Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Bende simdi baklim en once senmissin hadi bakalim sende ii haber gelirde devami da gelir ins.belirti varmi?gerci rn erken belirti adet gecikmesi diye duymustum.

İnşallah canım bizde çok istiyoruz ama bu ay olur inşallah eğer hamile kalırsam ve istanbuldaysan sana bi doktor önerim var cnm ama devlet hastanesi.. Bana da bi hemşire ablam önermişti, sıra beklerken kimle konuştuysam herkes bu Dr sayesinde hamilemiyim diyor:)

İst.dayim hamile kalirsammi onerceksin yoksa kalmazsammi? Anadolu yakasimi

Bende simdi baklim en once senmissin hadi bakalim sende ii haber gelirde devami da gelir ins.belirti varmi?gerci rn erken belirti adet gecikmesi diye duymustum.

İst.dayim hamile kalirsammi onerceksin yoksa kalmazsammi? Anadolu yakasimi

Avrupa yakasında hastane canım, ben Anadolu yakasında oturuyorum ama Dr için geliyorum devlet hastanesi olmasına rağmen yumurtlama takibini çok güzel yapıyor

Benim cuma gunu 10.gun olcak ama o kadar buyumez daha erken benim 20.gunu buyumustu gecen ay catlama boyutuna o zaman gelmisti bakalim bu ay nasil olcak

Valla benim geçen ay 11. günde 29 olmuştu doktor anormal bi durum oldu ilaçtan o kdr büyümez dedi ve geçen ay boşa gitti.Bu ay inşallah bi sorun olmaz
Senin geç büyüyorsa ilacın dozunu arttırır belki doktorun
Benim yine geçen ay gibi çok büyüseydi günde 1 taneye düşürecektik..

Avrupa yakasında hastane canım, ben Anadolu yakasında oturuyorum ama Dr için geliyorum devlet hastanesi olmasına rağmen yumurtlama takibini çok güzel yapıyor

hangi hastane o kanuni mi??
Dr kim?
Ben ilgisiz oluyorlar diye hiç devlete gitmedim.

hangi hastane o kanuni mi??
Dr kim?
Ben ilgisiz oluyorlar diye hiç devlete gitmedim.

Canım haseki hastanesine bağlı topçular semt polikliniği var op Dr Mustafa bey.. Muayene en az 20dk sürüyor çok pozitif ve senin anlayacağın dilde herşeyi anlatıyor gerçekten çok memnun kaldım bigün yolun düşerse mutlaka randevu al netten ve git

Yok dr gore sorun yok zaten buyuyo catliyo 15gun sonra adet oluyom;(hersey normalmis ama benim kafama takmam yuzunden olmuyomus.ustune dusme diyo

Valla bizim burda devlet hastanesinde dr.cok ters konusuyo cok moral bozuyor adam sorun yok diyo ama yuzu bes karis biraktim ozel gidiyorum senin dedigin hastaneye giderim zaten bu ay olmassa dr degistircem

Yok dr gore sorun yok zaten buyuyo catliyo 15gun sonra adet oluyom;(hersey normalmis ama benim kafama takmam yuzunden olmuyomus.ustune dusme diyo

Söylemesi kolay işte banada sabırlı olacağız diyor da elden bişey gelmiyor

Valla bizim burda devlet hastanesinde dr.cok ters konusuyo cok moral bozuyor adam sorun yok diyo ama yuzu bes karis biraktim ozel gidiyorum senin dedigin hastaneye giderim zaten bu ay olmassa dr degistircem

Hakkında hayırlısı olsun canım, regl olmazsam söylerim zaten :) Rabbim seni de tüm isteyenleri de evlat yokluğuyla terbiye etmesin, olacak inşallah bebişlerimiz

Hakkında hayırlısı olsun canım, regl olmazsam söylerim zaten :) Rabbim seni de tüm isteyenleri de evlat yokluğuyla terbiye etmesin, olacak inşallah bebişlerimiz
İnsallah zamani ve saati var demekki gelmediklerine gore allahim yardim etsin bize

kızlar bat a yaklastıkca tedirgin oluyorum.adet olacakmısım gibi hissediyrum.sag kasıktaki agrım sola gecti.

kızlar bat a yaklastıkca tedirgin oluyorum.adet olacakmısım gibi hissediyrum.sag kasıktaki agrım sola gecti.
Bat ne zaman senin listeyi bulmaya calistim bulamadim biri bulup getirse bu gune cok sevinirim ben cepden giriyom zor oluyor

Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
fatmaa>>>7 subat

Kzlar cepten anca bu kadar oluyo..

Bat ne zaman senin listeyi bulmaya calistim bulamadim biri bulup getirse bu gune cok sevinirim ben cepden giriyom zor oluyor

Saol canim seninde az kalmis hadi sirayla teker teker herkez hamis olsun

Nerdesn kuzum görünmüyorsun bugün ..

canım bugün eşim evde olduğu olduğu için gelemedim ama şimdi uyuyor hemen açtım bilgisayarımı ayyy sen hamilelik belirtisimi yaşıyon yerim seni oyyy hadi inşşallah hayırlı haberlerini duyalımmm inşallahhhh tatlımmm birde listeyi nasıl takip edeicem nasıl oluor bak ceptende olsa yorumlarını esirgeme :13:

kızlar bugün 2 gibi okulda test yaptım çok silik 2.çizgi çıktı...oncomed hızlı gebelik testi..duyarlılığı 25 ml..evde ınd one step diye bi test vardı...dayanamadım onu da deneyim dedim ama bişi çıkmadı...gerçi idrarımı uzun süre tutmadım...su falan da içmiştim...bu testin duyarlılığı 20ml yazıyordu...ilk yaptığım test yanlış olabilir mi?bu markaları daha önce kullandınız mı?

Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…