• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Havana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
59
43
3
31
Merhabalar ben klomene daha yeni başladım. Adetin 5.günü içtim günde 2 tane 5 günde bitti ve bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde 10mm olduğunu söyledi. Sizce normalmi daha sonra gelişme ihtimali var mı ( kendi gittiğim doktorum takip yapmayacaktı ben meraktan başka doktora gittim) lütfen yardımcı olun tecrübesi olanlar, takip yaptırdığım doktor daha erken dedi etki eder dedi ama ben şüphelendin stres yaptım. Benim gibi 10mm olup sonradan gelişen oldu mu

Merhabalar ben klomene daha yeni başladım. Adetin 5.günü içtim günde 2 tane 5 günde bitti ve bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde 10mm olduğunu söyledi. Sizce normalmi daha sonra gelişme ihtimali var mı ( kendi gittiğim doktorum takip yapmayacaktı ben meraktan başka doktora gittim) lütfen yardımcı olun tecrübesi olanlar, takip yaptırdığım doktor daha erken dedi etki eder dedi ama ben şüphelendin stres yaptım. Benim gibi 10mm olup sonradan gelişen oldu mu
Cnm bende klomen kullandim benimki18 digeride 20mm olmuştu daha büyümesi gerek yoksa catlamaz. Catlmazsa kist olur

Merhaba 10 mm küçük daha 18/20 mm bile olabilir ancak takip yapılmalıydı klomen kullandığınızda çatlatma iğnesi almanız gerekirdi belki veya yumurta olgunlaştığında size ilişki gününü tam söylemesi gerekirdi.

Cnm bende klomen kullandim benimki18 digeride 20mm olmuştu daha büyümesi gerek yoksa catlamaz. Catlmazsa kist olur

Doktorum il merkezinde ve kontrol için gel demedi fakat ben ilçede oturuyorum sadece cuma günü doktor geliyor bende hap bittikten 2 gün sonra cuma günü gitmiştim 10mm idi diğer hafta cuma gidemedim fakat sonraki cuma gittim ve kist yokmuş ( bu arada gidemediğim cumadan 2 gün sonra ovulasyon testinde koyuluk gördüm)ve adet olmadım henüz yarın test yaptırcam ve gebelik yoksa ildeki doktoruma gitcem

Merhaba 10 mm küçük daha 18/20 mm bile olabilir ancak takip yapılmalıydı klomen kullandığınızda çatlatma iğnesi almanız gerekirdi belki veya yumurta olgunlaştığında size ilişki gününü tam söylemesi gerekirdi.
Haklısınız ama bana doktor takip için gel dememişti ben hapa başladıktan sonra araştırdım ve takip olması gerekliymiş öğrendim eğer bu ay gebelik olmamışsa takip isteyeceğim. İğneye gelince de kendisi 3 ay bu şekilde sadece hap demişti 3 ay sonra ç.iğnesine geçecez dedi

Ben 10mm dediği günden 10 gün sonra ovulasyon testinde koyuluk gördüm büyüyüp gelişmişmi demek oluyor yoksa gelişmese de koyuluk olabiliyor mu testte bilginiz var mı bu konuda

Haklısınız ama bana doktor takip için gel dememişti ben hapa başladıktan sonra araştırdım ve takip olması gerekliymiş öğrendim eğer bu ay gebelik olmamışsa takip isteyeceğim. İğneye gelince de kendisi 3 ay bu şekilde sadece hap demişti 3 ay sonra ç.iğnesine geçecez dedi
Allah Allah ben ilk defa böyle bir tedavi duydum klomen çatlatma iğnesi beraber uygulanır ikisi ayrı ayrı 3 ay olmaz ki benim doktorumdan öğrendiğim bu bence sizde başka doktorlara da gidin böyle şeylerde birkaç doktora gitmek lazım

Ben klomen kullandim yumurtalık takibini yaptık doktorumla. Yumurtalılarim büyüdüğü zamanda ertesi güne overtille catlatma ignemi oldum kendim. 5 gun boyunca ilişki dedi. Bazen gunasiri diyor bu. Eşinizin durumuna göre değişir.

Biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim bizim yüzümüze gülsün
Bak boş zamanlarında dua oku ben fi hebli Minas salihin (saliha) ben sürekli okuyorum. Rabbim dualarımızı duyar insallah

Allah Allah ben ilk defa böyle bir tedavi duydum klomen çatlatma iğnesi beraber uygulanır ikisi ayrı ayrı 3 ay olmaz ki benim doktorumdan öğrendiğim bu bence sizde başka doktorlara da gidin böyle şeylerde birkaç doktora gitmek lazım
Bu ay soracağım tekrar aynı şeye devam ederse değiştirmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🤗

Back