- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Hanimlar klomen kulanip hamile kalan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 6 defa kullandim cnm ama bnde ise yaramadiHanimlar klomen kulanip hamile kalan var mi
Catlatma ignesi de kulandim mi canim ee o zaman asilama yaptirsana canimben 6 defa kullandim cnm ama bnde ise yaramadi
Catlatma ignesi de kulandim mi canim ee o zaman asilama yaptirsana canimben 6 defa kullandim cnm ama bnde ise yaramadi
yaptirmaz olurmuyum imi kere denedik olumsuz oldu hic bir sorun olmadigi halde olmuyo insallh sizin olurCatlatma ignesi de kulandim mi canim ee o zaman asilama yaptirsana canim
Kiyamam ya insalah hic umadigin anda olur rabbim digru zamanini bekliyor demekyaptirmaz olurmuyum imi kere denedik olumsuz oldu hic bir sorun olmadigi halde olmuyo insallh sizin olur
insallah cnm rabbim isteyen herkese versinKiyamam ya insalah hic umadigin anda olur rabbim digru zamanini bekliyor demek
Amin insalah canim bi soru sorcaktim belki bilgin vardir macun kulaniyorum adetle birlikte basladim ama adetim kesildi sadece sanci cekiyorum acaba klomene 5. Gun baslasam olur mu agri kesici de ictim askinda ama bu kadar kesilmezdi asla klomen ise yarar mi acaba yoksa yarin adet sokturucu mu icseminsallah cnm rabbim isteyen herkese versin
cnm bnde 5. gunu kullanirdim hep doktorum oyle soylerdi bgn kacinci gunu adetinizinAmin insalah canim bi soru sorcaktim belki bilgin vardir macun kulaniyorum adetle birlikte basladim ama adetim kesildi sadece sanci cekiyorum acaba klomene 5. Gun baslasam olur mu agri kesici de ictim askinda ama bu kadar kesilmezdi asla klomen ise yarar mi acaba yoksa yarin adet sokturucu mu icsem
Sabah oldum direk dktora gitim klomen verdi 5. Gun basla dedi bana da sinra eve geldim asjri bi sancim vardi pcos kistim var malesef sancili geciyor agri kesici olmadan duramam ama ilk defa bu kadar kesildi adetim hic gelmiyor sabah sadece lekelendim suan bike sadece sanci var acaba sabah adet sokturucu icsem mi gelsin klomene basliyimcnm bnde 5. gunu kullanirdim hep doktorum oyle soylerdi bgn kacinci gunu adetinizin
cnm benimde ilk gun leke seklinde olur 2.gun baslar tam sen ilac falan icme bekle adetin 5.gunu klomene basla sancilarinda adet olamadigin icin oluyor tam baslamadigi icin yaniSabah oldum direk dktora gitim klomen verdi 5. Gun basla dedi bana da sinra eve geldim asjri bi sancim vardi pcos kistim var malesef sancili geciyor agri kesici olmadan duramam ama ilk defa bu kadar kesildi adetim hic gelmiyor sabah sadece lekelendim suan bike sadece sanci var acaba sabah adet sokturucu icsem mi gelsin klomene basliyim
Ay insalah oyle olur da baslarim bi an once klomene cok tesekur ederim canim insalah en kisa zamanda seninde olur hep duamda olcaksinkz alahin izniylecnm benimde ilk gun leke seklinde olur 2.gun baslar tam sen ilac falan icme bekle adetin 5.gunu klomene basla sancilarinda adet olamadigin icin oluyor tam baslamadigi icin yani
cok tesekkur ederim saolun insallah olumlu sonuc alirsinizAy insalah oyle olur da baslarim bi an once klomene cok tesekur ederim canim insalah en kisa zamanda seninde olur hep duamda olcaksinkz alahin izniyle
Amin insalah bekleyen herkezin rabim kucagini bis birakmasin insalahcok tesekkur ederim saolun insallah olumlu sonuc alirsiniz
Amin insalah bekleyen herkezin rabim kucagini bis birakmasin insalahamim cnm
ismim elif duanizda benide unutmayin olurmuamin cnm❤
Tabiki de canim benim su mubarek ayin huyu suyu hürmetine rabbim bi mucize gondersin her namazimda her kuranimi okudugumda duam da olcaksin canimismim elif duanizda benide unutmayin olurmu
cok teseklur ederim cnm Allahim tez zamanda sizede nasip eder insallah yasiniz kac kac yillik evlisinizTabiki de canim benim su mubarek ayin huyu suyu hürmetine rabbim bi mucize gondersin her namazimda her kuranimi okudugumda duam da olcaksin canim