• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanan arkadaşlar bakabilir mi ?

fadimiks

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
4
0
16
Erzurum
arkadaslar bu ay klomen kullanımım sonucu 5 yumurtam oldu ama ıkısının boyu 24 mm bazı yerlerde okudum iyi dien de var cok büyük dien de sizin yumurtalarınız kaç mmidi kaç mm de gebe kaldınız :(

arkadaslar bu ay klomen kullanımım sonucu 5 yumurtam oldu ama ıkısının boyu 24 mm bazı yerlerde okudum iyi dien de var cok büyük dien de sizin yumurtalarınız kaç mmidi kaç mm de gebe kaldınız :KK43:

Her yerde okuduklarını boşver canım kafa karıştırıp, strese sokmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Sen doktorunla takip et. Bu arada ben kullandığım sırada benim de 22 mm di ve doktor gayet iyi demişti. o ay değil ama bir sonraki ay hamile kalmıştım. Maalesef 14.haftada sonlandı ama umutla bekliyorum ben de.

bir sonraki ay klomen kullanmıstın mı cnm allah en yakın zamanda nasıp etsın inş benimde iki kaybım var cnm allahım görsun bızıde ınss

bir sonraki ay klomen kullanmıstın mı cnm allah en yakın zamanda nasıp etsın inş benimde iki kaybım var cnm allahım görsun bızıde ınss

klomen kullandım o ay olmadı. klomenin etkisi ikinci aya da geçiyormuş o yüzden ikinci ayda kullandırmadı doktor. ve o ay hamile kalmıştım.
sana da çok geçmiş olsun. senin kayıpların sebebi belli mi?

yok canım belli değil doktor gerek yok dedi ama önlem amaçlı coraspirin kullandırıo ne bilim hersey nasip tabi inş benimde nasibimde vardır cnm

Back