Cnm iğnenin 9. Günü kramp gibi kasıklarım ağrıdı zor yürüdüm milllete gaz sancım var galiba yürüyemiyorum dedim düşün nasıl bi rahatsızlıktı. Başka bi belirtim yok ara ara kasıklarımda batma oluyo ama hafif. He bide beyaz beyaz akıntım var ama ben de hamile miyim daha emin değilim kan veremediğim için.canim benimde bugun ignemin 11. gunu yarin sabah test yapmayi düşünüyorum belirtilerin ağrıların varmi
Hayırlı olsun canım bende çizgiyi gordum inşallah bebeğin seninledir. Yarın sabah ilk idrarla test yaptıktan Sonra kan ver benceKızlar iğneyi vurulduğum gün 1. Gün sayılırsa bugün 11. Günüm sabah idrarı değil öğlen yaptım ama emin değilim kan verebileceğim yakında bi merkezde yok beklemedeyim sizce silik çizgi görünüyormu
canim benimde dun 12. gunumdu silik cikti bu sabah yaptim.o.belirti yok bilmiyorum resim yukleyemiyorum sen nasil ekliyorsun resmi giriyorum olmuyor yaa offKızlar iğneyi vurulduğum gün 1. Gün sayılırsa bugün 11. Günüm sabah idrarı değil öğlen yaptım ama emin değilim kan verebileceğim yakında bi merkezde yok beklemedeyim sizce silik çizgi görünüyormu
benimde 13. gunum bugun belimde agri bar kasik agrilarim hafifledi akintimda yok canimCnm iğnenin 9. Günü kramp gibi kasıklarım ağrıdı zor yürüdüm milllete gaz sancım var galiba yürüyemiyorum dedim düşün nasıl bi rahatsızlıktı. Başka bi belirtim yok ara ara kasıklarımda batma oluyo ama hafif. He bide beyaz beyaz akıntım var ama ben de hamile miyim daha emin değilim kan veremediğim için.
Kan ver cnm benim gibi mahrumiyet bölgesinde değilsen bizi de haberdar et :)benimde 13. gunum bugun belimde agri bar kasik agrilarim hafifledi akintimda yok canim
Sayfanın En alttında cevapla dosya yükle ayrıntılı düzenleme yazıyor ordan yükledim telden giriyorum ben cnmcanim benimde dun 12. gunumdu silik cikti bu sabah yaptim.o.belirti yok bilmiyorum resim yukleyemiyorum sen nasil ekliyorsun resmi giriyorum olmuyor yaa off
bende telden giriyorum.o.dedigin yerden giriyorum.hata olustu seyip duruyor yuklenmiyor deli ettiSayfanın En alttında cevapla dosya yükle ayrıntılı düzenleme yazıyor ordan yükledim telden giriyorum ben cnm
insallah pazartesi vermeyi düşünüyorumKan ver cnm benim gibi mahrumiyet bölgesinde değilsen bizi de haberdar et :)
ben de zor yükledim cnm yeter ki hamiş olalım da resim yüklemesek de olur :)bende telden giriyorum.o.dedigin yerden giriyorum.hata olustu seyip duruyor yuklenmiyor deli etti
hayirlisiyla insallah canimB
ben de zor yükledim cnm yeter ki hamiş olalım da resim yüklemesek de olur :)
Canim bende 12 güne kadar iğnenin etkisi vardı suan seninkide büyük ihtimalle iğnenin etkisidirKızlar catlatma iğnesinin 8. Günü sizce hamile olma ihtimali var mi yoksa hala iğnenin etkisi mi? Su an hamileysem 3 haftalık oluyor değer de tam denk geliyor ama ignedendir dimi bu sevinmiyim bosa
Ben de o yüzden sevinemedim zatenCanim bende 12 güne kadar iğnenin etkisi vardı suan seninkide büyük ihtimalle iğnenin etkisidir
İnsaAllah Canim 15-16. Güne kadar bekle beklemek çok zor ama ancak ozamana belli olurBen de o yüzden sevinemedim zatenumarım yükselir deger
Canim normalde yapılması lazım Boyutuna gore kontrol edicek gerekirse çatlatma iğnesi vericek kendi kendine catlarsa iliski günü vermesi lazım Buyuyup catlamazsa kiste dönüşebilir normalde doktor kontrolünde olması lazım bildiğim kadarıylaKizlar klomen kullanirken bazi doktorlar yumurta takibi yapiyo bazisi yapmiyo neye gore belirleniyor bu.yapmayalim dese de isteyebilirmiyiz takibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?