- 5 Ekim 2016
- 40
- 19
- 26
-
- Konu Sahibi ceremkbr00
Yumurtalar küçülmez..yumurtayı geliştirmek için klomen veriliyor daha sonra yumurta takibi yapılıyor istenilen olgunluğa ulaştiğı zaman evet çatlatma iğnesi yapılıyor..Ya doktorum bana klomen ve inofolic verdi adetin 5. Günü başladım içmeye yarın son doktor 13. Gününde gel dedi sonra cumartesi gel dedi şimdi yumurtalar ya cumartesiye kadar küçülürse ? Hem bu iilaçların sonunda iğne felan diyorlar dogrumu ??
tam olarak neye takıldın sen ben 3.günü başladım 12.ci kontrol oldum aynı zamanda çatlama vuruldum gün aşırı ilişki dedi çatlama vurulduğum günPeki çok can yakıyor diyorlar doğrumu ?
Beni şey düşündürüyor kadın 13. Günü gel dedi ve sorduklarım hep 13. Günü gitmiş bana 16 günü gel diyor buna aklım çok takıldı ve ilaç bittikden sonea hiç bir şekilde cinsel ilişki yokmuş
Cinsel ilişki olmadan nasıl çocuk olacak...yumurtalar olgunlastiginda çatlatma iğnesinden sonra ilişki olması lazim..can falan yakmıyor göbekten de yapilabilir...doktorunun ara ara çağirip yumurtalarina bakmasi lazim olgunlaşmiş mi diye..Peki çok can yakıyor diyorlar doğrumu ?
Beni şey düşündürüyor kadın 13. Günü gel dedi ve sorduklarım hep 13. Günü gitmiş bana 16 günü gel diyor buna aklım çok takıldı ve ilaç bittikden sonea hiç bir şekilde cinsel ilişki yokmuş
Şimdi gittiniz yeteri kadar büyümemiş dediğinde size bir ilaç vs bişeyler verıyomuyduYumurtalar bazen hemen 13 günde istenilen büyüklüğe ulaşmıyor. Beni de 13. gün çağırıyordu yeteri kadar büyümediyse tekrar çağırıp catlatma iğnesi vuruyordu.
hayir eger oyle ongorduyse o zaman 16sinda gitmelisiniz adet gununuze bakarak 16.gun muhtemelen catlamaya uygun olacaginizi dusunmustur.benimde mesela genelde 16.gun catliyo yumurtam. her hastaya gore hatta her kadinin farkli aylarda bile catlama gunu farkli.Beni 13 . gğn yerine 16 gün çağırdı sizce bi sıkıntı olurmu ??
Çok teşekkür ederimhayir eger oyle ongorduyse o zaman 16sinda gitmelisiniz adet gununuze bakarak 16.gun muhtemelen catlamaya uygun olacaginizi dusunmustur.benimde mesela genelde 16.gun catliyo yumurtam. her hastaya gore hatta her kadinin farkli aylarda bile catlama gunu farkli.
13.gunu cagiranlar erken catlarsa diye onceden cagiriyorlar gec kalmis olmamak icin.bence sizinkinde muhtemelen 16.da catlicagini dusunup oyle cagirdi.klomenden snra doktor ya igne verir yada kendiliginden catlasin der.iliskiyi de 1 gun var 1 gun yok seklinde devam et der.3 kez kullandim ben