Test yapsana canim iyi duruyosun valla ben olsam coktan yapmistiBende klomen kullandim ama olmadi malesef tutmadi yumurtaligimin 2 tanesi catlamis tutmadi hayirlisi buymus dedim. 1 ay ara verdim ve bugun gunum 4 gun gecti kahverengi akintim var sol kasigimda ara ara kramplar var cok uyuyorum cok halsizim havalardan dolayi diyorum tembellik diyorum ama gunum de gecti sevinebilir miyim acaba
Canım sen ilacı bitirir bitirmez mi çatlama iğneni olacaksın? Benim ilacım çarşamba son günüm doktorum cumartesi gel dediMerhabalar bende bu ay 2.klomen tedavime basladim. Pazartesi catlama ignesi olucam
Yok canim klomen biteli 10gun olduCanım sen ilacı bitirir bitirmez mi çatlama iğneni olacaksın? Benim ilacım çarşamba son günüm doktorum cumartesi gel dedi
Kizlar benimde klomen yarin bitiyo ama benim kasiklarim falan hic agrimiyi buymuyomu acaba yumurtalar
Hayirli haberlerle gel insallah benimde carsamba kontrolm var hem heycanliyim hemde korkuyorumCanim hemen buyumuyor zaten benim hap bittikten 5 gun sonra basliyor agrilar suam 5 gun gecti hap bittikten sonra biraz agrim oldu yarinda doktor kontrolum var buyumusmu diye bakacak bende umutlu degilim sanki istenilen buyukluge gelmemis zannediyorum yarin yazarim
Beninde dun bitti carsamba kintrol var insallah buyumusturNaptınız kızlar yumurtalar büyümüş mü? İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Bende 5 gün Sonra gidecem kontrole. Bugun klomen de 3.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?