Bende simdi baklim en once senmissin hadi bakalim sende ii haber gelirde devami da gelir ins.belirti varmi?gerci rn erken belirti adet gecikmesi diye duymustum.
Ay 20. Degil 17.gunmus yanlis yazmisimBenim cuma gunu 10.gun olcak ama o kadar buyumez daha erken benim 20.gunu buyumustu gecen ay catlama boyutuna o zaman gelmisti bakalim bu ay nasil olcak
İst.dayim hamile kalirsammi onerceksin yoksa kalmazsammi? Anadolu yakasimiİnşallah canım bizde çok istiyoruz ama bu ay olur inşallaheğer hamile kalırsam ve istanbuldaysan sana bi doktor önerim var cnm ama devlet hastanesi.. Bana da bi hemşire ablam önermişti, sıra beklerken kimle konuştuysam herkes bu Dr sayesinde hamilemiyim diyor:)
İnşallah hayırlı bebişli haberlerin olur canım:)
Bende simdi baklim en once senmissin hadi bakalim sende ii haber gelirde devami da gelir ins.belirti varmi?gerci rn erken belirti adet gecikmesi diye duymustum.
İst.dayim hamile kalirsammi onerceksin yoksa kalmazsammi? Anadolu yakasimi
Benim cuma gunu 10.gun olcak ama o kadar buyumez daha erken benim 20.gunu buyumustu gecen ay catlama boyutuna o zaman gelmisti bakalim bu ay nasil olcak
Avrupa yakasında hastane canım, ben Anadolu yakasında oturuyorum ama Dr için geliyorum devlet hastanesi olmasına rağmen yumurtlama takibini çok güzel yapıyor
hangi hastane o kanuni mi??
Dr kim?
Ben ilgisiz oluyorlar diye hiç devlete gitmedim.
Yok dr gore sorun yok zaten buyuyo catliyo 15gun sonra adet oluyom;(hersey normalmis ama benim kafama takmam yuzunden olmuyomus.ustune dusme diyoValla benim geçen ay 11. günde 29 olmuştu doktor anormal bi durum oldu ilaçtan o kdr büyümez dedi ve geçen ay boşa gitti.Bu ay inşallah bi sorun olmaz
Senin geç büyüyorsa ilacın dozunu arttırır belki doktorun
Benim yine geçen ay gibi çok büyüseydi günde 1 taneye düşürecektik..
Valla bizim burda devlet hastanesinde dr.cok ters konusuyo cok moral bozuyor adam sorun yok diyo ama yuzu bes karis biraktim ozel gidiyorum senin dedigin hastaneye giderim zaten bu ay olmassa dr degistircemCanım haseki hastanesine bağlı topçular semt polikliniği var op Dr Mustafa bey.. Muayene en az 20dk sürüyor çok pozitif ve senin anlayacağın dilde herşeyi anlatıyor gerçekten çok memnun kaldım bigün yolun düşerse mutlaka randevu al netten ve git
Yok dr gore sorun yok zaten buyuyo catliyo 15gun sonra adet oluyom;(hersey normalmis ama benim kafama takmam yuzunden olmuyomus.ustune dusme diyo
Yok dr gore sorun yok zaten buyuyo catliyo 15gun sonra adet oluyom;(hersey normalmis ama benim kafama takmam yuzunden olmuyomus.ustune dusme diyo
Söylemesi kolay işte banada sabırlı olacağız diyor da elden bişey gelmiyor
Valla bizim burda devlet hastanesinde dr.cok ters konusuyo cok moral bozuyor adam sorun yok diyo ama yuzu bes karis biraktim ozel gidiyorum senin dedigin hastaneye giderim zaten bu ay olmassa dr degistircem
İnsallah zamani ve saati var demekki gelmediklerine gore allahim yardim etsin bizeHakkında hayırlısı olsun canım, regl olmazsam söylerim zaten :) Rabbim seni de tüm isteyenleri de evlat yokluğuyla terbiye etmesin, olacak inşallah bebişlerimiz
Bat ne zaman senin listeyi bulmaya calistim bulamadim biri bulup getirse bu gune cok sevinirim ben cepden giriyom zor oluyorkızlar bat a yaklastıkca tedirgin oluyorum.adet olacakmısım gibi hissediyrum.sag kasıktaki agrım sola gecti.
Bat ne zaman senin listeyi bulmaya calistim bulamadim biri bulup getirse bu gune cok sevinirim ben cepden giriyom zor oluyor
Saol canim seninde az kalmis hadi sirayla teker teker herkez hamis olsunY0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
fatmaa>>>7 subat
Kzlar cepten anca bu kadar oluyo..
Nerdesn kuzum görünmüyorsun bugün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?