Klomen kullananlar bakabilir mi

yldz5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
89
36
21
Merhaba hanımlar ben pkosluyum ve bu ay adetin 5.günü günde 1 kez olmak üzere klomen kullandım . 14.günü gittiğimde 5 adet çok iyi yumurtalarım olduğunu söyledi doktorum . Gün aşırı ilişki önerdi birlikte olmamız için özellikle söylediği günleri de değerlendirdik . Şu an tam 20.günüm bugün kontrole gittim doktor yumurtalarımın hepsinin çatladığını söyledi . Normalde ne adette nede yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti yaşamam sivilcem bile çıkmaz. Ama 1 haftaya yakındır göğüs uçlarımda koyulaşma ve acı hissediyorum dokunamıyorum . Klomenin etkisidir günden güne azalmasını beklerken artmaya başladı. Sizce hamilelik midir klomen etkisi midir ? Kasıklarımda Ağrı ve su gibi çamaşırı ıslatan kremsi yapıda beyaz akıntı da mevcut yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏 bu arada çatlatma iğnesi olmadım .

Ben de benzer şekilde klomen kullandım ve çatlatma iğnesi olmadan kendi kendine çatlamasını bekledi doktorum, ama çatlamadı 3 tane kiste dönmüş, adetle 2 tanesi atıldı. 1 tanesi kaldığı için bu ay doğum kontrol hapına başlattı, bir sonraki adet döneminde de kalan 1 kist gitti mi diye bakacak ve tedaviye öyle devam edeceğiz. Sizde durum nedir acaba?

Ben de benzer şekilde klomen kullandım ve çatlatma iğnesi olmadan kendi kendine çatlamasını bekledi doktorum, ama çatlamadı 3 tane kiste dönmüş, adetle 2 tanesi atıldı. 1 tanesi kaldığı için bu ay doğum kontrol hapına başlattı, bir sonraki adet döneminde de kalan 1 kist gitti mi diye bakacak ve tedaviye öyle devam edeceğiz. Sizde durum nedir acaba?
Geçmiş olsun ♥️ bende kist oluşmadı çok şükür hepsi kendi çatladı bugün adet günümdü olmadım erken test yaptım silik çizgi çıktı hayırlısı olsun

X