Klomen~kist

Meleksuyar

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
222
137
18
Merhaba kızlarrr hayırlı Ramazanlarınız olsun ✨
Bu ay Klomen tedavisi uyguladı doktorum adetin 3.günü başladım 5 gün boyunca kullandım kontrol için gittiğimde 4 cm lik bir yumurta olusmus kist olmuş artık bu işe yaramaz dedi diğer yumurtalar için cuma günü gideceğim ama doktorum bu kistin diğer yumurtaları engellecegini söyledi böyle bir süreç geçiren arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ❤️

Merhaba kızlarrr hayırlı Ramazanlarınız olsun ✨
Bu ay Klomen tedavisi uyguladı doktorum adetin 3.günü başladım 5 gün boyunca kullandım kontrol için gittiğimde 4 cm lik bir yumurta olusmus kist olmuş artık bu işe yaramaz dedi diğer yumurtalar için cuma günü gideceğim ama doktorum bu kistin diğer yumurtaları engellecegini söyledi böyle bir süreç geçiren arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ❤️
Merhaba ☀️ bende bu mart ayında kontrole gitmiştim bebek istiyoruz muayene oldum yumurtalıklarım olgunlaşmıştı 3 tane olduğunu söyledi dr ama rahim filmi istedi 3 martta çekildim ve 2 gün sonra değerlendirmeye başlamıştık malesef ki 4 gün önceden gelmişti reglm. Neyse bitti bende bi hevesle bugün gittim çatlatma iğnesi olmak istediğimi söylicektim ki ultrasonda değerlendirdiğimiz bu ay yumurta çok büyümüş ve çatlamamış kiste dönüştürdüğünü söyledi 21 gün doğum kontrol hapı yazdı yanı tedavıye başlamakta bu ay elverişli olmayacağını söyledi maalesef :/

Merhaba bende sizin sürecinizi yaşıyorum. Doktor bana da 3. Gün klomen başlamamı söyledi, dün bitti bugün kontrole gittim yumurtan çok büyümüş normalde bu kadar büyümez aslında baya büyük dedi ama cm'ni söylemedi. Hiç bir ilaç vermedi diğer reglimin 2. Günü tekrar muayeneye gideceğim. Reglim zaten çok düzensiz ne zaman olur bilmiyorum dedim ne zaman olursa o zaman gel ilaç içme dedi

Kızlar bende regl oldum dün doktor regl olursan ikinci gün gel kist duruyor mu diye bakacağım dedi ona göre bu ay deneriz dedi eğer kist duruyorsa bu ay boş geççez

Back
X