Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanan hatunlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hamcew

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
94
73
3
35
Mrhaba kızlar benim 5düşüğüm wardı kan pıhtılaşması cıktı.we kolay hamile kalamıyodum.doktorum bana klomen werdi 5gün kullan brak dedi 5gün içtim gğnde 1tane olmak üzere nuqün kontole gttim 2yumurtam wardı birisi 12mm biri de 23mm bu cok iyi dedi catlatma iğnesi yapmıcam sana bugün yarın çatlar gün aşırı ilişki dedi regl gecers test yap we kan sulandrıcı igneye baslayalım warsa dedi. bu döllenir umutluyum dediinşaallah RABBİM kimsenin kucaqını boş brakmasın

Klomenle hamile kalan kimse yokmuuuu

Arkadasim ikizlere hamile kalmisti :) rabbim sanada gonlundekini nasip etsin. Bende birkac ay dogal takilicam hamile kalmazsam doktorum hapa baslariz dedi insallah gerek kalmaz

Arkadasim ikizlere hamile kalmisti :) rabbim sanada gonlundekini nasip etsin. Bende birkac ay dogal takilicam hamile kalmazsam doktorum hapa baslariz dedi insallah gerek kalmaz
Ayy inş canım klomenle genelde çoğul dıyolar ama nasip.inş sende hayrlısıyla alırsın kucaqına bebişiniii aminnnnn

Ayy inş canım klomenle genelde çoğul dıyolar ama nasip.inş sende hayrlısıyla alırsın kucaqına bebişiniii aminnnnn
Amin amin canimm 4ay once 6aylik kaybim oldu 3seneden sonra gelen mucizeydi insallah yeniden gelir yeterki rabbim ol desin

Amin amin canimm 4ay once 6aylik kaybim oldu 3seneden sonra gelen mucizeydi insallah yeniden gelir yeterki rabbim ol desin
İnş canım neden kaybettin sebep neydiki benim pıhtılasma warmıs

İnş canım neden kaybettin sebep neydiki benim pıhtılasma warmıs
Yok kuzum bu pihtilasma fln degildi bir cesit viral enfeksiyon gecirmisim haberim dahi yok benden ogluma gecmis ve kansizliktan vefat etti pihti icin igne olunuyor sanirim

O lanet enfeksiyon kansiz birakiyormus. Yetiskinlere pek dokunmuyor ama bebeklere olumcul oluyormus

Yok kuzum bu pihtilasma fln degildi bir cesit viral enfeksiyon gecirmisim haberim dahi yok benden ogluma gecmis ve kansizliktan vefat etti pihti icin igne olunuyor sanirim
Cennette annesini beklwr miniğim ışıklar içinde uyusun inşaallah.ewet pıhtılasm ıcın kan sulandırıcı iğne we asprın werıyomua

Cennette annesini beklwr miniğim ışıklar içinde uyusun inşaallah.ewet pıhtılasm ıcın kan sulandırıcı iğne we asprın werıyomua
Sagol canim benim allah razi olsun ben hic baktirmadim su pihtilasmaya onemli birseymi belirti veriyormi dusuk haricinde?

Sagol canim benim allah razi olsun ben hic baktirmadim su pihtilasmaya onemli birseymi belirti veriyormi dusuk haricinde?
Baktır derim düşüğün oluyosa trombogili testi diyw geçiyo. Özelde 600tl ciwarı

merhaba canım bende klomen kullaniyorm. 3.ayim, her ay 5 yumurta oluyor ama henuz bebiş olmadi, insallah bu ay olur rabbim seninde gonlune gore wersin insallah

Bende suraya iliseyim de takip edeyim bende daha bi gelisme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…