klomen kullananlar birlikte bekleyelim mi ?

Ultrasonla yumurtanın çatladığını anlıyor doktorlar cnm büyümüş yumurta süzülüp küçük kalıyo içinden sıvı boşaldığı için ordan anlıyorlar sanırım

Ultrasonla yumurtanın çatladığını anlıyor doktorlar cnm büyümüş yumurta süzülüp küçük kalıyo içinden sıvı boşaldığı için ordan anlıyorlar sanırım
Ayyy bu soruyu hep merak ediyordun çok sağol canım Allah razı olsun

Ay12live cnm dün doktora gidecektin gittin mi
Merhaba canım dün doktora gittim 4 tane yumurta var ama daha tam büyümemişler istenilen olgunlukta degil. O yüzden göbekten iğne verdi. Çarsamba tekrar kontrole gidecem aşılama yapmayı önerdi doktor bakalim ne olacak ilk defa yaptıracam. Hem heyecanlı hem tedirginim. Hayırlısı bakalım

Kizlar ne durumdasiniz naptiniz ben bugun tekrar kontrole gittim 16 bucuk olmus yumurtam persembe tekrar gitcem eger istenilen buyukluge geldiyse cumartesi asilamam olcak insallah bu arda incir kurj yapiyorum persembeye kadar

Merhaba kızlar ben de bu ay ilk defa klomen kullandım kontrolde iki tane yumurtam olduğunu söyledi doktorum eğer günün gecerse hamile olma olasılığın yüksek dedi ama olursan 2. Günü gel klomeni 3+1yapalim dedi 3 gün geçti adetimun uzerinden ama heveslenmek istemiyorum sonra cok üzülüyorum

Kizlar ne durumdasiniz naptiniz ben bugun tekrar kontrole gittim 16 bucuk olmus yumurtam persembe tekrar gitcem eger istenilen buyukluge geldiyse cumartesi asilamam olcak insallah bu arda incir kurj yapiyorum persembeye kadar
İnşallah bebislerimize hayirlisiyla kavuşuruz canım ☺

Test yapmadinmi kiz iyi duruyosun valla

Gectigimiz ay o kadar çok heves yapmıştım ki sonucu negatif olunca kendimi cok kötü hissettim ve gecen ay söz verdim heyecan yapmıycam diye canım uzerinden 10 gün gecmesini bekliycem artık

Gectigimiz ay o kadar çok heves yapmıştım ki sonucu negatif olunca kendimi cok kötü hissettim ve gecen ay söz verdim heyecan yapmıycam diye canım uzerinden 10 gün gecmesini bekliycem artık
Bn duramam valla hayirlisi olsun hakinda insallah cift cizgiyi gorursun

Kizlar cok uzgunum yumurtaliklarim buyumedigi icin asilamam iptal oldu ya adet olunca tekrar vaslicaz ama moralim cok bozuldu ya

Moralini bozma canım demek ki Allah katında doğru zaman değilmiş nasipten öte hic bir sey olmuyor

İnş büyürler tedavin olumla ilerler hep aklımdasınız hepinize dua ediyorum benim de iğnede 10. Günüm yazlıktayım kan veremiyorum 2 idrar testim var ziyan etmek istemiyorum daha erken die sabırsızlıkla bekliyorum

canim benimde bugun ignemin 11. gunu yarin sabah test yapmayi düşünüyorum belirtilerin ağrıların varmi

Aynen bende hepinizi merak ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bence bat geçmesini bekle canım

Kızlar iğneyi vurulduğum gün 1. Gün sayılırsa bugün 11. Günüm sabah idrarı değil öğlen yaptım ama emin değilim kan verebileceğim yakında bi merkezde yok beklemedeyim sizce silik çizgi görünüyormu

Eklentiler

• IMG_7061.JPG
    24,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_7061.JPG
    24,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…