• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar birlikte bekleyelim mi ?

Ayyy inşallah kızlar yarın güzel haberler bekliyorım inşallah sağlıkla hayırla hamile kalırız hepimiz bu ay

Kızlar ben doktordan geldim 2 yumurtam oluşmuş 21mm ve 17 mm. İğnemi oldum inş bu ay kucaklarımız dolar

Bende doktordan geldim. Biri 28, biri 19mm iki yumurtam olusmus. Catlama ignesine gerek yok dedi doktor. Bakalim bu ay boyle olsun

Ben ilacı düzenli içtim sabah akşam çünkü artık farkettim ki eksik içince büyüme süresi uzuyor. Ekstra hiç bişey yemedim ama benim zaten geçen ay da büyümüştü çatlamıştı ama bebek olmamıştı.

Maşallah kızlar yaa inşallah tutar valla bende hem korku hem heyecanla bekliyorum.cumartesi günü gideceğim doktora. Bugun klomen de son günüm. Peki yumurtanın çatladıgını nasıl anlıyor doktor ultrason da? Yine de iğne yapsa garanti olur mu çatlaması mesela. Merak ediyorum bilen varsa anlatabilir mi?

Bende yeni geldim kizlar biraz buyume varmis ama cumartesi tekrar gitcem insallah buyurse onmuzdeki hafta ici asilama olcak

Kızlar benim ay çatlatma ipnesinden 2 gün sonra inanılmaz sancım olmuştu ama bu ay olmadı kasıklarımda ufak ufak hareketlenmeler var gibi acaba neden bu ay böyle oldu bilen var mı?

Back