• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardımcı olur musunuz?

nurseoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
32
14
38
26
Adetin 5.günü 26 kasımda günde 2 kez olacak şekilde klomen kullandım 30 Kasım’da bitti ve 3 Aralık’ta doktor kontrolüne gittim hiç yumurtamın çatlatma iğnesi için yeterli boyuta gelmediğini söyledi ve ayın 5inden itibaren gün aşırı ilişki olmasını söyledi. Ayın 13ünde ovulasyon testinde çift çizgi gördüm ve o günden sonra gaz, kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda aşırı derecede acı hissi ve göğüslerimde şişlik var klomenin yan etkisi olabilir mi?

Klomen şişlik yapar yumurtlama döneminde de ben genelde gazlı olurum zaten şişlik adet olana kadar devam eder. Adet olduğumda geçer hep böyle olmuştur.

Klomen şişlik yapar yumurtlama döneminde de ben genelde gazlı olurum zaten şişlik adet olana kadar devam eder. Adet olduğumda geçer hep böyle olmuştur.
Daha önce hiç göğüs ucunda acı ve göğüslerde şişliğim olmamıştı ilk kez klomen kullandım bilgi için teşekkür ederim

Yarın yani. Kaç yumurta oluşmuştu? Son kontrolde kaçar mm olmuşlardı?
Doktorum3 yumurta olduğunu ama yeterli boyutta olmadıklarını söyledi mm söylemedi maalesef kontrolden 2 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi sadece

Doktorum3 yumurta olduğunu ama yeterli boyutta olmadıklarını söyledi mm söylemedi maalesef kontrolden 2 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi sadece
Normalde her ay bir tane yumurta oluşur 20 mm olunca çatlar döllenir döllemezse atılır falan. Bu ay sende aynı boyutlarda tam 3 yumurta oluştu kasıkların şiş olması normal.
Ben onu tüp bebekte yaşadım ilaçla 15 tane yumurta 18-20 mm büyüdüler yumurta toplama bir gün geç yapılsa çatlardım yani o kadar şişmiştim.
Yarın adet olmazsan öbür gün bi test yap bakalım inşallah göğüsler bebiştendir.

Canim benimde klomeni ilk kullandigim zaman ovulasyon doneminden adet sonuna kadar goguslerim asiri hassaslasmisti ve sismisti . Psikolojik de olabilir eger adet olursan ((ins bebis vardir ) prolaktini olctur mutlaka

Canim benimde klomeni ilk kullandigim zaman ovulasyon doneminden adet sonuna kadar goguslerim asiri hassaslasmisti ve sismisti . Psikolojik de olabilir eger adet olursan ((ins bebis vardir ) prolaktini olctur mutlaka
Maalesef bebek yokmuş canım bu ay tekrar deniyoruz klomeni umarım bu kez olur

Back
X