klomen kullananlar birlikte bekleyelim mi ?

frdnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
681
527
33
ben uzun süredir cocuk için uğraşıorum daha öncede klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 kere hamile kaldım fakat 2si kendiliğinden düştü sonuncu gebeliğim ise 7+4 de kalp atısı durunca kürtajla sonlandırıldı ve tekrar bu ay başladım bu seruvene ve kendim gibi olanlarla birlikte ilerleyelim diye düşündüm :)

Kizlar selam araniza yeni katildim bende dun basldim klomen kullanmaya yaninda ekstra incir yiyorum benim yumurtalillar cok direncli buyumuyolar gecen sene kullanmistim ama bi sonuc almdim insallah bu sefer olur

Bende klomen kullandim ama olmadi malesef tutmadi yumurtaligimin 2 tanesi catlamis tutmadi hayirlisi buymus dedim. 1 ay ara verdim ve bugun gunum 4 gun gecti kahverengi akintim var sol kasigimda ara ara kramplar var cok uyuyorum cok halsizim havalardan dolayi diyorum tembellik diyorum ama gunum de gecti sevinebilir miyim acaba

Test yapsana canim iyi duruyosun valla ben olsam coktan yapmisti

Pazartesi kontrolum var bakalim buyumusmu yumurtalar bugun 10. Gunum 13. Gun doktora gidicem klomen bakalim buyutttumu yumurtalari ama.bende agri yok normalde olurdu gelismedimi acaba ki hafidbi agirlik var

Merhaba hanımlar bende bugun klomene başladım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hangi saatlerde iciyorsunuz?

Kizlar benimde klomen yarin bitiyo ama benim kasiklarim falan hic agrimiyi buymuyomu acaba yumurtalar

Kizlar benimde klomen yarin bitiyo ama benim kasiklarim falan hic agrimiyi buymuyomu acaba yumurtalar

Canim hemen buyumuyor zaten benim hap bittikten 5 gun sonra basliyor agrilar suam 5 gun gecti hap bittikten sonra biraz agrim oldu yarinda doktor kontrolum var buyumusmu diye bakacak bende umutlu degilim sanki istenilen buyukluge gelmemis zannediyorum yarin yazarim

Hayirli haberlerle gel insallah benimde carsamba kontrolm var hem heycanliyim hemde korkuyorum

Bende 3. Kez dencm bu ay regl olunca gel dedi doktor bugun oldum carsmba gtcm klomen arti catlatma dencz tekrar ne olur dua edin bu defaolsun 1 yildr olmyo

Kizlar asıl agri çatlatma ignesinden sonra oluyo dün iğnemi oldum ve 36. Saatten sonra yani bugün cok şiddetli agrim basladi özellikle sağ tarafımda yumurtam da sag tarafimfaydi zaten sanirim catliyo. Tabi igneninde etkisi var böbregime vuruyo ağrısı

Naptınız kızlar yumurtalar büyümüş mü? İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Bende 5 gün Sonra gidecem kontrole. Bugun klomen de 3.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…