Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar bu ay klomen kullanımım sonucu 5 yumurtam oldu ama ıkısının boyu 24 mm bazı yerlerde okudum iyi dien de var cok büyük dien de sizin yumurtalarınız kaç mmidi kaç mm de gebe kaldınız
arkadaslar bu ay klomen kullanımım sonucu 5 yumurtam oldu ama ıkısının boyu 24 mm bazı yerlerde okudum iyi dien de var cok büyük dien de sizin yumurtalarınız kaç mmidi kaç mm de gebe kaldınız
Her yerde okuduklarını boşver canım kafa karıştırıp, strese sokmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Sen doktorunla takip et. Bu arada ben kullandığım sırada benim de 22 mm di ve doktor gayet iyi demişti. o ay değil ama bir sonraki ay hamile kalmıştım. Maalesef 14.haftada sonlandı ama umutla bekliyorum ben de.
klomen kullandım o ay olmadı. klomenin etkisi ikinci aya da geçiyormuş o yüzden ikinci ayda kullandırmadı doktor. ve o ay hamile kalmıştım. sana da çok geçmiş olsun. senin kayıpların sebebi belli mi?