klomen kullananlar birlikte bekleyelim mi ?

canim benimde bugun ignemin 11. gunu yarin sabah test yapmayi düşünüyorum belirtilerin ağrıların varmi
Cnm iğnenin 9. Günü kramp gibi kasıklarım ağrıdı zor yürüdüm milllete gaz sancım var galiba yürüyemiyorum dedim düşün nasıl bi rahatsızlıktı. Başka bi belirtim yok ara ara kasıklarımda batma oluyo ama hafif. He bide beyaz beyaz akıntım var ama ben de hamile miyim daha emin değilim kan veremediğim için.

Hayırlı olsun canım bende çizgiyi gordum inşallah bebeğin seninledir. Yarın sabah ilk idrarla test yaptıktan Sonra kan ver bence

Kızlar kan veremiyorum yazlıktayım merkez yok 2 gün sonra son testimle sabah idrarıyla tekrar edicem belirginleşirse değer de artmış demektir yoksa pazar günü İstanbul'a dönüp doktoruma gidicem

Hepinize teşekkür ederim bu arada inş bebeklerimiz bizimledir hepimiz için dua ediyorum hep

canim benimde dun 12. gunumdu silik cikti bu sabah yaptim.o.belirti yok bilmiyorum resim yukleyemiyorum sen nasil ekliyorsun resmi giriyorum olmuyor yaa off

benimde 13. gunum bugun belimde agri bar kasik agrilarim hafifledi akintimda yok canim

canim benimde dun 12. gunumdu silik cikti bu sabah yaptim.o.belirti yok bilmiyorum resim yukleyemiyorum sen nasil ekliyorsun resmi giriyorum olmuyor yaa off
Sayfanın En alttında cevapla dosya yükle ayrıntılı düzenleme yazıyor ordan yükledim telden giriyorum ben cnm

Merhaba kızlar bende bu ay Klomen kullandım iğneninde 7. Günü inşaAllah isteyen herkese verir rabbim Klomen ilk kullanımda çok etkili değil sanırım 2-3 de daha etkili oluyomus benim arkadaşımda 3. Denemede hamile kaldı klomenle

Kızlar catlatma iğnesinin 8. Günü sizce hamile olma ihtimali var mi yoksa hala iğnenin etkisi mi? Su an hamileysem 3 haftalık oluyor değer de tam denk geliyor ama ignedendir dimi bu sevinmiyim bosa

Eklentiler

• _20170806_161507.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar catlatma iğnesinin 8. Günü sizce hamile olma ihtimali var mi yoksa hala iğnenin etkisi mi? Su an hamileysem 3 haftalık oluyor değer de tam denk geliyor ama ignedendir dimi bu sevinmiyim bosa
Canim bende 12 güne kadar iğnenin etkisi vardı suan seninkide büyük ihtimalle iğnenin etkisidir

Kizlar klomen kullanirken bazi doktorlar yumurta takibi yapiyo bazisi yapmiyo neye gore belirleniyor bu.yapmayalim dese de isteyebilirmiyiz takibi

Kizlar klomen kullanirken bazi doktorlar yumurta takibi yapiyo bazisi yapmiyo neye gore belirleniyor bu.yapmayalim dese de isteyebilirmiyiz takibi
Canim normalde yapılması lazım Boyutuna gore kontrol edicek gerekirse çatlatma iğnesi vericek kendi kendine catlarsa iliski günü vermesi lazım Buyuyup catlamazsa kiste dönüşebilir normalde doktor kontrolünde olması lazım bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…