyorum,bu ay cevap vermemesi vermiyeceği anlamına gelmiyor değil mi ? Doktor belki gec yumurtluyorsundur dedi

Soğan kürünü 6ay önce falan kullanmıştım.Peki şimdi kullanmak için adetimi mi bekleyeyim yani klomenin etkisini azaltır mı ?
Valla ben ilaçla kullanmıştım bi sakıncası varmı bilmiyorum ben bi sıkıntı yaşamadım ama doktoruna danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…