- Konu Sahibi gebelikistiyorum47
İnşallah canımKesnlkle oyle aşırı stres ve kafaya takıyorum ve özellkle burda bişeler okudukca daha cok kafaya takıyorum inşallah sende güzel haberlerle gelirsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımKesnlkle oyle aşırı stres ve kafaya takıyorum ve özellkle burda bişeler okudukca daha cok kafaya takıyorum inşallah sende güzel haberlerle gelirsn
Bende ilk defa bu ay Klomen kullandım ve 14 Aralık çatlatma iğnesi oldum adet günümü bekliyorum. Klomene başladıktan sonra ara ara kasık ağrım oldu , duygusallaştımKızlar merhaba bu ay klomen kullanmaya başldm 3.cü günün ama bi kasık agrısı belrtsi yok siz klomen kullandıgınızda neler yaşamıştınz süreç nasıl ilerledi ve gebeliğiniz nezman oluştu yardımcı olursanz çok sevinirim
Bnde ülk defa klomen kullandm bu ay bnu bende merk ediyrmKlomen kullanılan ay ovulasyon testi hep kırmızı bunun nedeni nedir ?
Güzel haberlele gelrsnz inşallah gebelk ihtimalnz yüksek ozman bnde hiç bi belriti olmadı henüzBende ilk defa bu ay Klomen kullandım ve 14 Aralık çatlatma iğnesi oldum adet günümü bekliyorum. Klomene başladıktan sonra ara ara kasık ağrım oldu , duygusallaştım
İnşallah hepimiz bu belirtileri klomenden hemen sonra yaşadım yani çatlatma iğnesi olmadan önce yani gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum , ilaç bazı kişilerde bu tarz yan etkiler yapabiliyormuşGüzel haberlele gelrsnz inşallah gebelk ihtimalnz yüksek ozman bnde hiç bi belriti olmadı henüz
Hayırlısı olsun hakkınzda sonucu paylaşrsnx sevnrm iğnenizin kaçıncı günü bugunİnşallah hepimiz bu belirtileri klomenden hemen sonra yaşadım yani çatlatma iğnesi olmadan önce yani gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum , ilaç bazı kişilerde bu tarz yan etkiler yapabiliyormuş
Hayırlısı olsun hakkınzda sonucu paylaşrsnx sevnrm iğnenizin kaçıncı günü bugun
Umudunuzu kırmayın lütfen bikaç gün sonra tekrarlayın en az 14 gn beklenmeli diye biliyrm iğneden snra bide kan tahlili vern testte çıkmayabkrTabiki paylaşırım 14 aralıkta oldum iğneyi bugün 13. Günüm
Dün erken gebelik testi yaptım biraz aceleci davrandım negatifti o yüzden umudum kırıldı biraz
Umudunuzu kırmayın lütfen bikaç gün sonra tekrarlayın en az 14 gn beklenmeli diye biliyrm iğneden snra bide kan tahlili vern testte çıkmayabkr
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız güzel düşünün güzel olsun14 gün beklemek gerektiğini bende duymuştum ama maalesef sabredemedim 31 ine kadar adet olmazsam kan testi vermeyi düşünüyorum
İnşallah sizdeİnşallah güzel sonuçlar alırsınız güzel düşünün güzel olsun
İnşallahİnşallah sizde
Klomen kullanıp biteli 16 günüm 4 yumurta olduğu için aşılama yapmadım eşimin morfolojisi kaynaklı aşılama oalacakdim olmadım işte ama kaç gündür mide bulantısı kasik ağrısı sık idrara çıkma özellikle bugün midem bulantım gündüz çok oldu göğüs ucum agriyo dokunamiyorum sizde de böyle oldumuBen de klomen kullandım. 5 gün ikişer tane. Doktorum 10 tane yumurtamın oluştuğunu bu yüzden çatlama iğnesi vermeyeceğini söyledi. Kullanırken bende de kasık ağrısı vs olmadı. Şuanda da sadece biraz şişlik var adetime de 10 gün var. Beklemedeyim. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize
Bende sadece şişlik vardı onun dışında hiçbir şey yaşamadım. Yumurtalarımın çoğu çatlamayıp kiste dönüşmüş. Kist tedavisine başlayacağız. Korunmamız gerekiyormuş bu süreçte de, bebek isterken korunmak biraz gücüne gidiyor insanın ama rabbim hayırlısını versin inşallahKlomen kullanıp biteli 16 günüm 4 yumurta olduğu için aşılama yapmadım eşimin morfolojisi kaynaklı aşılama oalacakdim olmadım işte ama kaç gündür mide bulantısı kasik ağrısı sık idrara çıkma özellikle bugün midem bulantım gündüz çok oldu göğüs ucum agriyo dokunamiyorum sizde de böyle oldumu
Kist mi yapıyor peki kist yapıp yapmadığını öğrenmek için doktora gidip nediyeyim kiBende sadece şişlik vardı onun dışında hiçbir şey yaşamadım. Yumurtalarımın çoğu çatlamayıp kiste dönüşmüş. Kist tedavisine başlayacağız. Korunmamız gerekiyormuş bu süreçte de, bebek isterken korunmak biraz gücüne gidiyor insanın ama rabbim hayırlısını versin inşallah