• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardım edin lütfen 🙏🙏

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti 🤔 Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya 🙏

Regl düzensizliğo pko filan var mıydı?
ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki ya

ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki ya
ozmut ozmut iğneden 20 gün sonra regl oldu. Senin daha da mı gecıkti? 🤔

Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti 🤔 Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya 🙏
Canım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişey ☺️☺️🥳🥳☺️

Canım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişey ☺☺🥳🥳
Ocakta klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 20 ocakta adet oldum. 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . 19 şubatta adet olmam gerekiyordu olamadım ve göğüslerim çok acıyor 🤔

Test yaptın mı canım?

Doktorunla konuştun mu canım kaç gün gecikmişti?
Aramadım ya pazartesi arıyacam biraz daha beklim dedim . Ben geç yumurtluyorum o yüzden geçte olsa adet görürüm . Bu ay çok uzadı adetim 17 gün gecikti

Benimde 4 günüm var bakalım bende kullanmadım bu ay hamile olma olasılığınız varmı ?
Allah tan ümit kesilmez ki canım bilmiyorum ki 🤗 acaba bir ay klomen kullanıp diğer ay kullanmayınca adet düzensizleşir mi bunu net öğrensem derim ki ilaçlardan olmuştur diye kafam rahatlardı en azından . Veren Allah canım çocuk aşkında değilim artık adetim geciktikçe geriliyorum . Bir an önce olimde rahatlayım artık 🤗

Allah tan ümit kesilmez ki canım bilmiyorum ki 🤗 acaba bir ay klomen kullanıp diğer ay kullanmayınca adet düzensizleşir mi bunu net öğrensem derim ki ilaçlardan olmuştur diye kafam rahatlardı en azından . Veren Allah canım çocuk aşkında değilim artık adetim geciktikçe geriliyorum . Bir an önce olimde rahatlayım artık 🤗
İnşallah çocuğunuzda olur🙏🙏 adetinizde gelir🤗ben zannetmiyorum ama kloemnden olacağı hiç duymadım o kadar çok kullanan var ki bence doktorunuza görüşün siz
En doğrusu bu olack

Back