Aile Planlaması Klomen kullanan ?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
24 kuzum bn 2 yıl 4 aydan beeri cocugum olmuyo emin olun acele etmeyn herşey normalsa drun ya evlilgnzn tadını ckarn daha ilk aylar bu düşünce ile evde ruhsuz ruhsz dolaşmayın
Aslında ben diyorum millet baskı yapmadan hemen yapayım ama yalnış düşünüyorum bunu anladım başkaları ne düşünecek diye kendime büyük zarar vercemem

Aslında ben diyorum millet baskı yapmadan hemen yapayım ama yalnış düşünüyorum bunu anladım başkaları ne düşünecek diye kendime büyük zarar vercemem
Vay kuzum bıral milleti ben braktm bırakalı cok mutluyum sordukları zaman çok istiyosanns sen dogur dycem insanlar var saygmdan susuyom bırak akışına bırak gez toz evliligni yaşa ilerde zsten cok sorunun olur çalış kursa yazıl arkadaş edn kafanı dagt rabbim nasıip ederse olur korunmazsn olur biter..

Milet için yaşamayı brakırsan özgürsündürr.

Ovuslasyon testi al yumurta takibi yap ama klomen kirst yapar canim dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…