- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
Canım benim ateşim de yuksek çıkıyor o da mi ignedendir 36.9 çıkıyor hepİnsaAllah Canim 15-16. Güne kadar bekle beklemek çok zor ama ancak ozamana belli olur
İğnede hamilelik hormonu olduğu icin öyledir belki Ama Ateş ölçme olayını ben pek bilmiyorum yalnıs bilgi vermek istemem :/Canım benim ateşim de yuksek çıkıyor o da mi ignedendir 36.9 çıkıyor hep
Tesekkur ederim canim cunku okuduklarimda hapi verip takip etmeyenler de var kizlar soruyodu cunku.ben en iyisi kullanirsam eger takip isteyeyimCanim normalde yapılması lazım Boyutuna gore kontrol edicek gerekirse çatlatma iğnesi vericek kendi kendine catlarsa iliski günü vermesi lazım Buyuyup catlamazsa kiste dönüşebilir normalde doktor kontrolünde olması lazım bildiğim kadarıyla
CANİm klomen kullanırken ilişkinin olup olmaması size kalmış bısey zaten doktorun seni gün aşırı çağırıp yumurtalarina bakicak asıl önemli ilişki gününü doktor size solicek önemli olan o zaman ilişki olması klomen kullanırken yumurtalar daha buyume aşamasında olucak en önemlisi çatlama aşaması birliktelik ozaman önemli diğer zamanlar size kalmışKizlar ya klomene basladim bugun gunluk iki tane iccem sabah aksam doktorum coj iyi 5 gun kullancam 4 gun daha bekle yanima gel dedi doktor toplam 9 gun olcak ama bu sure zarfinda 3 gun iliski olmadan esim test vercek sorum su klomen kullanirken gun asirj iliski olmalimi bilen var mi ?
CANİm klomen kullanırken ilişkinin olup olmaması size kalmış bısey zaten doktorun seni gün aşırı çağırıp yumurtalarina bakicak asıl önemli ilişki gününü doktor size solicek önemli olan o zaman ilişki olması klomen kullanırken yumurtalar daha buyume aşamasında olucak en önemlisi çatlama aşaması birliktelik ozaman önemli diğer zamanlar size kalmış
Bu arada hamilesiniz sanirim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun Inşallah :)CANİm klomen kullanırken ilişkinin olup olmaması size kalmış bısey zaten doktorun seni gün aşırı çağırıp yumurtalarina bakicak asıl önemli ilişki gününü doktor size solicek önemli olan o zaman ilişki olması klomen kullanırken yumurtalar daha buyume aşamasında olucak en önemlisi çatlama aşaması birliktelik ozaman önemli diğer zamanlar size kalmış
Amin canim çok saol bende 3. Klomen denememde hamile kaldım insaAllah darısı isteyenlereBu arada hamilesiniz sanirim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin uzun omru olsun Inşallah :)
Canim nasilsin sana sorcaklarim var doktora gittim yumurtam catlamis kendi kendine sivisi bile gozukuyomus kontrol gununden bir gun once ve kontrol gunu yani catlamis dedigi gun iliski oldu baskada olmadi doktorumda 3 gun ust uste sonra gun asiri dedi ama pek uyamadik sadece catladigi gun oldu bugun 4 gun gecti ustunden gogus uclarim cok agriyo ilk defa boyle oldum insAllah tutmustur bu gogus ucu agrisi nedir bi fikrin varmi canimmm ?CANİm klomen kullanırken ilişkinin olup olmaması size kalmış bısey zaten doktorun seni gün aşırı çağırıp yumurtalarina bakicak asıl önemli ilişki gününü doktor size solicek önemli olan o zaman ilişki olması klomen kullanırken yumurtalar daha buyume aşamasında olucak en önemlisi çatlama aşaması birliktelik ozaman önemli diğer zamanlar size kalmış
Merhaba canim göğüs ucu ağrısı kişiye göre değişir heralde bende normalde adetten 5 gün önce felan göğüs ucu ağrısı olurdu ama hamile kaldığım ay hic göğüs Ağrım olmadı birbucuk iki ayı bulmuştu göğüslerimin ağrımasi ama dediğim gibi bende böyle oldu başkasında farklı olabilir üstünden 4 gün geçti demişsin yanı hamilelik olsa erken sanki daha bende hiçbir belirti yoktu tek belirti adet olucak gibi ağrılarım vardı insaAllah olmustur benimde yumurtlama gününde oldu eğer bebeğin gelecekse ogunde gelir insaAllah gelmiştir de :) güzel haberlerini bekliyorumCanim nasilsin sana sorcaklarim var doktora gittim yumurtam catlamis kendi kendine sivisi bile gozukuyomus kontrol gununden bir gun once ve kontrol gunu yani catlamis dedigi gun iliski oldu baskada olmadi doktorumda 3 gun ust uste sonra gun asiri dedi ama pek uyamadik sadece catladigi gun oldu bugun 4 gun gecti ustunden gogus uclarim cok agriyo ilk defa boyle oldum insAllah tutmustur bu gogus ucu agrisi nedir bi fikrin varmi canimmm ?
Evet benim normalde gogsum acirdi adetime iki gun kala yada bir gun kala falan uclarinda hic agri olmazdi kesinlikle bu ay ilk defa uclari aciyo belki bi umut iste insAllah bu ay tutunmustur bebegim bana Rabbim herkese versin sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllahMerhaba canim göğüs ucu ağrısı kişiye göre değişir heralde bende normalde adetten 5 gün önce felan göğüs ucu ağrısı olurdu ama hamile kaldığım ay hic göğüs Ağrım olmadı birbucuk iki ayı bulmuştu göğüslerimin ağrımasi ama dediğim gibi bende böyle oldu başkasında farklı olabilir üstünden 4 gün geçti demişsin yanı hamilelik olsa erken sanki daha bende hiçbir belirti yoktu tek belirti adet olucak gibi ağrılarım vardı insaAllah olmustur benimde yumurtlama gününde oldu eğer bebeğin gelecekse ogunde gelir insaAllah gelmiştir de :) güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?