Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki yaRegl düzensizliğo pko filan var mıydı?
ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki ya
Canım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişeyArkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok geciktiKlomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya
![]()
Ocakta klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 20 ocakta adet oldum. 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . 19 şubatta adet olmam gerekiyordu olamadım ve göğüslerim çok acıyorCanım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişey ☺☺☺
iğneden sonramı geç adet oldunuzBende klomen kullandim geçen ay 27 günümde adet oldum
Test yaptın mı canım?ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki ya
Ben iğneden sonra 20 günde oldum ikinci iğnemde. İlkinde de 16.günde oldumiğneden sonramı geç adet oldunuz![]()
yaptım negatif canımTest yaptın mı canım?
Doktorunla konuştun mu canım kaç gün gecikmişti?yaptım negatif canım
Yo geç olmadım iğneden sonra 17 gunumdw oldumiğneden sonramı geç adet oldunuz![]()
Aramadım ya pazartesi arıyacam biraz daha beklim dedim . Ben geç yumurtluyorum o yüzden geçte olsa adet görürüm . Bu ay çok uzadı adetim 17 gün geciktiDoktorunla konuştun mu canım kaç gün gecikmişti?
bende iğneden 14 gün sonra adet olmuştum ama bu ay adet olmadım ( bu ay klomen ve iğne kullanmadım )Yo geç olmadım iğneden sonra 17 gunumdw oldum
Benimde 4 günüm var bakalım bende kullanmadım bu ay hamile olma olasılığınız varmı ?bende iğneden 14 gün sonra adet olmuştum ama bu ay adet olmadım ( bu ay klomen ve iğne kullanmadım )
Allah tan ümit kesilmez ki canım bilmiyorum kiBenimde 4 günüm var bakalım bende kullanmadım bu ay hamile olma olasılığınız varmı ?
İnşallah çocuğunuzda olurAllah tan ümit kesilmez ki canım bilmiyorum kiacaba bir ay klomen kullanıp diğer ay kullanmayınca adet düzensizleşir mi bunu net öğrensem derim ki ilaçlardan olmuştur diye kafam rahatlardı en azından . Veren Allah canım çocuk aşkında değilim artık adetim geciktikçe geriliyorum . Bir an önce olimde rahatlayım artık
![]()
Sizin adetiniz düzenlimi pekiİnşallah çocuğunuzda oluradetinizde gelir
ben zannetmiyorum ama kloemnden olacağı hiç duymadım o kadar çok kullanan var ki bence doktorunuza görüşün siz
En doğrusu bu olack
6 ay öncesine kadar duzenliydi kürtaj olamk zorunda kaldım ondan sonra duzensizlesti ama 28 günde olan biriyim ya bir gunn önce oluyorum ya 2 gunnsonra çok fazla oyynamiyorSizin adetiniz düzenlimi peki![]()