- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
- Konu Sahibi mylittlemiracle
-
Canım ben yarın başlıyorum klomene. Inofolic combiyi aylardır kullanıyorum ama bende etkili olmadı tek başına. Umarım ikisi bir etkili olur. Sen ne zaman başladın ?Bende klomen ve inofolik kullanıyorum canım sonuç aldnmı :)
Çok güzell... dilerim o yumurtalar bu ay döllenir ve sağlıklı bebişler olarak size tutunurlarMart ayında klomeni tek kullandim yumurta oluşmadı sonraki ay inofolik ile kullandım 3 yumurtam vardı ama hamile kalamadim. Hakikaten inofolik mucize bu ay adetimin 3.gunu 10 milimlik yumurtam vardı ve geriden gelen minik yumurtalar. Son iki aydır hep ileri pco diyordu bu ay rahmin çok güzel dedi
Sonuçta kimyasal madde giriyor vücudumuza. Kimisine kilo filan yapıyor ama bende yapmadı. Düşük riskinin de daha fazla olduğunu duymuştum ama bu bilgi kesin değil. Cogul gebelik yapiyor geçen yıl ikizlerime hamile kaldım ama kaybettimKızlar peki klomenin bir zararı var mı sizce vücudumuza? Çok kararsız kaldım ben biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı diye. En son kullanmaya karar verdim ama aklıma bi soru işareti kaldı.
Canım klomen görme bozkluğu yaptı bende ilkten hiç birşey yoktu gözlerimde son günler şimşek çaltı akşamları hep gözlerimden klomen yapıyrmuş öyle doktorm dedi birde 6 yumurtam büyüdü doktorum ara ver coğul gebelik tutar dedi ama ben ara vermedimKızlar peki klomenin bir zararı var mı sizce vücudumuza? Çok kararsız kaldım ben biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı diye. En son kullanmaya karar verdim ama aklıma bi soru işareti kaldı.
Hadi ya sonucu bize de bildirsene:) ne zaman belli olacakCanım klomen görme bozkluğu yaptı bende ilkten hiç birşey yoktu gözlerimde son günler şimşek çaltı akşamları hep gözlerimden klomen yapıyrmuş öyle doktorm dedi birde 6 yumurtam büyüdü doktorum ara ver coğul gebelik tutar dedi ama ben ara vermedim)
Adetime 17 gün var canım daha hepsi günden güne çatlıyor sonucu söylerim 17 gün sonra dua edinHadi ya sonucu bize de bildirsene:) ne zaman belli olacak
Hepimize dua ediyorum inşallah güzel haberleri paylasalimAdetime 17 gün var canım daha hepsi günden güne çatlıyor sonucu söylerim 17 gün sonra dua edin
Amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsinHepimize dua ediyorum inşallah güzel haberleri paylasalim
Canım hormon gidiyor yumurtalara normal benimki sanki cocuk var gibidi karnımda guruk guruk ediyordu yumurtalarm uyarılıyor yaKızlar ben bugün içtim ilk ilacımı :))
Sabah içtim şimdi sol tarafımda hafif bi kıpırtılar başladı damar atıyo gibi böyle. Normal mi bu sizce?
Ayneeen bişey kımıl kımıl sanki iyi bari işe yarıyor demek ki :))Canım hormon gidiyor yumurtalara normal benimki sanki cocuk var gibidi karnımda guruk guruk ediyordu yumurtalarm uyarılıyor ya
Akıntı cok yapıyor benim klomen içtiğimde hep ıslaktı iç çamaşırımKlomende ikinci günüm. Kasık seyirmeleri geçti şeffaf bir akıntı başladı.
Kesinlikle bu yağları kullan ve buna ek olarak adet olduktan sonra 15gun boyunca sabah aksam 1er bardak sogan kuru yap cnmBen de çok kararsız kaldım klomene, bir kaç ay daha doğal yollarla deneyeceğim. Aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi, keten tohumu yağı kullanıcam 3 ay boyunca. Bakalım hayırlısı. Bu dediklerim kilo vermeye yardımcı olurken yumurtlamaya da yardımcı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?