Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen kullanıp ikizleri olan varmı
- Konu Sahibi peppecura
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar klomenen ilacının çoğul gebelik olasılığı varmış 4 aydırr klomen kullanıyorum inş.ikizlerim olurrrr:sm_cool:
evet canım klomende ikiz gebelik ihtimali %10 bende bu ay kullandım sonucu bekliyorum inş. hamişimdir dua edin lütfen
ay negüzel rabbim uzun ömürler versin size darısı başımıza tebrik ederim
amin canım darısı tüm isteyenlere..:CüvCüv:
arkadaslar ben yurt disindayim ve bu ilac burda yok turkiyeye gelme olasiligimda yok turkiyede iki kuzenimin ikizleri oldu naisl kullaniliyo ikizleri olan sadec yardim benim cocugum var zeten bir problem olmmaz evlliligim icin cok onemli yardim lutfen klomeni getirdirdim ve kullanacagim bana yardim etsenizde etmesenizd ekullanacagim ginede bir akin versin ikiz annler nasil kullaniyliyo gunde kactane kac gun boyunca ve yumurta catlamasi hangi gun oluyo sagolun cevapicin
C
cimbombom
Ziyaretçi
Bu ilaç ikiz olsun diye kullanılmıyor ,.. Nasıl ikiz olduğuna gelince, her kadın her ay bir tane yumurta yapar, bu ilaç bu sayıyı arttırıyor 2 veya daha fazla yumurtan oluyor bu şekilde ikiz oluyor.
Şimdi farkettim arkadaşım hemşire yazıyor mesleğinde, sen nasıl kullanıldığını bizden daha iyi bilirsin.
Şimdi farkettim arkadaşım hemşire yazıyor mesleğinde, sen nasıl kullanıldığını bizden daha iyi bilirsin.
ben isvicrede yasiyorum turkiyeden degil klomeni getirdirdim ve kimisi akrabalarimda gunde birtane kimisideburda adetin 5 gunu 5 gun anlamamdim benim 4 kuzeniminde ikizleri oldu hemde erkek bende cok istiyorum ama onlarla gorusemedigim icin nasil kullanma tuyolarini alamadim ondan sizden yardim istedim benim yumurtalarim cok iyi hatta bir kizim bile var ama ikiz olsun istiyorum denicem yardim sadece benim bir problemim yok cocuk olma yonunde
C
cimbombom
Ziyaretçi
kardeş anlatamadık galiba, bu bir ilaç...Bunun kullanma tüyosu falan da yok. Kimse bunu ikizi olsun diye almıyor ve o anlayamadığın şekilde farklı kullanmı ise doktor bünyeye göre veriyor.
Hemşire arkadaş , ben şimdi sana günde 10 tane iç ikiz erkek olur desem içecek misin ?
Hemşire arkadaş , ben şimdi sana günde 10 tane iç ikiz erkek olur desem içecek misin ?
E
EU3
Ziyaretçi
Buay klomenle 4 yumoşumdan biri döllenicekmi acaba belkide 2 tane döllenir bellimi olurr saçmalıyorum tutacağıı yok:roflol::roflol:
Aradan 3 ay geçmişş ve ben KLOMENle yolculuğumu yılmadan devam ettiriyorumm.Amann 1 tane tutsunda ikizii düşünemem şimdii.1 tutmuyo 2. kaldı bide:roflol:sırnaşık şey
bende klomen kullandım ve dr gittiğimde 3 tane yumurtam çatlamış iğne kullanmadan acaba bende ikiz doğurma gibi durumum olurmu yardım ederseniz sevinirim şuanda beklemedeyiz bakalım neler olacak..
Üçüde çatlayıp üçüde döllendiyse üçüz bile olur :)