• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar acillll yardımmm !!!

Zeynebim89

~3 bal evlat annesi ~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
72
2
98
Merhaba kızlar ben 2 senedir 2.çocuguma hamıle kalmak istedığımden beri adetlerim çok düzensizdi 3 ayı buluyordu.Bunun için doktora göründüm rahım filmi sperm testi ne varsa yapıldı tiroidime bakıldı herşey temız..Adetim düzene girsin cocugum olur dıye başlarda cok kafaya takmadım cocuk işini ama doğum kontrol hapıda kullandım o ara 6 ay kadar.neyse ben artık söktürücü olmadan adet olamaz oldum doktorumda madem cocuk ıstıyosun onun için tedavıye başlayalım dedi ve klomene başladım 3.klomenden sonra doktora gıtmeyı bıraktım sebebi cok bunalmıştım.Ve ben o ay hapsız adet gördüm nsıl sevındım anlatamam..şu an tekrar cocuk denemelerındeyız ama ben 3.aydır doktoruma görümmediğim için gitmeye utanıyorum:17: tedavıyı yarım bıraktm diye şimdi kafama takılan ben 3.klomenden sonra doktorum bana iğne aşılama vb uygulayacaktı eger tekrar gıdersem tekrar klomen tedavısı uygulanırmı ban artık ıstemıyorum hap kullanmak..yumurta takıbı yapmadı onlar sonrakı işlemler demişti acaba tekrar baştan mı başlıcak..varmı böyle bi durum yaşayan....

bu arada bence tekrar gıtmelısın ne olacak sankı sen yınede gıt ama neden yumurta takıbı yapmamaıs anlamadım genelde klomen kullanınca yumurta takıbı de yapılıyor acaba doktorun ıyı degıl mı

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba :KK61:

Back