Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok sevindim gozun aydin canm yarin sira bende insallah benxe guzel haber alirimKızlar ben doktordan geldim 2 yumurtam oluşmuş 21mm ve 17 mm. İğnemi oldum inş bu ay kucaklarımız dolar
İnşallah yarın senden de güzel haberler alırız cnm bu ay artık olsun yaa bu streste yordu beniAy cok sevindim gozun aydin canm yarin sira bende insallah benxe guzel haber alirim
Insallah canim valla stresten buyumuyodur bu yumurtalrİnşallah yarın senden de güzel haberler alırız cnm bu ay artık olsun yaa bu streste yordu beni
Seninde gozun aydin olsun darisi bana kizlar ekstra bisi yedinizmi buytmesi icinBende doktordan geldim. Biri 28, biri 19mm iki yumurtam olusmus. Catlama ignesine gerek yok dedi doktor. Bakalim bu ay boyle olsun
Yok valla canim hic umursamadim. Klomeni bile rastgele ictim bazen öglen bazen sabahSeninde gozun aydin olsun darisi bana kizlar ekstra bisi yedinizmi buytmesi icin
Hadi hayırlısı canım benim yaaaBende yeni geldim kizlar biraz buyume varmis ama cumartesi tekrar gitcem insallah buyurse onmuzdeki hafta ici asilama olcak
İnş hayırlısıyla büyür cnmBende yeni geldim kizlar biraz buyume varmis ama cumartesi tekrar gitcem insallah buyurse onmuzdeki hafta ici asilama olcak
Insallah canim sen naptinİnş hayırlısıyla büyür cnm
Bu gece 36 saat doluyor cnm 2 gece deneyip bekleyeceğimInsallah canim sen naptin
Doktorum öyle dedi cnm 36 saat sonra en erken çatlarmışİğneden 36 saat Sonra mı çatlıyor yumurta?
Sagol canım bilmiyordumDoktorum öyle dedi cnm 36 saat sonra en erken çatlarmış